raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 v praci telku nemame... jedině přes web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 jo ty chces cucet v práci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 .... psssst to je tajny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 no já te neprásknu..neboj...piju nealko pivo nebo cognac a whisku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 .... to se děla náčelníku!!!!!!....... ja ti dám whisku musi ti stačit krabicovy víno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 krabicák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 prosim tě naředím ti tim tu tvoji whisku a poznaš ..... .-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ale jo poznám....mám chlupatej jazýcek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ...doufam že to není zase spjaty s nějakou moc hezkou příhodopu z mladí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) woe......koukám más roupy ....jdes za chvilku domú k herecce co? Editováno: 26. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 jj celej natěšen......lehce sem ji odpalkoval stim že chtěla abych se cestou domu stavil v kramě...tak čekam že bude přifoukla,ale aspon bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 a ty zlý......co kdyz nebude nic k jídlu doma...pockej ta se ti nejak pomstí........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 tak pudu naproti do hospudky na parek....takže si myslim že něco určitě vymyslí :-)....ne mě proste se.e když den před tim sme v kramě a druhej den musime znova...a navic když musim zajíždět z roboty to je pro mě strašny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 já nákupy taky nesnásím...jedeme 1x za mesíc na mega nákup a pak sem tam nejaký to pecivo a tak a stejne trpím...to je: z regálu do kosíku, z kosíku na pas u pokladny z pasu do kosíku z kosíku do auta z auta domú a doma to rozházet po spajzce a lednici...no sila.... prave jsem sezral 200dkg lískovejch orískú v cokoláde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) no a tak by to mělo bejt ...taky udělame nakup,ale druhej den zapoměla to pak zas tamto no ty woe...hlavně že má lísteček :-)....a sakra aby si pak nemusel ještě kvuli BMI ještě povyrust.... Editováno: 26. Duben 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 já to spálím v práci...hele tak zatím cus...jdi se umejt at po ceste domo nesmrdís.....jdu vyvencit psa....to woe..musime se nekdy nekde opravdu sejit to bude kalba :-) stav se vecer..pokud herecka dovolí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 jj pujdu se vyvonět do sprchy a večer uvidim jak to vyjde....tak zatim čus a nealku zdar........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 tak sem se tu stavil ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 no dobrý....zase jeden kus...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Marek-prave jsem sezral 200dkg lískovejch orískú v cokoláde :-) :ale chutnaly co,já včera vlastně dneska tak kolem 2h(raní) dorazil domu a lehce ojíněn jsem sežral pytlík preclíku,pulku koláče,pytlík buráku mix s kešu a na vrch protože u nás byla pouť tak ještě pytlík mandlí v cukru a spal jsem jak miminko,teda trosku funící. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 kucííííí neválí se doma někomu pruchodky do zadních dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Dobré ránko opilcííí...tak kde je naše squadra: Já , Kibi, Raca, Standis / víc nás sem snad nechodí tak často /....copak děláte..a neříkejete, že nemáte čas, že pracujete :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 bré ráno fabiatici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 ,já včera vlastně dneska tak kolem 2h(raní) dorazil domu a lehce ojíněn jsem sežral pytlík preclíku,pulku koláče,pytlík buráku mix s kešu a na vrch protože u nás byla pouť tak ještě pytlík mandlí v cukru a spal jsem jak miminko,teda trosku funící. tý jó to je výkon...nebylo Ti blbě? Hele to já mám kámoše, a ten přišel jednou nakulenej z hospody a měl hlad..nikde nic, tak šáhnul ve špajzce po pytlíku čipsů....no a oni to nebyly čipsy, ale žrádlo-granulky pro psa ....ale to mu nevadilo, páč byl jako puma ...až ráno..kouká proč se válí na zemi a okolo něj běhá pes a něco zbírá ze země..no a to byl zbytek granulí...snědl toho cca 1,5kg ...a ještě dneska když si krkne......je to znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 (editace) brý ráno soudruzí!!!.....dneska sem vstal opravdu levou nohou a budou pěkně nevrlej achjo ja ty svy herečce nezavidim... vlasto:pruchodky sem kupoval přimo ve škodě ale už nevim kolik staly ani jaky měli číslo ani proč to sem vlastně píšu?? no zkusim prohledat etku a dam ti vedeět ale nějak exxtra drahy to nebylo ty jo marku t je zas humus mě je zle!!! ikdyž dřeba to nemusi bejt špatny pudu se mrknout to našemu lenochovy do misky Editováno: 27. Duben 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.