Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 a KIBI-sporťák POMÁHÁ A CHRÁNÍ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Komu pomáhá ? On je na brigadě u Ráci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 čau woody,vítej doma ze srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 nazdar panove a damo jj já makal a pak sem měl krasnej vylet na navštěvu k mi milovany tchyni naštěstí stačila hodka a pul a šup pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ahojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ahojte no jak bylo?co počasí,vyšlo vám?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62579&hl= tady je vše, bylo by to na hoooodně dlouhé povídání, tak to řeknu ve zkratce, bylo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ahoj Romane, škoda že si nedorazil na ten srazík, byla to šupa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 nazdar panove a damo jj já makal a pak sem měl krasnej vylet na navštěvu k mi milovany tchyni naštěstí stačila hodka a pul a šup pryč ahoj Jindro..nj tchýně..ještě že zatím žádnou nemám,měla sem zatím dvě budoucí a obě stály za ..... tak snad do třetice všeho dobrýho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Dobrý večer ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ahoj Jindro..nj tchýně..ještě že zatím žádnou nemám,měla sem zatím dvě budoucí a obě stály za ..... tak snad do třetice všeho dobrýho.. A to obě naráz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ahoj Woody a čerte.Koukal jsem na fotečky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 JÁ MÁM TCHÝNI SUPROVOU.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Musím končit, to víte na srazu nis¨c nebylo, tak jdem na to ať ten supr víkend fajnově ukončíme. Ahoj zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Woody počkej! Mužeš mi ty lidi podle fotek nějak popsat prosím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ahoj čerti a dobrou woodaku...a koukej zabrat :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Musím končit, to víte na srazu nis¨c nebylo, tak jdem na to ať ten supr víkend fajnově ukončíme. Ahoj zítra měj se woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak k večeři dva mega řízky...kuřecí....a od tchýně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Marku: nežer tolik! Budeš tlustej chlape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak k večeři dva mega řízky...kuřecí....a od tchýně.. na kuřecí se vyprdni to smrdi a nenajíš se :-))) to chce pořádny prasatkový jako sem měl ted já :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Romane to už jsem....a až přijedu..tak Vás pěkně vyžeru..počítej s tím a udělej hoooooodně masa...zeleniny...i chleba a rohlíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 na kuřecí se vyprdni to smrdi a nenajíš se :-))) to chce pořádny prasatkový jako sem měl ted já :-)))) Tchýně dělá kuřecí kvůli mamnželce a naší malý.......a já jím všchno co je z masa....jen nesnáším ryby...páč maj kosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 jo tak ryby mě taky vaděj ,můžu jen filéé... ale kuřecí řízky už fakt nemusim není to tak dlouho co sme je měli celkem často až mi nějak nesedli...tak sem přešel na vepříkový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Romane to už jsem....a až přijedu..tak Vás pěkně vyžeru..počítej s tím a udělej hoooooodně masa...zeleniny...i chleba a rohlíků Tim mě nevystrašiš.Těším se na Tebe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.