Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 BUDE HLÍDAT MALOU..TAK CO TEN TVAROH!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ježiši! Tak vemte mladou s sebou a udělejte si rodinný výlet ne? Myslim to vážně! Je tu jediný v ČR obři akvárium-moc pěkná podívaná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 tý woéééé...co ten tvaroh..jíž ho?????????????????..malá je na cestování malá...už se jí to nebaví před prahou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Dej mi čislo na manželku...dohodnu to s ní!!! Tvaroh nemusim člověče! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 tak bude něco bez tvarohu, myslím buchta........................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Přijedte všichni!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) AŽ JINDY...A TEĎ JDU SPÁT....ČUS ZÍTRA.. Editováno: 7. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Sereš!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 NE UŽ JSEM BYL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 NE UŽ JSEM BYL tak jo.Opatruj se a dobrou noc.P.S promyslete můj návrh! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ok..promyslíme....ale stejně přijedu sám.......je to na otočku..a ty promysli ty mp3.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jasná zpráva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 tak jo.Opatruj se a dobrou noc.P.S promyslete můj návrh! Dobrú noc Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Dobré ráno všem kamarádům a přátelům..nepřátelům nepřeju NIC...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Dobre rano všem i nepřátelům Romane,večer jsem ti neztih dát info jmen, co jsou na fotce. Dneska večer to napravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 dobrý dobrý marku tu máš někde nepřátele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ahoj, ano mám - to asi každej ne?.....ale jejich nicky zatím neprozradím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 ahoj.......marek a nepřátelé?? nevěřím takhle kdyby jste řekli obdivovatelé to bych o někom věděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 dobrém ráno budoucí vedoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 ale no tak .. tě to ještě nepustilo ? ty si ale herečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Dobré ránko z pracovního procesu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 nejse herečka ani zagorka...jsem sice dle tebe špatnej vedoucí, ale už jen v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 no když nesneseš kritiku tak asi nekdě je chyba..já tě přemlouvat nebudu to není muj styl...chceš končit tak si konči chleba levnější nebude od přemlouvaní tu jsou jiní jinak ahoj romane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Víš kdyby tak kritika byla oprávněná a ne vztažená k Vám do podniku...ale takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Dobré ránko z pracovního procesu. Tak konečně jsi v práci...co nemoc..už dobrý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.