cerrtinka Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 joo sranda,no mě dnes zatím moc do smíchu není....... japato??má to něco společnýho stím co máš dole na podpisu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 nazdar plukovníku.... poslušně hlasím že po dobu mího šmírovaní z vokna se nic uchylnyho ani mimořádnyho nestalo.. Ooooo ty víš jak mi zvednout náladu - můj věrný řiťoležče Nic úchylnýho ani mimořádnýho?...to je špatnej začátek dne jináč ahoj Jindro Máro: hmmmmkurňa tebe si koukám doma hýčkaj mega hyper extra kuřecí řízečky byych si taky nechal líbyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 ..ani u woodyho doma?? ani u woodyho :-)))) Ooooo ty víš jak mi zvednout náladu - můj věrný řiťoležče Nic úchylnýho ani mimořádnýho?...to je špatnej začátek dne jináč ahoj Jindro to já vím Herr major..akorat bych potřeboval trochu udělat pořádek u nas před barákem nějaky úkáčka kopáči mi tu dělaj ramus už od sedmi...tak co nějaka štára imigračního oddělení?:???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 japato??má to něco společnýho stím co máš dole na podpisu?? no to má společné tak max 25% zbytek jsou problémy pracovní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 to já vím Herr major..akorat bych potřeboval trochu udělat pořádek u nas před barákem nějaky úkáčka kopáči mi tu dělaj ramus už od sedmi...tak co nějaka štára imigračního oddělení?:???? cizineckou na ně na darebáky buď rád že vám to tam zušlechťujou - kdo jínej by tu práci dělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 no to má společné tak max 25% zbytek jsou problémy pracovní přeci by jsi se nenervoval kvůly práci - za to ty šediny nestojí a za hňupa co si neumí převzít zboží už vůbec nééé....to chce, jak jen to říkal ten Zákopčáník z počasí na čétéčku "slunce v duši" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Co je tady??? Volná zábava nebo co? Vy snad nemáte do čeho pichnout???????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ty hele sporťáku bez tebe tu byl takovej klídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Co je tady??? Volná zábava nebo co? Vy snad nemáte do čeho pichnout???????????? a Ty musíš makat co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ty hele sporťáku bez tebe tu byl takovej klídek hnusná lež a pomluva, právě já sem přináším klid a mír...viz můj podpis budha puká závistí nad mojí uklidňující aurou ahoj Romane makáááš makáááš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Co je tady??? Volná zábava nebo co? Vy snad nemáte do čeho pichnout???????????? Romane,nechtěl si po mě tuším loni face logo OII??Pokud je to aktuálmí písni kdyžtak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tak se nám blíží 12 hodina tak pomalounku jdeme na oběd,co hospodo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 hnusná lež a pomluva, právě já sem přináším klid a mír...viz můj podpis budha puká závistí nad mojí uklidňující aurou ahoj Romane makáááš makáááš? Vždyť žádnej podpis nemáš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Vždyť žádnej podpis nemáš.... to nechápu Máro,v 1 příspěvku podpis mám a pak zase nee...proč :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 jdu už na oběd tak se pak na to podívám,tak dobrou chuť kdo jdete taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 http://www.novinky.cz/koktejl/170730-triad...ardy-korun.html SUPER TO ZDANĚNÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 to nechápu Máro,v 1 příspěvku podpis mám a pak zase nee...proč http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1200421 ZDE VÍCE.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Díky Marku,mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tak tomu nějak nerozumím,napíšu 2 příspěvky a podpis není,pak napíšu další 2 a podpis je.....divný važně divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Dobre rano všem i nepřátelům Romane,večer jsem ti neztih dát info jmen, co jsou na fotce. Dneska večer to napravim Tak jak bylo na srazu???Co fotečky,náhodou se tam nějaký masíčku neobjevilo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Kde ste všichni?....no nic jdu si udělat kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Kluci: nestihám a asi Vás na nějaký ten den opustím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Kde ste všichni?....no nic jdu si udělat kafe já tu jsem..jestli ti má maličkost bude stačit.. a nezapomen na tu šlehajdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ahoj čertice...to víš občas kluci museji pracovat abys mohla být na mateřsky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ahoj čertice...to víš občas kluci museji pracovat abys mohla být na mateřsky! a já si snad stěžuju že tu nikdo neni??o tom teda nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.