Červen 8, 200916 r joo sranda,no mě dnes zatím moc do smíchu není....... japato??má to něco společnýho stím co máš dole na podpisu??
Červen 8, 200916 r nazdar plukovníku.... poslušně hlasím že po dobu mího šmírovaní z vokna se nic uchylnyho ani mimořádnyho nestalo.. Ooooo ty víš jak mi zvednout náladu - můj věrný řiťoležče Nic úchylnýho ani mimořádnýho?...to je špatnej začátek dne jináč ahoj Jindro Máro: hmmmmkurňa tebe si koukám doma hýčkaj mega hyper extra kuřecí řízečky byych si taky nechal líbyt
Červen 8, 200916 r ..ani u woodyho doma?? ani u woodyho :-)))) Ooooo ty víš jak mi zvednout náladu - můj věrný řiťoležče Nic úchylnýho ani mimořádnýho?...to je špatnej začátek dne jináč ahoj Jindro to já vím Herr major..akorat bych potřeboval trochu udělat pořádek u nas před barákem nějaky úkáčka kopáči mi tu dělaj ramus už od sedmi...tak co nějaka štára imigračního oddělení?:????
Červen 8, 200916 r japato??má to něco společnýho stím co máš dole na podpisu?? no to má společné tak max 25% zbytek jsou problémy pracovní
Červen 8, 200916 r to já vím Herr major..akorat bych potřeboval trochu udělat pořádek u nas před barákem nějaky úkáčka kopáči mi tu dělaj ramus už od sedmi...tak co nějaka štára imigračního oddělení?:???? cizineckou na ně na darebáky buď rád že vám to tam zušlechťujou - kdo jínej by tu práci dělal?
Červen 8, 200916 r no to má společné tak max 25% zbytek jsou problémy pracovní přeci by jsi se nenervoval kvůly práci - za to ty šediny nestojí a za hňupa co si neumí převzít zboží už vůbec nééé....to chce, jak jen to říkal ten Zákopčáník z počasí na čétéčku "slunce v duši"
Červen 8, 200916 r Autor Co je tady??? Volná zábava nebo co? Vy snad nemáte do čeho pichnout???????????? a Ty musíš makat co
Červen 8, 200916 r Ty hele sporťáku bez tebe tu byl takovej klídek hnusná lež a pomluva, právě já sem přináším klid a mír...viz můj podpis budha puká závistí nad mojí uklidňující aurou ahoj Romane makáááš makáááš?
Červen 8, 200916 r Co je tady??? Volná zábava nebo co? Vy snad nemáte do čeho pichnout???????????? Romane,nechtěl si po mě tuším loni face logo OII??Pokud je to aktuálmí písni kdyžtak.
Červen 8, 200916 r Autor hnusná lež a pomluva, právě já sem přináším klid a mír...viz můj podpis budha puká závistí nad mojí uklidňující aurou ahoj Romane makáááš makáááš? Vždyť žádnej podpis nemáš....
Červen 8, 200916 r Vždyť žádnej podpis nemáš.... to nechápu Máro,v 1 příspěvku podpis mám a pak zase nee...proč :help:
Červen 8, 200916 r Autor http://www.novinky.cz/koktejl/170730-triad...ardy-korun.html SUPER TO ZDANĚNÍ
Červen 8, 200916 r Autor to nechápu Máro,v 1 příspěvku podpis mám a pak zase nee...proč http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1200421 ZDE VÍCE....
Červen 8, 200916 r Tak tomu nějak nerozumím,napíšu 2 příspěvky a podpis není,pak napíšu další 2 a podpis je.....divný važně divný
Červen 8, 200916 r Dobre rano všem i nepřátelům Romane,večer jsem ti neztih dát info jmen, co jsou na fotce. Dneska večer to napravim Tak jak bylo na srazu???Co fotečky,náhodou se tam nějaký masíčku neobjevilo???
Červen 8, 200916 r Kde ste všichni?....no nic jdu si udělat kafe já tu jsem..jestli ti má maličkost bude stačit.. a nezapomen na tu šlehajdu
Červen 8, 200916 r Ahoj čertice...to víš občas kluci museji pracovat abys mohla být na mateřsky! a já si snad stěžuju že tu nikdo neni??o tom teda nevim..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.