Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ok..tak já udělám jeden u nás a ty pojedeš 300km? :p

Ok, ale co bude navíc než tech 300 , tak mi pošleš odtahovku, bo muj 3hrnek víc jak 300 km za den nezvládne :p

Vloženo
Ok, ale co bude navíc než tech 300 , tak mi pošleš odtahovku, bo muj 3hrnek víc jak 300 km za den nezvládne :p

ahoj lidi!!  woodáku nestraš příští měsíc mě čeka cca 420 km tak abych nebyl na d1 překvapenej :)

Vloženo

Tomu nevěřím ;) já s mojí mám ted v plánu Německo to BMW a to bude tak 600 :p a nikdy jsme neměl většího problému i při delších trasách ;) ale tak to může být i tím, že mám novotku kol5

Vloženo
Tomu nevěřím ;) já s mojí mám ted v plánu Německo to BMW a to bude tak 600 :p a nikdy jsme neměl většího problému i při delších trasách ;) ale tak to může být i tím, že mám novotku kol5

No já mám 23000 km, a tolik najednou jsem nikdy nejel, tak bych měl strach, aby se mi na té dálnici nezadychala lol

Vloženo

No, leštěnku používám, chtěl bych s toho mít leštěnku, ale bohužel musím jezdit autem do práce i v zimě, jinač se tam nemám jak dostat, asi dám vypověď :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...