spineshank Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Kluci: nestihám a asi Vás na nějaký ten den opustím... četl jsi co jsem ti psal ohledně toho OII face loga?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Kde ste všichni?....no nic jdu si udělat kafe Na kafé jsem byl s kamarádkou, dopo.. a a to se neříká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Zdravím miláčci, jsem konečně doma a mám na vás čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 to jsme rádi Míro.......zdravím Tě..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 četl jsi co jsem ti psal ohledně toho OII face loga?? Nene..o co jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Včera jsem neměl čas s váma pokecat a dneska jsem byl v práci a makal jak drak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Zdravím miláčci, jsem konečně doma a mám na vás čas Budu z toho něco mít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 A co bys chtěl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Joooo, to je to co právě nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 A co bys chtěl? já plnou nádrž N98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Marku: dojed na benzinku i když to já nějak netankuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 já plnou nádrž N98 Nic nedostaneš, nejezdíš na srazy, nebude benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Nic nedostaneš, nejezdíš na srazy, nebude benzín ok..tak já udělám jeden u nás a ty pojedeš 300km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Marku: dojed na benzinku i když to já nějak netankuju.. no kam taky jinam, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 ok..tak já udělám jeden u nás a ty pojedeš 300km? Ok, ale co bude navíc než tech 300 , tak mi pošleš odtahovku, bo muj 3hrnek víc jak 300 km za den nezvládne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ok, ale co bude navíc než tech 300 , tak mi pošleš odtahovku, bo muj 3hrnek víc jak 300 km za den nezvládne ahoj lidi!! woodáku nestraš příští měsíc mě čeka cca 420 km tak abych nebyl na d1 překvapenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ok, ale co bude navíc než tech 300 , tak mi pošleš odtahovku, bo muj 3hrnek víc jak 300 km za den nezvládne neboj v práci máme odtahovku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Hoši, mám tu foto se jménama účastníku zájezdu, doufám že jsem se nesplet. Je to pro Roman, on chtěl vědět jména Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 neboj v práci máme odtahovku.... Tak to můžeš pro mně přijet až domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ok, ale co bude navíc než tech 300 , tak mi pošleš odtahovku, bo muj 3hrnek víc jak 300 km za den nezvládne Tomu nevěřím já s mojí mám ted v plánu Německo to BMW a to bude tak 600 a nikdy jsme neměl většího problému i při delších trasách ale tak to může být i tím, že mám novotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tak to můžeš pro mně přijet až domů Jenom 50km je zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tomu nevěřím já s mojí mám ted v plánu Německo to BMW a to bude tak 600 a nikdy jsme neměl většího problému i při delších trasách ale tak to může být i tím, že mám novotku No já mám 23000 km, a tolik najednou jsem nikdy nejel, tak bych měl strach, aby se mi na té dálnici nezadychala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 (editace) to máš nějakou fajnovku..co Mirku...že by jen leštěnka? Editováno: 8. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 No, leštěnku používám, chtěl bych s toho mít leštěnku, ale bohužel musím jezdit autem do práce i v zimě, jinač se tam nemám jak dostat, asi dám vypověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tak to prrrrrr :p já mám "jen" nějakých 16tis 25 mám v Oktě.. Moc s autama nejezdíme, opravdu jenom mimo brno nebo do servisu, občas nějaká ta babička.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.