Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ty máš dva auta? A jak jsou staré ;)

• Autor

Tý jo vy vůbec nejezdíte.....

taky koukam marku..ja najedu ročně cca 25000 a to jezdim jen do práce z práce a sem tam nakoupit

JJ a možná se bude kupovat třetí, matka si zamilovala Joystera, ale ten nebude, takže zvažuje Yetiho.. Uvidíme..

Jedno ještě v záruce, druhý půl roku od záruky. Obrazně rok a půl a druhý skoro 3.. BUdem li brát data výroby tak je oběma skoro 3r. (datum prodeje se ale liší).

Heeej, volovina roku se stala :smich: máti došla a v Tescu že začínaj dávat "igelitku" jen k nákupu nad 250Kč :D asi začnu vozit v autě igelitky pro jistotu lol ted jsme koupili takové pěkné plastové košíčky, aby to nelítalo po celým autě.. obvzlášt v tom kombi je to takový divný :feve"

Tý jo vy vůbec nejezdíte.....

Není moc potřeba ;) v Brně je mnohem lépe a účelněji navrženo MHD.. auto je tu akorát o pohodě ;)

JJ a možná se bude kupovat třetí, matka si zamilovala Joystera, ale ten nebude, takže zvažuje Yetiho.. Uvidíme..

Jedno ještě v záruce, druhý půl roku od záruky. Obrazně rok a půl a druhý skoro 3.. BUdem li brát data výroby tak je oběma skoro 3r. (datum prodeje se ale liší).

Heeej, volovina roku se stala :smich: máti došla a v Tescu že začínaj dávat "igelitku" jen k nákupu nad 250Kč :D asi začnu vozit v autě igelitky pro jistotu lol ted jsme koupili takové pěkné plastové košíčky, aby to nelítalo po celým autě.. obvzlášt v tom kombi je to takový divný :feve"

No, v rodině máme taky více aut, ale které je tvoje, já mám najeto za 33 měsícu 23900 km, to je 724 km mesíčně :kuk: ty woe, to jw průměr, ale ze začátku jsem jezdil víc, teď jezdím i fačkem, tak šetřím moje lol

Ty, tak to se nedá jednoznačně říct ;) papírově jsou obě na máti - má to svoje důvody lolandílek .. podle příležitosti prostě beru auto, nebo podle toho, který je doma :smich: Fáčkem jsem nejel no zatím.. to nemáme. Máme pouze tyhle dvě a víceméně jsou to moje první dá se říci, máti už ěnjaký vystřídala, ale jaký to nefím, hoooodně dlouho jsme žili bez auta až najednou se to nějak zvrtlo a bylo to :smich:

• Autor

prodejte auta a jezděte MHD...:)

Spíš darujte auta lol

prodejte auta a jezděte MHD...:)

To jezdíme i bez toho ;) už druhým rokem jsem předplatitelem roční "šalinkarty" a asi 6tým rokem držitelem "šalinkarty"

• Autor
Spíš darujte auta lol

tvoje bych nechtěl...málo najeto...a lak proleštěnej...a sežraný ze zimmního ježdění :smich:

Kluci: asi se s Váma rozloučím...

A kolik máš nalítané ty? A vůbec proč tady nemáš svoje auto vystavené, se za něho stydíš :kuk:

Kluci: asi se s Váma rozloučím...

O stránku zpět máš foto se jmény, jak jsi chtěl. Snad jsem něco nepoplet a kde není jméno, tak neznám ;)

O stránku zpět máš foto se jmény, jak jsi chtěl. Snad jsem něco nepoplet a kde není jméno, tak neznám ;)

Nekecej! Fakt jo? Tak to děkuju.Jdu na to! :palec2:

Musíš si to zvěčit, abys přečet jména :)

Woody: děkuju! A kde je BadyS?

Je i tam, ale tady je větší ;)

post-15711-1244487145_thumb.jpg

Já jsem si člověče vždycky myslel že BadyS je mohutnej a nevím proč.

No, nemám starší fotky, ale zdá se mi že zhubnul :palec2:

• Autor
A kolik máš nalítané ty? A vůbec proč tady nemáš svoje auto vystavené, se za něho stydíš :kuk:

Nalítáno nic, ale naježděno dost.....a nemám ho zde....střežím si ho jako oko v hlavě.....přijeď a já Ti půjčím svéz v FII eleganci..ve skoro plný palbě ;)

Ale jo, mam tu starší foto

post-15711-1244487817_thumb.jpg

Ty woe...tak to slušně zhodil!!!

No, jak jsem ho předevčírem viděl, tak se mi hned nedál, marně jsem vzpomínal jak vypadal kdysi . Až teď jsem našel starší fota.

Woody: uděláš pro mě něco?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.