Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ty máš dva auta? A jak jsou staré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tý jo vy vůbec nejezdíte..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 taky koukam marku..ja najedu ročně cca 25000 a to jezdim jen do práce z práce a sem tam nakoupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 JJ a možná se bude kupovat třetí, matka si zamilovala Joystera, ale ten nebude, takže zvažuje Yetiho.. Uvidíme.. Jedno ještě v záruce, druhý půl roku od záruky. Obrazně rok a půl a druhý skoro 3.. BUdem li brát data výroby tak je oběma skoro 3r. (datum prodeje se ale liší). Heeej, volovina roku se stala máti došla a v Tescu že začínaj dávat "igelitku" jen k nákupu nad 250Kč asi začnu vozit v autě igelitky pro jistotu ted jsme koupili takové pěkné plastové košíčky, aby to nelítalo po celým autě.. obvzlášt v tom kombi je to takový divný :feve" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tý jo vy vůbec nejezdíte..... Není moc potřeba v Brně je mnohem lépe a účelněji navrženo MHD.. auto je tu akorát o pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 JJ a možná se bude kupovat třetí, matka si zamilovala Joystera, ale ten nebude, takže zvažuje Yetiho.. Uvidíme..Jedno ještě v záruce, druhý půl roku od záruky. Obrazně rok a půl a druhý skoro 3.. BUdem li brát data výroby tak je oběma skoro 3r. (datum prodeje se ale liší). Heeej, volovina roku se stala máti došla a v Tescu že začínaj dávat "igelitku" jen k nákupu nad 250Kč asi začnu vozit v autě igelitky pro jistotu ted jsme koupili takové pěkné plastové košíčky, aby to nelítalo po celým autě.. obvzlášt v tom kombi je to takový divný :feve" No, v rodině máme taky více aut, ale které je tvoje, já mám najeto za 33 měsícu 23900 km, to je 724 km mesíčně ty woe, to jw průměr, ale ze začátku jsem jezdil víc, teď jezdím i fačkem, tak šetřím moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ty, tak to se nedá jednoznačně říct papírově jsou obě na máti - má to svoje důvody .. podle příležitosti prostě beru auto, nebo podle toho, který je doma Fáčkem jsem nejel no zatím.. to nemáme. Máme pouze tyhle dvě a víceméně jsou to moje první dá se říci, máti už ěnjaký vystřídala, ale jaký to nefím, hoooodně dlouho jsme žili bez auta až najednou se to nějak zvrtlo a bylo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 prodejte auta a jezděte MHD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Spíš darujte auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 prodejte auta a jezděte MHD... To jezdíme i bez toho už druhým rokem jsem předplatitelem roční "šalinkarty" a asi 6tým rokem držitelem "šalinkarty" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Spíš darujte auta tvoje bych nechtěl...málo najeto...a lak proleštěnej...a sežraný ze zimmního ježdění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Kluci: asi se s Váma rozloučím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 A kolik máš nalítané ty? A vůbec proč tady nemáš svoje auto vystavené, se za něho stydíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Kluci: asi se s Váma rozloučím... O stránku zpět máš foto se jmény, jak jsi chtěl. Snad jsem něco nepoplet a kde není jméno, tak neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 O stránku zpět máš foto se jmény, jak jsi chtěl. Snad jsem něco nepoplet a kde není jméno, tak neznám Nekecej! Fakt jo? Tak to děkuju.Jdu na to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Musíš si to zvěčit, abys přečet jména Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Woody: děkuju! A kde je BadyS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Je i tam, ale tady je větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Já jsem si člověče vždycky myslel že BadyS je mohutnej a nevím proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 No, nemám starší fotky, ale zdá se mi že zhubnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 A kolik máš nalítané ty? A vůbec proč tady nemáš svoje auto vystavené, se za něho stydíš Nalítáno nic, ale naježděno dost.....a nemám ho zde....střežím si ho jako oko v hlavě.....přijeď a já Ti půjčím svéz v FII eleganci..ve skoro plný palbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ale jo, mam tu starší foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ty woe...tak to slušně zhodil!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 No, jak jsem ho předevčírem viděl, tak se mi hned nedál, marně jsem vzpomínal jak vypadal kdysi . Až teď jsem našel starší fota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Woody: uděláš pro mě něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.