Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Nemožné ihned zázraky do 3 dnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 wOODY: JESTLI BYS MOHL DÁT SPOLEČNÉ FOTO ZE SRAZU DO VLÁKNA: OSOBNÍ FOTEČKY LIDIČEK NA FORU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Idu do hajan, tak se mějte. Romane, napiš cos chtěl, ráno pořeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 TAK JO.DĚKUJU A DOBROU NOC CHLAPE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 wOODY: JESTLI BYS MOHL DÁT SPOLEČNÉ FOTO ZE SRAZU DO VLÁKNA: OSOBNÍ FOTEČKY LIDIČEK NA FORU Tak to pořeším ještě teď. Ale to sis mohl udělat i sám. Ztáhnout a nahodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Máš to tam, ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Dobrou noc a děkuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Nic se tu neděje..jdu bydlet............čus..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Nic se tu neděje..jdu bydlet............čus..... Jak nic? A co já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 co ty óčkaři jeden....žádná odpověď na SZ...tady se po mě taky neptáš...tak co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ty woe...myslim na Tebe že mě vyprcáš vic jak na manželku a Ty toto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 (editace) myslíš jako že jsem v pohodě a nanadával jsem? proč....klídek....jen jsem se těšil..ale chápu to.... Editováno: 8. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 myslíš jako že jsem v pohodě a nanadával jsem? proč....klídek....jen jsem se těšil..ale chápu to.... Děkuju Ty samolepky co vyrobil Jarda jsou suprovy co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 jo i ty ukazatele....jdu do peřin...čus zítra....z práce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tak jo.Ohledně karty Ti dám vědět jakmile dorazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 ale když nebudeš doma?....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Pošle to pani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Nene..o co jde? Písnul jsem ti SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 MArku v té FII bych se svez dal bych si říct . Asi o něco mín mám v F1.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Brý ráno......slunce svítí..a máme tu další den...pracovní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Bobré ráno všem, Marku děkuji za nabídku svezení v Elegance, na oplátku tě svezu v klasiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Míro ty jsi pako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Jsem, no koupit si klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 (editace) Já první F1 měl taky classic.....ale teď už nee....nutnost pro mě byla hlavně klíma / climatronic /...no a pak se z toho nakonec vyklubala elegance..se vším co k tomu patří ..protože pak něco dodělávat je pracný a dražší něž z výroby... Editováno: 9. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 No, ale já jsem obyčejny dělník s nízkym platem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.