Červen 8, 200916 r wOODY: JESTLI BYS MOHL DÁT SPOLEČNÉ FOTO ZE SRAZU DO VLÁKNA: OSOBNÍ FOTEČKY LIDIČEK NA FORU
Červen 8, 200916 r wOODY: JESTLI BYS MOHL DÁT SPOLEČNÉ FOTO ZE SRAZU DO VLÁKNA: OSOBNÍ FOTEČKY LIDIČEK NA FORU Tak to pořeším ještě teď. Ale to sis mohl udělat i sám. Ztáhnout a nahodit
Červen 8, 200916 r Autor co ty óčkaři jeden....žádná odpověď na SZ...tady se po mě taky neptáš...tak co
Červen 8, 200916 r Autor myslíš jako že jsem v pohodě a nanadával jsem? proč....klídek....jen jsem se těšil..ale chápu to.... Upraveno Červen 8, 200916 r od Marek
Červen 8, 200916 r myslíš jako že jsem v pohodě a nanadával jsem? proč....klídek....jen jsem se těšil..ale chápu to.... Děkuju Ty samolepky co vyrobil Jarda jsou suprovy co?
Červen 9, 200916 r Bobré ráno všem, Marku děkuji za nabídku svezení v Elegance, na oplátku tě svezu v klasiku
Červen 9, 200916 r Autor Já první F1 měl taky classic.....ale teď už nee....nutnost pro mě byla hlavně klíma / climatronic /...no a pak se z toho nakonec vyklubala elegance..se vším co k tomu patří ..protože pak něco dodělávat je pracný a dražší něž z výroby... Upraveno Červen 9, 200916 r od Marek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.