spineshank Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Taky všem dobré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Ahoj lidi. Máro: nebereš telefony n stole...víš to? Woody: díky za včerejšek pane. Ondro: SZ jsem dostal ale zatím to nechám tak jak to je ale i přesto děkuju za nabídku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 volej znovu..jsem tu před tím ne...to je logické.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 No, ale já jsem obyčejny dělník s nízkym platem a já vedoucí / člen managmentu /.......ale na OII...nebo SII zatím není.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Ahoj Ondro a Romane, není zač. Znáš někoho ze srazíku osobně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 a já vedoucí / člen managmentu /.......ale na OII...nebo SII zatím není.... Ani nebube to musíš byt člen menagmentu U ČD, nebo ČEZ O potom bu de O nebo S Ps : Nic proti Romanovi a jeho práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Ale bude, já se vypracuju svojí pílí a obětavostí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Ahoj lidi.Máro: nebereš telefony n stole...víš to? Woody: díky za včerejšek pane. Ondro: SZ jsem dostal ale zatím to nechám tak jak to je ale i přesto děkuju za nabídku! OK v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Ahoj Ondro a Romane, není zač. Znáš někoho ze srazíku osobně? Nazdar,tak jak bylo?co roštěnky byly tam nějaký?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Pár lidiček znám osobně jako je Hrábě,MichalK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 co jsi chtěl Romane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Kde ta baba dneska je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Koho myslíš...čertici ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 asi vstala pozdě a nestíhá...úklid...vaření... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 zdravas .... holky nevite kolik je standartne zaruka na motor ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Kde ta baba dneska je?? tou babou myslíš mě,Ondro??? ..jak je u vás v Brně?tady bylo ráno úplně nádherně,říkám si,jéé konečně sluníčko teplo...a ted?zataženo a prší..achjoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 (editace) zdravas .... holky nevite kolik je standartne zaruka na motor ?? Já myslím standartně 2 roky..nebo pokud máš připlacenou záruku tak 4 roky nebo počet km....to si myslím já...ale info škoda auto to bude vědět líp Editováno: 9. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 asi vstala pozdě a nestíhá...úklid...vaření... asi joo Máro plus k tomu :smich: :prc: a odpoledne uteče jak voda :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 tou babou myslíš mě,Ondro??? ..jak je u vás v Brně?tady bylo ráno úplně nádherně,říkám si,jéé konečně sluníčko teplo...a ted?zataženo a prší..achjoo Tak tady by to šlo ideální den na ...................... :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 asi joo Máro plus k tomu a odpoledne uteče jak voda ta tě sežere za živa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Nazdar,tak jak bylo?co roštěnky byly tam nějaký?? Hodně málo a ještě zadané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 ta tě sežere za živa noi Máro,pokud začne jíst někdo pod pasem tak to beru :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Hodně málo a ještě zadané A MÍRA MOC NEKOUKAL PÁČ TAM MĚL SVOJÍ HEREČKU ...TA BY MU DALA..TEDY PAK NEDALA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 noi Máro,pokud začne jíst někdo pod pasem tak to beru A CO SPÍŠ NAD PASEM.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.