Červen 9, 200916 r Ahoj lidi. Máro: nebereš telefony n stole...víš to? Woody: díky za včerejšek pane. Ondro: SZ jsem dostal ale zatím to nechám tak jak to je ale i přesto děkuju za nabídku!
Červen 9, 200916 r Autor No, ale já jsem obyčejny dělník s nízkym platem a já vedoucí / člen managmentu /.......ale na OII...nebo SII zatím není....
Červen 9, 200916 r a já vedoucí / člen managmentu /.......ale na OII...nebo SII zatím není.... Ani nebube to musíš byt člen menagmentu U ČD, nebo ČEZ O potom bu de O nebo S Ps : Nic proti Romanovi a jeho práci
Červen 9, 200916 r Ahoj lidi.Máro: nebereš telefony n stole...víš to? Woody: díky za včerejšek pane. Ondro: SZ jsem dostal ale zatím to nechám tak jak to je ale i přesto děkuju za nabídku! OK v poho
Červen 9, 200916 r Ahoj Ondro a Romane, není zač. Znáš někoho ze srazíku osobně? Nazdar,tak jak bylo?co roštěnky byly tam nějaký??
Červen 9, 200916 r Kde ta baba dneska je?? tou babou myslíš mě,Ondro??? ..jak je u vás v Brně?tady bylo ráno úplně nádherně,říkám si,jéé konečně sluníčko teplo...a ted?zataženo a prší..achjoo
Červen 9, 200916 r Autor zdravas .... holky nevite kolik je standartne zaruka na motor ?? Já myslím standartně 2 roky..nebo pokud máš připlacenou záruku tak 4 roky nebo počet km....to si myslím já...ale info škoda auto to bude vědět líp Upraveno Červen 9, 200916 r od Marek
Červen 9, 200916 r asi vstala pozdě a nestíhá...úklid...vaření... asi joo Máro plus k tomu :smich: :prc: a odpoledne uteče jak voda :kol-98:
Červen 9, 200916 r tou babou myslíš mě,Ondro??? ..jak je u vás v Brně?tady bylo ráno úplně nádherně,říkám si,jéé konečně sluníčko teplo...a ted?zataženo a prší..achjoo Tak tady by to šlo ideální den na ...................... :kol-98:
Červen 9, 200916 r ta tě sežere za živa noi Máro,pokud začne jíst někdo pod pasem tak to beru :smich:
Červen 9, 200916 r Autor Hodně málo a ještě zadané A MÍRA MOC NEKOUKAL PÁČ TAM MĚL SVOJÍ HEREČKU ...TA BY MU DALA..TEDY PAK NEDALA
Červen 9, 200916 r Autor noi Máro,pokud začne jíst někdo pod pasem tak to beru A CO SPÍŠ NAD PASEM....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.