raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 já tu sem ....máš radost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 ale jo proč ne.....a je tu i Míra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 jak proč ne!! koukej říct ANO jinak se taky nafouknu ahoj woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 ale no teda jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 no to je teda odvaz ti řeknu....ale aspon něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 viď...a co dlažba makal jsi na ní...kolik km Ti ještě chybí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Ahoj rácíku, dám vám tady ukázku mojí dnešní práce, jen to ztáhnu z foťáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 viď...a co dlažba makal jsi na ní...kolik km Ti ještě chybí? dělal jsem o vikendu...vždy nakoupim 20 dlaždic to je cca 6m a když mam volnej víkend tak to položim no a chybí ještě asi tak jedna tahle varka a mam hotovo....pak se ještě rozmejšlim jestli je nenatahnout až dolu ke garaži ale nato se nejspiš vyprdnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Ahoj rácíku, dám vám tady ukázku mojí dnešní práce, jen to ztáhnu z foťáku juuu bude nějaka čunarna?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Předělával jsem masku, není to ještě 100 %, ale to se podá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 A já Vám ukážu co jsem sehnal naší malý jako tříkolku..vlastně čtyřkolku...je to bomba..až vyjede se lidi poserou Je to šlapací a skládal jsem tu 2,5 hodiny.....co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 juuu bude nějaka čunarna?? sPÍŠ PRASÁRNA mělo to byt ok, ale není to tak jednoduché, tak se jedná pouze o zkušební vzorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 A já Vám ukážu co jsem sehnal naší malý jako tříkolku..vlastně čtyřkolku...je to bomba..až vyjede se lidi poserou Je to šlapací a skládal jsem tu 2,5 hodiny.....co vy na to? No jo vedoucí se nezapře to je ten vozík, co nemá vyměněný ten palivový filtr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Předělával jsem masku, není to ještě 100 %, ale to se podá hmmm zajimavé sem zvědavej na vysledek A já Vám ukážu co jsem sehnal naší malý jako tříkolku..vlastně čtyřkolku...je to bomba..až vyjede se lidi poserou Je to šlapací a skládal jsem tu 2,5 hodiny.....co vy na to? no ty woe to je bomba když si vzpomenu jak sem jako malej zdědíl obyč hnusnou žlutou motorku po brachovi tak z tohodle bych neslez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 A já Vám ukážu co jsem sehnal naší malý jako tříkolku..vlastně čtyřkolku...je to bomba..až vyjede se lidi poserou Je to šlapací a skládal jsem tu 2,5 hodiny.....co vy na to? No jo vedoucí se nezapře to je ten vozík, co nemá vyměněný ten palivový filtr ? nene..tohle servisuju sám....a poctivě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 brý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 a normálně to funguje...vidle jezdí nahoru a dolů a ta paleta je taky jako opravdová..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 a normálně to funguje...vidle jezdí nahoru a dolů a ta paleta je taky jako opravdová..... tak ji aspon můžeš hnedka v práci vzít na brigádu... woody doporuč mi nějakou pamatku ktera stojí za zhlídnutí na slovensku v nějaky rozumny vzdalenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 brý večer Bry večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 tak ji aspon můžeš hnedka v práci vzít na brigádu... woody doporuč mi nějakou pamatku ktera stojí za zhlídnutí na slovensku v nějaky rozumny vzdalenosti No, na slovensku, nevím, ale v Bohumíně bych věděl moje TCHÝNĚ , ta už pamatuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 tak ji aspon můžeš hnedka v práci vzít na brigádu... woody doporuč mi nějakou pamatku ktera stojí za zhlídnutí u tebe doma..... woodyho auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 woody doporuč mi nějakou pamatku ktera stojí za zhlídnutí na slovensku v nějaky rozumny vzdalenosti http://www.orava-info.sk/oravsky-hrad/oravsky-podzamek.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 No, na slovensku, nevím, ale v Bohumíně bych věděl moje TCHÝNĚ , ta už pamatuje ježíš brrrr sem se pěkně osypal...... dělam nějakej harmonogram kam na vylety a chtěl bych jeden den vyjet na svoji vůbec první navštěvu sk tak sem myslel že možná budeš vědět když to máš za rohem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 woodyho auto tos posral, můj mazlík, že je památka, jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.