raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 woody doporuč mi nějakou pamatku ktera stojí za zhlídnutí na slovensku v nějaky rozumny vzdalenostihttp://www.orava-info.sk/oravsky-hrad/oravsky-podzamek.php hmm nevypada špatně ja měl vytypovej zamek bojnice kterej je cca stejně daleko tak ted to je na herečce co vybere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 no pamatuje si že nedávno jel po silnici na sraz jinak ho prej furt leštíš a opečováváš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 ježíš brrrr sem se pěkně osypal...... dělam nějakej harmonogram kam na vylety a chtěl bych jeden den vyjet na svoji vůbec první navštěvu sk tak sem myslel že možná budeš vědět když to máš za rohem Na Oravě jsem strávil první dovolenou s mojí ženou , je tam parádně, ale musí vyjít počasí. Pocestě na Oravu se mužěš ještě stavit do skanzenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 hmm nevypada špatně ja měl vytypovej zamek bojnice kterej je cca stejně daleko tak ted to je na herečce co vybere ona má rozhodující hlas? jí vyvez a neptej se kam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Bojnice, tam jsem byl se školou na výletě, je tam i ZOO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Na Oravě jsem strávil první dovolenou s mojí ženou , je tam parádně, ale musí vyjít počasí. Pocestě na Oravu se mužěš ještě stavit do skanzenu no já už toho celkem dost našel že mi těch pár dní ani stačit nebude ona má rozhodující hlas? jí vyvez a neptej se kam... to nema ale ja vyberu širší okruh a dam to zredukovat...pak když to stoji za h..o tak to není moje chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 taky dobrá strategie....až bude mít kecy...a kdo sem chtěl jet..Ty já ne...dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Ráca, kašli na čoboly a přijjed do Kopřivnice na Tatru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 taky dobrá strategie....až bude mít kecy...a kdo sem chtěl jet..Ty já ne...dobrý tak tak....musíš nato lišacky Ráca, kašli na čoboly a přijjed do Kopřivnice na Tatru no vidiš muzeum tatra ale to bych fakt musel dovolenou prodloužit aspon na 14dnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Ráca, tak jeďte každý jinde a potom si ukážete fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 woody:dobrej napad ale asi bude souboj o auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Kdo je napsaný v techničáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Jdu spát, dobrou noc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Míro mějse....a žádný sko pičiny..v noci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Kdo je napsaný v techničáku? no já to je jasny!! ale zase bych byl nerad hladovej.. .... dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Kdo je napsaný v techničáku? TCHÝNĚ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 no já to je jasny!! ale zase bych byl nerad hladovej.. ....dobrou A NEJEN HLADOVEJ..ŽE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Jdu spát, dobrou noc všem dobrou noc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 TCHÝNĚ ta bude max otiskla na přednim narazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 jo a ty si pak už ani nepíchneš...max kolo .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 tak přeci neštastny nahody se dějou ... prostě sem ji neviděl ona mi tam v běhla já ji přejel pak ještě dvakrat tam a zpatky :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 no a co herečka,.......ta se okamžitě změní na svojí matinku..a ty se z toho..víš co viď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 jdu bydlet...čus všichni..zítra ráno bude kontrola, co jste o mě napsali.......a pak se těšte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 tak taky dobrou... a nemusiš se obavat tady se o všech píše jen v dobrym :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 já vím..hlavně někdo...kdo, nepovím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.