Červen 9, 200916 r jdu bydlet...čus všichni..zítra ráno bude kontrola, co jste o mě napsali.......a pak se těšte.... dobrou noc..
Červen 9, 200916 r dobrej večír hospodo koukám že se s Markem míjím tak kdopak ze štamgastů tu je: asi já...
Červen 9, 200916 r dobrej večír hospodo koukám že se s Markem míjím tak kdopak ze štamgastů tu je: nazdar herr tvrdolin nebo jak ses to nazval ... chodíš do putyky pěkně pozdě....
Červen 9, 200916 r nazdar herr tvrdolin nebo jak ses to nazval ... chodíš do putyky pěkně pozdě.... nazdar ptáku...to víš jsem po noční a navíc randění prdlačku herr tvrdolín - Hans Klátil jméno mééé ahoj žanet...jaký asi?...ty jsi štamgast
Červen 9, 200916 r jeee hans klatil ty woe sem to trochu poplet :-) tak ty si randil a na jaky metě si skončil?
Červen 9, 200916 r jeee hans klatil ty woe sem to trochu poplet :-) tak ty si randil a na jaky metě si skončil? vpoho, herr tvrdolín je taky solidní přezdívka na tý nejvymetenější metě....teprve poznávačka nééé a jsem taky nějakej ten...jak se tomu říká?...gentleman
Červen 9, 200916 r jo aha takže jen taková otukávačka :D ... tak povidej jak to probihalo??? držel jsi za ruku seděl na lavičce sakriš .-)))
Červen 9, 200916 r jo aha takže jen taková otukávačka :D ... tak povidej jak to probihalo??? držel jsi za ruku seděl na lavičce sakriš .-))) to jsi mě rozebral, jde vidět že znáš mojí taktiku park...ptáčci...žáby...příroda...no romantika jak blázen Zanet: ježiš, další sklamané dívčí srdce...ale není se čemu divit, jsem hotový zlato (kočičí)
Červen 9, 200916 r já si to myslel že seš takovej typ... a co hodit nějakou photo at ti ji rozeberem tady???
Červen 9, 200916 r já si to myslel že seš takovej typ... a co hodit nějakou photo at ti ji rozeberem tady??? správně,foto
Červen 9, 200916 r já si to myslel že seš takovej typ... a co hodit nějakou photo at ti ji rozeberem tady??? nic darebáci, až bude ruka v rukávě tak možná....ale takhle držim informační embargo Žanet: ty taky toho ptáka musíš podporovat co radši mi napište co novýho, když už to tu tak flákám :)co Mára ....Roman...jejich vztah?
Červen 9, 200916 r nic novyho asi není .. všechno při starym nebo spíš při horším nějak to víc tady upada
Červen 9, 200916 r nic darebáci, až bude ruka v rukávě tak možná....ale takhle držim informační embargo Žanet: ty taky toho ptáka musíš podporovat co radši mi napište co novýho, když už to tu tak flákám :)co Mára ....Roman...jejich vztah? tak já sem taky zvědavá
Červen 9, 200916 r jasny foto!!foto!!! a stačí vocad pocad .-)))) ženský vod pasu nahóru a chlapy....chlapy od pytlíka níž sodomagomora
Červen 9, 200916 r nic novyho asi není .. všechno při starym nebo spíš při horším nějak to víc tady upada hovno to bude tím že sem už tolik nechodím a lidi to tu bezemne vdávaj...byl jsem jejich motivací a vzorem...tak to chápu no Žanet: no mi je to jasný, prostě zvědavá ženská
Červen 9, 200916 r no něco na tom je...chyby tady nějakej vzor,,,třeba v podobě příslušníka :-) vzor ctnosti, spravedlnosti a mužství myslím že každej muž by si mou fotku v životní velikosti měl přilepit na lednici (místo kde budu často viděn ) ty máš šichtu Jindro, nebo volníčko?
Červen 9, 200916 r ja pokud bys jeníku dovolil bych si tvuj portret pověsil na wc :-))) a dneska bohužel travim noc v práci chjo at už je dovolena
Červen 9, 200916 r ja pokud bys jeníku dovolil bych si tvuj portret pověsil na wc :-))) a dneska bohužel travim noc v práci chjo at už je dovolena dovolil, vždyť tam člověk tráví taky značnou část života to ti nezávidím, já ještě zítra noční a sladká dovolenka hele lidičky, jdu si konečně schrupnout....tak ahoj ahoj a dobrou noc ať ti uteče robota Jindro
Červen 9, 200916 r dovolil, vždyť tam člověk tráví taky značnou část života to ti nezávidím, já ještě zítra noční a sladká dovolenka hele lidičky, jdu si konečně schrupnout....tak ahoj ahoj a dobrou noc ať ti uteče robota Jindro dobrou noc Jendo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.