cerrtinka Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 jdu bydlet...čus všichni..zítra ráno bude kontrola, co jste o mě napsali.......a pak se těšte.... dobrou noc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 dobrej večír hospodo koukám že se s Markem míjím tak kdopak ze štamgastů tu je: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 dobrej večír hospodo koukám že se s Markem míjím tak kdopak ze štamgastů tu je: asi já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 dobrej večír hospodo koukám že se s Markem míjím tak kdopak ze štamgastů tu je: nazdar herr tvrdolin nebo jak ses to nazval ... chodíš do putyky pěkně pozdě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 nazdar herr tvrdolin nebo jak ses to nazval ... chodíš do putyky pěkně pozdě.... nazdar ptáku...to víš jsem po noční a navíc randění prdlačku herr tvrdolín - Hans Klátil jméno mééé ahoj žanet...jaký asi?...ty jsi štamgast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 jeee hans klatil ty woe sem to trochu poplet :-) tak ty si randil a na jaky metě si skončil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 jeee hans klatil ty woe sem to trochu poplet :-) tak ty si randil a na jaky metě si skončil? vpoho, herr tvrdolín je taky solidní přezdívka na tý nejvymetenější metě....teprve poznávačka nééé a jsem taky nějakej ten...jak se tomu říká?...gentleman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 kibi:jéé a já si na tebe myslela a ono randění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 jo aha takže jen taková otukávačka :D ... tak povidej jak to probihalo??? držel jsi za ruku seděl na lavičce sakriš .-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 jo aha takže jen taková otukávačka :D ... tak povidej jak to probihalo??? držel jsi za ruku seděl na lavičce sakriš .-))) to jsi mě rozebral, jde vidět že znáš mojí taktiku park...ptáčci...žáby...příroda...no romantika jak blázen Zanet: ježiš, další sklamané dívčí srdce...ale není se čemu divit, jsem hotový zlato (kočičí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 já si to myslel že seš takovej typ... a co hodit nějakou photo at ti ji rozeberem tady??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 já si to myslel že seš takovej typ... a co hodit nějakou photo at ti ji rozeberem tady??? správně,foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 já si to myslel že seš takovej typ... a co hodit nějakou photo at ti ji rozeberem tady??? nic darebáci, až bude ruka v rukávě tak možná....ale takhle držim informační embargo Žanet: ty taky toho ptáka musíš podporovat co radši mi napište co novýho, když už to tu tak flákám :)co Mára ....Roman...jejich vztah? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 jasny foto!!foto!!! a stačí vocad pocad .-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 nic novyho asi není .. všechno při starym nebo spíš při horším nějak to víc tady upada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 nic darebáci, až bude ruka v rukávě tak možná....ale takhle držim informační embargo Žanet: ty taky toho ptáka musíš podporovat co radši mi napište co novýho, když už to tu tak flákám :)co Mára ....Roman...jejich vztah? tak já sem taky zvědavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 jasny foto!!foto!!! a stačí vocad pocad .-)))) ženský vod pasu nahóru a chlapy....chlapy od pytlíka níž sodomagomora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 nic novyho asi není .. všechno při starym nebo spíš při horším nějak to víc tady upada hovno to bude tím že sem už tolik nechodím a lidi to tu bezemne vdávaj...byl jsem jejich motivací a vzorem...tak to chápu no Žanet: no mi je to jasný, prostě zvědavá ženská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 no něco na tom je...chyby tady nějakej vzor,,,třeba v podobě příslušníka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 no něco na tom je...chyby tady nějakej vzor,,,třeba v podobě příslušníka :-) vzor ctnosti, spravedlnosti a mužství myslím že každej muž by si mou fotku v životní velikosti měl přilepit na lednici (místo kde budu často viděn ) ty máš šichtu Jindro, nebo volníčko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 ja pokud bys jeníku dovolil bych si tvuj portret pověsil na wc :-))) a dneska bohužel travim noc v práci chjo at už je dovolena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 ja pokud bys jeníku dovolil bych si tvuj portret pověsil na wc :-))) a dneska bohužel travim noc v práci chjo at už je dovolena dovolil, vždyť tam člověk tráví taky značnou část života to ti nezávidím, já ještě zítra noční a sladká dovolenka hele lidičky, jdu si konečně schrupnout....tak ahoj ahoj a dobrou noc ať ti uteče robota Jindro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 dovolil, vždyť tam člověk tráví taky značnou část života to ti nezávidím, já ještě zítra noční a sladká dovolenka hele lidičky, jdu si konečně schrupnout....tak ahoj ahoj a dobrou noc ať ti uteče robota Jindro dobrou noc Jendo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 taky to už dnes balím...dobrou noc a rácoo at ti to uteče..ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 tak se mějte a dobrou všem..já to tu do rána pohlídam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.