dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 spine: tys ráno snídal vtipnou kaši, co? nevím jestli musím zrovna tam.. mlčím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tak když se dadovi líbíla tak mu sem dám ještě jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Promin, mi se právě nějak moc nelíbila.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 spine: sakra co to je? pojedeš na Zámeček příští tejden? dojed minimálně na srazík edit: za 10dní.. Uvidím jak na tom budu s časem,ale na nějakej srazík už bych měl dojet,jak tu byl u mě naposled pro něco Lugo tak jsem mu to slíbil tuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Promin, mi se právě nějak moc nelíbila.. á pán je nějakej vybíravej :smich: no se teda polepším příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 spine: no vidíš a seš z blízkého okolí, tak proč tě nepoznat Má to svůj topic, pokud chceš nějaký info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 spine: no, polepší, díky. I když, mě to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 spine: no vidíš a seš z blízkého okolí, tak proč tě nepoznat Má to svůj topic, pokud chceš nějaký info tuším sem jej zahlídl tak do něj mrknu abych věděl o co go Sice jsem z blízka,ale s časem je to docela blbý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 tuším sem jej zahlídl tak do něj mrknu abych věděl o co go Sice jsem z blízka,ale s časem je to docela blbý... to je fakt..ondra nemá čas ani odpovídat..že??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 to je fakt..ondra nemá čas ani odpovídat..že??? hele,že ti naplácám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 čerti ahojky :-* omlouvám se za včerejšek, pokud jsem se tě nějak dotkl, ale asi to moc nedávalo smysl, že? A díky za pochvalu autíčka takže na srazu spine: v sobotu a neděli bys snad čas mít mohl stačí, jenom když se přijedeš ukázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 hele,že ti naplácám A já zase nic? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 čerti ahojky :-* omlouvám se za včerejšek, pokud jsem se tě nějak dotkl, ale asi to moc nedávalo smysl, že? A díky za pochvalu autíčka takže na srazu spine: v sobotu a neděli bys snad čas mít mohl stačí, jenom když se přijedeš ukázat no v sobotu je většinou mistrák a v neděli vyspávám včerejší vitězství Ale joo,nějak se to vymyslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 spine: neštvát nás zajistíme kdyžtak dovoz/odvoz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 všecko se dá vykutit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Jdu si udělat čaj, nějak mě zase zlobí krk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 spine: neštvát nás zajistíme kdyžtak dovoz/odvoz pro mě taky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 čerti ahojky :-* omlouvám se za včerejšek, pokud jsem se tě nějak dotkl, ale asi to moc nedávalo smysl, že? A díky za pochvalu autíčka takže na srazu spine: v sobotu a neděli bys snad čas mít mohl stačí, jenom když se přijedeš ukázat dádo v pohodě,necháme to být ju?? a není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 já už letím domů,večer sem na skok přijdu Zatím pá všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Bre ráno, jsem si zdřímnul a je mi celkem fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 pro mě taky?? A jsi z blízkého okolí? Jsem si o ten čaj spálil rty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 já už letím domů,večer sem na skok přijdu Zatím pá všem páá Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Já spíš zase usnu u telky Nikomu se neche ven, chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 A jsi z blízkého okolí? Jsem si o ten čaj spálil rty jen nákých 300 kiláčků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Bre ráno, jsem si zdřímnul a je mi celkem fajn dobrý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.