Červen 10, 200916 r spine: sakra co to je? pojedeš na Zámeček příští tejden? dojed minimálně na srazík edit: za 10dní.. Uvidím jak na tom budu s časem,ale na nějakej srazík už bych měl dojet,jak tu byl u mě naposled pro něco Lugo tak jsem mu to slíbil tuším
Červen 10, 200916 r Promin, mi se právě nějak moc nelíbila.. á pán je nějakej vybíravej :smich: no se teda polepším příště
Červen 10, 200916 r spine: no vidíš a seš z blízkého okolí, tak proč tě nepoznat Má to svůj topic, pokud chceš nějaký info
Červen 10, 200916 r spine: no vidíš a seš z blízkého okolí, tak proč tě nepoznat Má to svůj topic, pokud chceš nějaký info tuším sem jej zahlídl tak do něj mrknu abych věděl o co go Sice jsem z blízka,ale s časem je to docela blbý...
Červen 10, 200916 r tuším sem jej zahlídl tak do něj mrknu abych věděl o co go Sice jsem z blízka,ale s časem je to docela blbý... to je fakt..ondra nemá čas ani odpovídat..že???
Červen 10, 200916 r čerti ahojky :-* omlouvám se za včerejšek, pokud jsem se tě nějak dotkl, ale asi to moc nedávalo smysl, že? A díky za pochvalu autíčka takže na srazu spine: v sobotu a neděli bys snad čas mít mohl stačí, jenom když se přijedeš ukázat
Červen 10, 200916 r čerti ahojky :-* omlouvám se za včerejšek, pokud jsem se tě nějak dotkl, ale asi to moc nedávalo smysl, že? A díky za pochvalu autíčka takže na srazu spine: v sobotu a neděli bys snad čas mít mohl stačí, jenom když se přijedeš ukázat no v sobotu je většinou mistrák a v neděli vyspávám včerejší vitězství Ale joo,nějak se to vymyslí
Červen 10, 200916 r čerti ahojky :-* omlouvám se za včerejšek, pokud jsem se tě nějak dotkl, ale asi to moc nedávalo smysl, že? A díky za pochvalu autíčka takže na srazu spine: v sobotu a neděli bys snad čas mít mohl stačí, jenom když se přijedeš ukázat dádo v pohodě,necháme to být ju?? a není zač
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.