Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 a tady je srdíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 No, já mam 40 aty 51kw, viď .Neuvažoval jsi o 1,4 63 kw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 A co metalíza, to ee? Mám jak sunset tak folie, ale hodnotit nechcu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 (editace) Dady: metla mě nelákala...a za přípaltek 8 500,- ať si jí nabouchaj..... Woody: v eleganci by byla 1,4 o dost dražší..a já mám dobrý skušenosti s Fi 1,2 takže jsem zůstal věrnej....a je to 51kW Já šel radši do slabšího motru a lepší výbavy než silnější základ... Editováno: 10. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Cena mezi motory je stejmá u všech výbav, 1,4 tuším byla o 30 tis dražší nežř 1,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Chápu chápu to já metlu jako zase jooo, ale je pravda, má to i své nevýhody, třebas při každým tukanci a spol platíme nehorázný love za metlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 no a 30 je málo?.....za to má výbavu navíc co jsem chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Jinak s těma motorama jsme na tom podobně, raději výbavu jak motor.. ale co člověk, to jiný názor.. tobychom se tu mohli hádat do rána.. a že tu takových vláken na foru je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Dady: metla mě nelákala...a za přípaltek 8 500,- ať si jí nabouchaj.....Woody: v eleganci by byla 1,4 o dost dražší..a já mám dobrý skušenosti s Fi 1,2 takže jsem zůstal věrnej....a je to 51kW Já šel radši do slabšího motru a lepší výbavy než silnější základ... Ja zas váhal jestli starší octu nebo novou fábku .A vybava - motor mám to nejslapší , jak s vybyvy tak z motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 máš dady pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 jinak kdyby někde měli skladem RSa, tak máme RSo, no alew nevím o takovém prodejci v Brně a když sme kupovali, neměli jsme nějaké povědomí o škodovkách natož konfigurátoru a spol.. vybírali a brali jsme z toho co bylo skladem. To že měli akorát 6 HTPek a 1ks 1.4 ale v Clasiku, tak jako volba byla snad jasná.. dá se říct, že jsme koupili to nejlepší a nedražší co měli (pominem li Oktávky a jednoho Supa) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 km co měla FII najeté v salonu před prodejem ...a klíma a parkáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 no a 30 je málo?.....za to má výbavu navíc co jsem chtěl No, je neříkám, že je málo, ja jen jaky byl rozdíl.Já jak jem t u svou kupoval, tak byla cena 285tis, já ji měl v akci za 240ti, ale tak jak byla, bez vybavy, teď bych si radši koupil octu tour . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Ja zas váhal jestli starší octu nebo novou fábku .A vybava - motor mám to nejslapší , jak s vybyvy tak z motoru Kolikrát raději nový a slabší.. ale všecko je v rychtigu, máš to od výroby a sám víš co tam je a není jak ses k tomu choval a spol.. Určo víte co myslím Já jsem touhle ideou tak trochu populární obvzláště v knajpě by mohli povídat.. odkud jsem byl vyhnán.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Já chci jen vždy nové auto..po nikom nee...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Kolikrát raději nový a slabší.. ale všecko je v rychtigu, máš to od výroby a sám víš co tam je a není jak ses k tomu choval a spol.. Určo víte co myslím Já jsem touhle ideou tak trochu populární obvzláště v knajpě by mohli povídat.. odkud jsem byl vyhnán.. No jo, to by chtěl každy nové, ale jsou lidi, kteří ne to nemají, já to mám taky na uvěr a kolikrát už mě to štve, tolik peněz A co máš ty za auto, které sis koupil za svoje vydělané peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Oktávička je čistě moje gusto , momentálně bych si mohl koupit tak jetou Fábu (jako co mi zůstalo za peníze..), což nechci a není zatím třetí potřeba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Jinak zvažujem, že další vemem kdyžtak už raděj na lízo sice něco přeplatíš, ale má to i svoje výhody řekněme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Jinak zvažujem, že další vemem kdyžtak už raděj na lízo sice něco přeplatíš, ale má to i svoje výhody řekněme.. Já měl tu první FI na leasing..akci bez navíšení...no přeplatil jsem cca 2000,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Jinak zvažujem, že další vemem kdyžtak už raděj na lízo sice něco přeplatíš, ale má to i svoje výhody řekněme.. My vezmeme? To jako ty a tvoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 (editace) Tady to pěkně upadá......kde jste? Už je po Ozzzákovi Editováno: 10. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 No já jsem tady pořád, vyjste se ztratili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 nene já tušmejdím furt a nikde nikdo....dady asi zase nějakou oblbuje..ale co raca...že by byl u tchýně? .....kibi maká a roman je někdy v prdeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Hm, tak tak to je naprd, nějak nám ta hospoda upadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 jojo prvotní euforie vyprchala...ale to se podá...jen mě furt nejde do hlavy, proč sem nazavítá i někdo jinej-novej...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.