Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Možná to jsou abstinenti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tak už jsem tady no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tady to pěkně upadá......kde jste? Už je po Ozzzákovi Vidíš, toho jsem promeškal.. tak si to dám zítra na netu laborovali jsme s vagem a prd z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Jinak taky jsme meli 7km a na auto pěkně slevička, páč ho prodávali jako "jeté" aneb najeto 7km což má každé v ěnjakém dokumentu jsem viděl, že tuším VW nekde má "podavač" aut ze skladu a tudíž dostaneš auto s 0km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 dady asi zase nějakou oblbuje.. To přijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Prvně forum (reagovat na dobu co jsem tu nebyl) a pak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Ale vezmu li to do důsledků, tak já je "oblbuju" furt vlastně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tak jsem napranej...byla omeletka..vajíčka...sýr...páreček...paprička.....a teď bude asi za odměnu pro herečku sexík....tak pánové ...zítra já pádím, ať se trošku vyrovnám dadymu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Dobrý deštivý ránko...asi sem přestanu chodit..nikde nikdo...sem tam někdo zaskočí na jedno malé pivko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Dobré slunečné ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 neprovokuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Já neprovokuju, Včera ráno bylo tež slunko a v poledne už pršleo, vy nám to špatné počasí pořád tady posíláte, že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Dobré slunečné ráno No tady to zatím moc nesvítí...spiš je to tu jako u Rákosníčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ahoj, tys psal, že si stříknutý stříbrný rámeček masky do barvy auta, nemáš náhodou foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Bré bré pánové Dneska jsem se vyspal nějak podezřele dobře a brzo jsem stával Jinak to počasí.. zajímavé no, asi jak u toho rákosníčka nevím jestli s takovou mám vyrazit na hřiště.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Drý a hlavně pevný játro .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 dobré,i když deštivé skoro dopoledne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ahoj, tys psal, že si stříknutý stříbrný rámeček masky do barvy auta, nemáš náhodou foto? Foto nemám,ale někde jsem tady na foru viděl foto podobný,zkusím se mrknout mmt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 dobré,i když deštivé skoro dopoledne.. no dobré ráno ,tady taky není zrovna moc slunečno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Woody tady to máš,našel jsem to u Stanleyho ve vlákně foto masky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Co bude dnes na pořadu dne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Taky nad tím teď přemýšlím ,chtělo by to nějaké akční téma třeba...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 no dobré ráno ,tady taky není zrovna moc slunečno tady je někdo na živu ,koukám.. až si zapneš skype,tak tam máš něco na čtení jinak tady prší už asi od šesti ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Spine : tak sazej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.