Červen 10, 200916 r Tady to pěkně upadá......kde jste? Už je po Ozzzákovi Vidíš, toho jsem promeškal.. tak si to dám zítra na netu laborovali jsme s vagem a prd z toho
Červen 10, 200916 r Jinak taky jsme meli 7km a na auto pěkně slevička, páč ho prodávali jako "jeté" aneb najeto 7km což má každé v ěnjakém dokumentu jsem viděl, že tuším VW nekde má "podavač" aut ze skladu a tudíž dostaneš auto s 0km
Červen 10, 200916 r Autor Tak jsem napranej...byla omeletka..vajíčka...sýr...páreček...paprička.....a teď bude asi za odměnu pro herečku sexík....tak pánové ...zítra já pádím, ať se trošku vyrovnám dadymu
Červen 11, 200916 r Autor Dobrý deštivý ránko...asi sem přestanu chodit..nikde nikdo...sem tam někdo zaskočí na jedno malé pivko....
Červen 11, 200916 r Já neprovokuju, Včera ráno bylo tež slunko a v poledne už pršleo, vy nám to špatné počasí pořád tady posíláte, že ?
Červen 11, 200916 r Dobré slunečné ráno No tady to zatím moc nesvítí...spiš je to tu jako u Rákosníčka
Červen 11, 200916 r Ahoj, tys psal, že si stříknutý stříbrný rámeček masky do barvy auta, nemáš náhodou foto?
Červen 11, 200916 r Bré bré pánové Dneska jsem se vyspal nějak podezřele dobře a brzo jsem stával Jinak to počasí.. zajímavé no, asi jak u toho rákosníčka nevím jestli s takovou mám vyrazit na hřiště..
Červen 11, 200916 r Ahoj, tys psal, že si stříknutý stříbrný rámeček masky do barvy auta, nemáš náhodou foto? Foto nemám,ale někde jsem tady na foru viděl foto podobný,zkusím se mrknout mmt
Červen 11, 200916 r dobré,i když deštivé skoro dopoledne.. no dobré ráno ,tady taky není zrovna moc slunečno
Červen 11, 200916 r no dobré ráno ,tady taky není zrovna moc slunečno tady je někdo na živu ,koukám.. až si zapneš skype,tak tam máš něco na čtení jinak tady prší už asi od šesti ráno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.