Červen 11, 200916 r tady je někdo na živu ,koukám.. až si zapneš skype,tak tam máš něco na čtení jinak tady prší už asi od šesti ráno za chvíli se zapnu ...teda né že bych byl do teď rozeplej
Červen 11, 200916 r Podle nááladičky ... : nejraději Hard Rock , Heavy Metal )) Kdyz sem nasranej tak death ... a kdyz sem heapy tak zase Bon Jovi Co vY? No a včera sem se začal angažovat do Jazzu ( ale to spis ze to po me kapela chtela ) Upraveno Červen 11, 200916 r od Evers
Červen 11, 200916 r Podle nááladičky ... : nejraději Hard Rock , Heavy Metal )) Kdyz sem nasranej tak death ... a kdyz sem heapy tak zase Bon Jovi Co vY? No a včera sem se začal angažovat do Jazzu ( ale to spis ze to po me kapela chtela ) no bacha aby po tobě nechtěli za chvíli i jiný věci ... i když pokud by to byla nějaká slečna,že?
Červen 11, 200916 r Moje hudební kousky co mám rád jsou tyto: System Of A Down,KoRn,Deftones,Rammstein,MarilynManson,H-Blockx,Slipknot,Red Hot Chili Peppers The Prodigy,Chemical Brothers,Massive Attack,Alanis Morissette,Skunk Anansie a mnoho dalších
Červen 11, 200916 r Woody tady to máš,našel jsem to u Stanleyho ve vlákně foto masky Ty máš taky modrou, jinač dík za foto
Červen 11, 200916 r Dnešní dopolední téma je- co kdo posloucháte za hudbu Takové téma už tu bylo a skončilo u
Červen 11, 200916 r Takové téma už tu bylo a skončilo u člověče nepředbíhej .... sem měl naplánovaný na odpoledne :smich:
Červen 11, 200916 r Sem slysel ze prej tam nafasujes exoticke jmeno aby to melo smrc kdyz te zamestnaj ... tak se pochlub jak ti rikaj ?? Esmeralda ?? Upraveno Červen 11, 200916 r od Evers
Červen 11, 200916 r kua tady zaclo chcaaaat.... asi bourka taky bude .... Cus Dado jj tady tak yleje jak z konve
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.