Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 No tak o vikendu ma bejt hezky tak sem zvedavej.... Dado nesmiruj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 jj modrá laser Blu ray se už tolik prosadil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Evers: Jája já já já ja ja no já to noooo, jako nešmíruju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Tady max kápne občas, furt zvažuju, jestli vyjet na golf.. šel bych na tenis pro jistotu, ale není s kým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 SEs nejakej roztrzitej.... ze by si na golfu trochu promok ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 No tak o vikendu ma bejt hezky tak sem zvedavej....Dado nesmiruj musííí,v neděli jdu na grilmánii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Hmmmmm , jak znam svoji starou tak ja budu tvrdnout tak doma ... ale to neee !!! Zaflekuju to na zahradce a budu koukat na vodaci jak se mihotaj kolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Vy máte ale starosti s počasím o víkendu, mě je to jedno, jdu do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 To te slechti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 SEs nejakej roztrzitej.... ze by si na golfu trochu promok ?? Možná, ale jenom malinkoooo Mě to ve výsledku nevadí, ale nerad moknu.. Všude furt prší? Tady naštěstí už nějakou chvilu neee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 ja ti nevim.. ale auta delaj ten divnej zvuk jako kdyz jedou vodou ( sem linej se svednou ze zidle se podivat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Vy máte ale starosti s počasím o víkendu, mě je to jedno, jdu do práce šel bych taky kdyby bylo do jaké.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 ja ti nevim.. ale auta delaj ten divnej zvuk jako kdyz jedou vodou ( sem linej se svednou ze zidle se podivat ) Já zase vodou nerad projíždím udělá to ten zvuk toho jak ti to cákne o plast a projedeš tím.. a taky to funguje jako dobrá brzda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Hele ondro , v jakym ksefte vubec jedes ?? hulení,koks,andělskej prach... :smich: na co by měl pán chuť?? :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 To me snad mrdne ... celej den resim nejaky picoviny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Asi tam ma zakaznika Měl jsem tu zákaznici a musel jsem jí to vše pěkně ukázat .... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 hulení,koks,andělskej prach... :smich: na co by měl pán chuť?? :kol-98: Koks , hmmm brikety by nebyly ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Sem slysel ze prej tam nafasujes exoticke jmeno aby to melo smrc kdyz te zamestnaj ... tak se pochlub jak ti rikaj ?? Esmeralda ?? zákaznice mi říkaj Jose Armando a ty co mě už znaj tak Don Varlos :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Měl jsem tu zákaznici a musel jsem jí to vše pěkně ukázat .... lol sem to říkala že v tom budeženská..tě znám,ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 ONDRA prodává v sexshopu ..sranda Ondro.. Taky to ženská musíš rozkecat všude :smich: Jinak ten megarobertek na bouracím kladivu jsme ti už diskrétně poslali :kol-98: :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Don Varlos ??? To zni jak encyklopedie kastrovanych velikánů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Koks , hmmm brikety by nebyly ? zkusím se poptat,ale nevím jestli v Columbii budou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Cau Maro : nefouka tam u klicove dirky ??? Nesmiruj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Taky to ženská musíš rozkecat všude :smich: Jinak ten megarobertek na bouracím kladivu jsme ti už diskrétně poslali :kol-98: :kol-98: Si asi prozradil cos nemel, se utekla stydet jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Taky to ženská musíš rozkecat všude :smich: Jinak ten megarobertek na bouracím kladivu jsme ti už diskrétně poslali :kol-98: :kol-98: víš že sem stydlivá a takový věci píšeš veřejně... ted se tu tak rok neukážu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.