spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 no sme čekali na ten silnej kousek od Makity,požadavek byl pořádnej příklep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Aspon bude koho zdrbnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 hulení,koks,andělskej prach... :smich: na co by měl pán chuť?? :kol-98: Tak ty mě fušuješ do řemesla.. a já si říkal, jakej venkovan mi přebírá kšefty :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 víš že sem stydlivá a takový věci píšeš veřejně... ted se tu tak rok neukážu BUde stačit max 14 dní osobní zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Dado prej venkovan nedrááááždii mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Jinak po briketách se ti poptám záleží kolik chceš i když dneska po O jsem domlouval jiný kšefty pěkný maso.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 nedrááááždii mě Ještě jsem nezačal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 víš že sem stydlivá a takový věci píšeš veřejně... ted se tu tak rok neukážu No hlavně se obleč radši,to jen aby se kluci tady moc nestimulovali a neměli pak na tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ještě jsem nezačal uz to rozjizdis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Kdo si dá kávu???já si jdu udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Jenom malinko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Kdo si dá kávu???já si jdu udělat já.se šlehačkou... však víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 spine: jááááááááááááááá, kam si mám dojet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Kurnik, teď jem si uvařil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 já.se šlehačkou... však víš jj vím ti ji ručně našlehám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Dobrááá tedy taky si uvařim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 spine: jááááááááááááááá, kam si mám dojet? Zastávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 jj vím ti ji ručně našlehám s láskou dělaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 ještě bych si dal kliďo ke kávě kouřovou ............a to i přesto že jsem nekuřák :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 No, někdy i nekuřák kouří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 to jááá teda nee ... mam to 9 mesicu bez cigara to bych tam hned spadnul zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 No, někdy i nekuřák kouří jjj zdravé kouření ale co měl Ondra asi namysli?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 to jááá teda nee ... mam to 9 mesicu bez cigara to bych tam hned spadnul zpatky já též nekuřák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Nektery veci radsi nevedet :.)) tohle se musim naucit ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Zastávka Tam ti možná nějakou tu holku poznám.. aneb sladké mládí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.