spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Tam ti možná nějakou tu holku poznám.. aneb sladké mládí No nekecej,když si třeba vzpomeneš písni,třeba SZ,třeba jsme oba orali na stejném poli :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 já též nekuřák Já už 4 roky nekuřák a manřelka už taky 4 roky nekupuje cigára, ale kouří furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 to jááá teda nee ... mam to 9 mesicu bez cigara to bych tam hned spadnul zpatky no to taky nebylo na tebe jako chlapa,ale na ženský :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 No fuj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Já už 4 roky nekuřák a manřelka už taky 4 roky nekupuje cigára, ale kouří furt hmm tak to máš hodnou ženu a kam háže vajgle?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Neháže plive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Neháže plive :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Trošku odbočím,tady to vypadá na konec světa,obloha ma sytě fialovošedou barvu,vítr fouká jak prase....to jestli tady spadne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Nooo jooo to prislo od nas ... - slabota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Trošku odbočím,tady to vypadá na konec světa,obloha ma sytě fialovošedou barvu,vítr fouká jak prase....to jestli tady spadne tak To jestli de na Brno, tak jako dík, já mám z okna parádní výhled.. ale to vidím ne na vás, ale směrem dolů na Vídeň.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Jako prej tam byly nejaky kroupy... tak radeji schovat auta !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 To vsici bezeli preparkovat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Nééé, jsem tu, já parkuji v garáži, pokud nejsem v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 To jestli de na Brno, tak jako dík, já mám z okna parádní výhled.. ale to vidím ne na vás, ale směrem dolů na Vídeň.. no vypadá to že to přehrada stáhla,trošku tu prší jinak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 To vsici bezeli preparkovat ?? já radši joo,nechci aby mi zmokl,tak jsem jej dal do prodejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 A dal jsi tam ceduli : Hlavní výhra v kole štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 A dal jsi tam ceduli : Hlavní výhra v kole štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Podívejte se na toho manťáka, co prodává na aukru, jak má rozepsané poštovné http://www.aukro.cz/item659625729_original...oomster_15.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 no už jen to že má pouze 1 kus a ten beztak našel někde u silnice :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Hezky pekne ... nj .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) A dal jsi tam ceduli : Hlavní výhra v kole štěstí No budete se divit,ale jak mi stojí / myslím tím před prodejnou/ tak si spousta lidí myslí jestli jej máme jako cenu nebo jako pozornost k nákupu :smich: Editováno: 11. Červen 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Skutr ti stojí a p..o ti co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Woody ?? Takovyhle veci te zajimaj jo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Skutr ti stojí a p..o ti co ? napiš to bez těch teček,nedává mě to smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 péro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.