Červen 11, 200916 r Tam ti možná nějakou tu holku poznám.. aneb sladké mládí No nekecej,když si třeba vzpomeneš písni,třeba SZ,třeba jsme oba orali na stejném poli :smich:
Červen 11, 200916 r já též nekuřák Já už 4 roky nekuřák a manřelka už taky 4 roky nekupuje cigára, ale kouří furt
Červen 11, 200916 r to jááá teda nee ... mam to 9 mesicu bez cigara to bych tam hned spadnul zpatky no to taky nebylo na tebe jako chlapa,ale na ženský :smich:
Červen 11, 200916 r Já už 4 roky nekuřák a manřelka už taky 4 roky nekupuje cigára, ale kouří furt hmm tak to máš hodnou ženu a kam háže vajgle??
Červen 11, 200916 r Trošku odbočím,tady to vypadá na konec světa,obloha ma sytě fialovošedou barvu,vítr fouká jak prase....to jestli tady spadne tak
Červen 11, 200916 r Trošku odbočím,tady to vypadá na konec světa,obloha ma sytě fialovošedou barvu,vítr fouká jak prase....to jestli tady spadne tak To jestli de na Brno, tak jako dík, já mám z okna parádní výhled.. ale to vidím ne na vás, ale směrem dolů na Vídeň..
Červen 11, 200916 r To jestli de na Brno, tak jako dík, já mám z okna parádní výhled.. ale to vidím ne na vás, ale směrem dolů na Vídeň.. no vypadá to že to přehrada stáhla,trošku tu prší jinak nic
Červen 11, 200916 r To vsici bezeli preparkovat ?? já radši joo,nechci aby mi zmokl,tak jsem jej dal do prodejny
Červen 11, 200916 r Podívejte se na toho manťáka, co prodává na aukru, jak má rozepsané poštovné http://www.aukro.cz/item659625729_original...oomster_15.html
Červen 11, 200916 r A dal jsi tam ceduli : Hlavní výhra v kole štěstí No budete se divit,ale jak mi stojí / myslím tím před prodejnou/ tak si spousta lidí myslí jestli jej máme jako cenu nebo jako pozornost k nákupu :smich: Upraveno Červen 11, 200916 r od spineshank
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.