Červen 11, 200916 r Ona napsala : Ondra trénuje tenis a já to citoval a přepsal na penis a ona si myslela, že to tam fakt napsala http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1205542 A já ji odepsal o dva příspěvky níž
Červen 11, 200916 r když nám nešly otevřít ty dveře,tak jsem donesl z garáže páčidlo a barboru to jste měli vidět ten kámošův pohled
Červen 11, 200916 r ale můj favorit je stejně Roman Romanovi asi zjistili, jak je často v práci na skodahome, že jsem ho tu už dlouho neviděl
Červen 11, 200916 r když nám nešly otevřít ty dveře,tak jsem donesl z garáže páčidlo a barboru to jste měli vidět ten kámošův pohled Pitrys aco tobylo za auto AUDO SUP BMW
Červen 11, 200916 r Malá mě furt otrvuje bo chce na PC a velká mě krmí Nechceš mi tu starší pučit? Někdy pojedu i na Ostravsko, tak se ozvu
Červen 11, 200916 r já měl bramboráky s uzeným....................... Plánuju ssi udělat bramboráky ste mě akorát více motivovali
Červen 11, 200916 r Romanovi asi zjistili, jak je často v práci na skodahome, že jsem ho tu už dlouho neviděl Je na cestě mezi rakouskem a itálii
Červen 11, 200916 r Nechceš mi tu starší pučit? Někdy pojedu i na Ostravsko, tak se ozvu Daruji za odvoz
Červen 11, 200916 r Je na cestě mezi rakouskem a itálii Aha, tak to jo, já jsem na cestě mezi televizí a postelí
Červen 11, 200916 r tak to byla od tebe taková malá čertovinka...dobrý dávam bod... Tak skajovi dej rovnou titul ten parchant mi to zaeditoval i s mým příspěvkem a bez toho aby tam bylo: příspěvek editován.. :aggressive: No já jsem na to čuměl asi 3minuty jestli jsem to fakt napsal, nebo jsem ožralej nebo co.. pak mi došlo odkud vítr vane a pak jsme si tovyřídili :smich:
Červen 11, 200916 r wody: ok, to se zdá jako fajn cena akorát, bude vařit i v jiné lokalitě? a já jsem už u telky.. sem se přesunul o místnost vedle, ale asi se zase vrátím do kuchyně
Červen 11, 200916 r Autor jdu dožrat zbytek bramboráků a mažu poslouchat...Slipknot.........tak se mějte....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.