Marek Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Já chleba ovoněnej s uzenym bučkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Aha, jsem se sek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Všiml sis, jak jsem dnes dostal čertici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 sem si nevšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 neee copak,,,,nechci to vše číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ona napsala : Ondra trénuje tenis a já to citoval a přepsal na penis a ona si myslela, že to tam fakt napsala http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1205542 A já ji odepsal o dva příspěvky níž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 tak to byla od tebe taková malá čertovinka...dobrý dávam bod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 děkuji pane vedoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 vtipnější vyhrává,děsať bodou ale já dneska taky zaperlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 děkuji pane vedoucí ale můj favorit je stejně Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 když nám nešly otevřít ty dveře,tak jsem donesl z garáže páčidlo a barboru to jste měli vidět ten kámošův pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 ale můj favorit je stejně Roman Romanovi asi zjistili, jak je často v práci na skodahome, že jsem ho tu už dlouho neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 když nám nešly otevřít ty dveře,tak jsem donesl z garáže páčidlo a barboru to jste měli vidět ten kámošův pohled Pitrys aco tobylo za auto AUDO SUP BMW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Fabia combi 1,2 HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 že se nestydíš na Haťapku fajsl a jen tak náhodou, neznáš Mirka Bystroně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Malá mě furt otrvuje bo chce na PC a velká mě krmí Nechceš mi tu starší pučit? Někdy pojedu i na Ostravsko, tak se ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 já měl bramboráky s uzeným....................... Plánuju ssi udělat bramboráky ste mě akorát více motivovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Romanovi asi zjistili, jak je často v práci na skodahome, že jsem ho tu už dlouho neviděl Je na cestě mezi rakouskem a itálii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Nechceš mi tu starší pučit? Někdy pojedu i na Ostravsko, tak se ozvu Daruji za odvoz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Je na cestě mezi rakouskem a itálii Aha, tak to jo, já jsem na cestě mezi televizí a postelí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 tak to byla od tebe taková malá čertovinka...dobrý dávam bod... Tak skajovi dej rovnou titul ten parchant mi to zaeditoval i s mým příspěvkem a bez toho aby tam bylo: příspěvek editován.. :aggressive: No já jsem na to čuměl asi 3minuty jestli jsem to fakt napsal, nebo jsem ožralej nebo co.. pak mi došlo odkud vítr vane a pak jsme si tovyřídili :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 wody: ok, to se zdá jako fajn cena akorát, bude vařit i v jiné lokalitě? a já jsem už u telky.. sem se přesunul o místnost vedle, ale asi se zase vrátím do kuchyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 a měl bych ho znát?odkad je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 a měl bych ho znát?odkad je? SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 jdu dožrat zbytek bramboráků a mažu poslouchat...Slipknot.........tak se mějte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.