cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Haha,to máš dobrou náplň dne že jo..a co já vim co se během dne naskytne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Neboj Míro..Tvoje herečka taky zavelí a pomažeš taky na nákup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 že jo..a co já vim co se během dne naskytne.. Máš na mysli něco konkrétního co se může naskytnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ne ne,já jsem v práci do večera. A navíc nakupuje ona, já jen sponzoruju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 tak a mám po sluníčku,už tu prší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Sem teď koukal jak jste mě tu včera probrali a některým sez toho až pletli písmenka :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Tak co dneska proberem???nějaký návrhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Žádný..je hnusně..jdeme spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 OK tak tedy dobrou.....kdyby se něco dělo tak mě vzbuďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Bude klid všichni už podřimujou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 tak a mám po sluníčku,už tu prší Sem si říkal, kdy to přiznáš, ale bylo to celkem soft naštěstí a už zase slunko svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Poslusne hlasim prichod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Já si dám odchod do pelechu nějak mě zase rozbolela hlava a musím si nahrát nějakou gamesku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 To je jako vtip ?? To des spaaaT??? Zas takovej casovej posun tam u vas neni ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Poslusne hlasim prichod nazdar chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Sem si říkal, kdy to přiznáš, ale bylo to celkem soft naštěstí a už zase slunko svítí jj už zase svítí,ale zima je jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Dě pic Ondro , no snad bude pekne chystam se na votvirak .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 jj už zase svítí,ale zima, jdu zabít prase Tak něco dones...já rád prasátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Hoooj Mááro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Hnůj Mááro..... No teda....nemělo být Hoj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 No teda ty šulinskej parchante nemělo to být Hoj... To si přehnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 No koukám že se bavíš jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) Eve ty miloučkej kluku jáá tě máám přeci ráád Si se zbláznil ?? .) Jooo bavim Editováno: 12. Červen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ŠMEJDE JEDEN ..... ..UDĚLEJ UDIT NEBO ZEMŘEŠ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 takhle dobrýýý ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.