Červen 12, 200916 r Autor ano lepší..ale stejně miluju Romana ........už se sem bojím cokoliv napsat....čím tě uplatím aby jsem nechal být...vůbec nemáš respekt z vedoucího..
Červen 12, 200916 r Autor Ok já svojí funkci vedoucího už nabídnul Racovi...tak si vezmi Ty...ó šikanisto..
Červen 12, 200916 r copak nechceš být VEDOUCÍ nenene ... co sis nadrobil si snez... funkcionařství mě netáááhne
Červen 12, 200916 r Autor nenene ... co sis nadrobil si snez... funkcionařství mě netáááhne TO ŘÍKÁ KAŽDEJ A PAK TIŠE DOMA PLÁČE DO POLŠTÁŘE, ŽE PROČ ZROVNA ON NENÍ VEDOUCÍ
Červen 12, 200916 r Autor jakýýý nehraje fééér .. TA TVOJE SMYŠLENÁ MOJE ZPRÁVA....TO BYL PODRAZ......
Červen 12, 200916 r - neco takoveho To bylo jen varovanoiiii ze i ja sem schopnej vytahnout cernyho petra z rukavu
Červen 12, 200916 r Autor - neco takoveho To bylo jen varovanoiiii ze i ja sem schopnej vytahnout černý péro z trenek to snad radši ani nechci vidět
Červen 12, 200916 r nazdar darebáci čtu a tlemim se...černý péro z trenek to jsem se ani nemusel kouknout od koho to přišlo - je mi jasný kdo je tu zdejší nej perverzák....tímto zdravím Marka
Červen 12, 200916 r Autor nazdar darebáci čtu a tlemim se...černý péro z trenek to jsem se ani nemusel kouknout od koho to přišlo - je mi jasný kdo je tu zdejší nej perverzák....tímto zdravím Marka Nazdar Hansi Klátile....tak dovolená se Ti blíží co...tak pak dej vědět a sjedem se u tebe a vyřereme ledničku.....
Červen 12, 200916 r Nazdar Hansi Klátile....tak dovolená se Ti blíží co...tak pak dej vědět a sjedem se u tebe a vyřereme ledničku..... dobrej dobrej, tak dneska ofiko první den dovči neboj, jak bude čas, ozvu se i trička už jsem objednal - jen budou až na konci měsíce Evers: koukám že si tu dáváte do těla a to......je naprosto vpořádku
Červen 12, 200916 r tak ten black dick mě fakt dostal hele to se tu dělo běžně když jsem tu nebyl?....já jen abych se nelekal když tu takovýhle "hesla" budou lítat vzduchem ale jako nová společenská hra "vytáhni černý péro z trenek" dobrý ...Žanet hraje taky?
Červen 12, 200916 r Autor dobrej dobrej, tak dneska ofiko první den dovči neboj, jak bude čas, ozvu se i trička už jsem objednal - jen budou až na konci měsíce Evers: koukám že si tu dáváte do těla a to......je naprosto vpořádku To je jedno s těma tričkama...pívo Ti dám stejně hned...tedy až se přestanu smát co uvidím Tebe a Tvoje auto
Červen 12, 200916 r Autor hele to se tu dělo běžně když jsem tu nebyl?....já jen abych se nelekal když tu takovýhle "hesla" budou lítat vzduchem ale jako nová společenská hra "vytáhni černý péro z trenek" dobrý ...Žanet hraje taky? hele a co ten Tvůj pendrek-tomfa
Červen 12, 200916 r Autor na denim poradku , sem prekvapenej Jene ze se jeste divis on se nediví..on žasne..co se pustit do sporťáka..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.