Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ano lepší..ale stejně miluju Romana ........už se sem bojím cokoliv napsat....čím tě uplatím aby jsem nechal být...vůbec nemáš respekt z vedoucího.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Dlouho si tu sikanoval ostatni a ja jen prihlizel. Ted nastolim pravo a poradek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ok já svojí funkci vedoucího už nabídnul Racovi...tak si vezmi Ty...ó šikanisto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 copak nechceš být VEDOUCÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 koukám že se kluci bavíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 copak nechceš být VEDOUCÍ nenene ... co sis nadrobil si snez... funkcionařství mě netáááhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 jo malinko se bavíme, ale Evers nehraje fééér.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Jáá nic jáá muzikant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 jakýýý nehraje fééér .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 nenene ... co sis nadrobil si snez... funkcionařství mě netáááhne TO ŘÍKÁ KAŽDEJ A PAK TIŠE DOMA PLÁČE DO POLŠTÁŘE, ŽE PROČ ZROVNA ON NENÍ VEDOUCÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 jakýýý nehraje fééér .. TA TVOJE SMYŠLENÁ MOJE ZPRÁVA....TO BYL PODRAZ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 - neco takoveho To bylo jen varovanoiiii ze i ja sem schopnej vytahnout cernyho petra z rukavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 - neco takoveho To bylo jen varovanoiiii ze i ja sem schopnej vytahnout černý péro z trenek to snad radši ani nechci vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 nazdar darebáci čtu a tlemim se...černý péro z trenek to jsem se ani nemusel kouknout od koho to přišlo - je mi jasný kdo je tu zdejší nej perverzák....tímto zdravím Marka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ty cucáááku - to sem ti nabil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ty cucáááku - to sem ti nabil jo musel jsem...fakt to nešlo nenapsat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 nazdar darebáci čtu a tlemim se...černý péro z trenek to jsem se ani nemusel kouknout od koho to přišlo - je mi jasný kdo je tu zdejší nej perverzák....tímto zdravím Marka Nazdar Hansi Klátile....tak dovolená se Ti blíží co...tak pak dej vědět a sjedem se u tebe a vyřereme ledničku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 tak ten black dick mě fakt dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Nazdar Hansi Klátile....tak dovolená se Ti blíží co...tak pak dej vědět a sjedem se u tebe a vyřereme ledničku..... dobrej dobrej, tak dneska ofiko první den dovči neboj, jak bude čas, ozvu se i trička už jsem objednal - jen budou až na konci měsíce Evers: koukám že si tu dáváte do těla a to......je naprosto vpořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 tak ten black dick mě fakt dostal hele to se tu dělo běžně když jsem tu nebyl?....já jen abych se nelekal když tu takovýhle "hesla" budou lítat vzduchem ale jako nová společenská hra "vytáhni černý péro z trenek" dobrý ...Žanet hraje taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 dobrej dobrej, tak dneska ofiko první den dovči neboj, jak bude čas, ozvu se i trička už jsem objednal - jen budou až na konci měsíce Evers: koukám že si tu dáváte do těla a to......je naprosto vpořádku To je jedno s těma tričkama...pívo Ti dám stejně hned...tedy až se přestanu smát co uvidím Tebe a Tvoje auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 hele to se tu dělo běžně když jsem tu nebyl?....já jen abych se nelekal když tu takovýhle "hesla" budou lítat vzduchem ale jako nová společenská hra "vytáhni černý péro z trenek" dobrý ...Žanet hraje taky? hele a co ten Tvůj pendrek-tomfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 na denim poradku , sem prekvapenej Jene ze se jeste divis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 na denim poradku , sem prekvapenej Jene ze se jeste divis on se nediví..on žasne..co se pustit do sporťáka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.