Červen 12, 200916 r Cao RAcooooš už ti bylo smutnooo??? Hodis mi sem z Etky jeste cisla dilu ( prihradek pod sedacky FII leva prava + srouby ( s foto at vydim jak to rozebrat ) dik ses poklad mrkni na tuto vic tam k tomu není..
Červen 12, 200916 r ale no tak klucííí dneska mi teda dáváte (to zas někdo zneužije ) řechtám se tu jak malej Jarda ráca ještě maličkost, u těch krytek bych ještě potřeboval bod č. 14 - krytku bezpečnostního šroubu děkuji....nebo vlastně neděkuji, tebe to stejně určo baví a máš radost se nám zavděčovat
Červen 12, 200916 r tak to je moc, teď nevím jestli jsem vážně takový prase, nebo t ze mne děláte vy kua že já se snažím chovat slušně a heterácky
Červen 12, 200916 r klucííí dneska mi teda dáváte (to zas někdo zneužije ) řechtám se tu jak malej Jarda ráca ještě maličkost, u těch krytek bych ještě potřeboval bod č. 14 - krytku bezpečnostního šroubu děkuji....nebo vlastně neděkuji, tebe to stejně určo baví a máš radost se nám zavděčovat 8D0 601 173 E 9B9 jj mám strášnou radost a pro dnešek mam plan dobrých skutků splněnej
Červen 12, 200916 r Autor tak to je pravda, vím že jsem vážně takový prase, ale co nadělám já se snažím chovat slušně a homoušácky ty dneska jedeš..sporťáku
Červen 12, 200916 r ty voe, tady aby si člověk dal pozor na prdel...další kdo mě zajel jj mám strášnou radost a pro dnešek mam plan dobrých skutků splněnej no koment Upraveno Červen 12, 200916 r od Evers
Červen 12, 200916 r Autor dík Jindro díky tobě, už brzy Ti ho tam šoupnu ... no teba kibi...co je s tebou dneska
Červen 12, 200916 r dík Jindro díky tobě si je tam už brzy šoupnu ...ty krytky na šrouby ok šoupej šoupej ... sem zvědavej co ti prodaj ppdle těch mích čísel....
Červen 12, 200916 r Autor ok šoupej šoupej ... sem zvědavej kolik bude čísel.... tak už toho nechte klucíííííííí
Červen 12, 200916 r no teba kibi...co je s tebou dneska to bude asi tou skvrnou na slunci nebo nevim Evers: taky dobrý díky chlapy....protože jen vaší zásluhou teď vypadám jako nej teplouš a sexistickej típek fóra
Červen 12, 200916 r Autor to bude asi tou skvrnou na slunci nebo nevim Evers: taky dobrý díky chlapy....protože jen vaší zásluhou teď vypadám jako nej teplouš a sexistickej típek fóra a vo tom to je dát to všem na vědomý..........
Červen 12, 200916 r Jo jo Klátilovi se to začíná všechno vracet... hajzlíci, člověk sem tejden nejde a z kamarádů se stanou podrazáci
Červen 12, 200916 r klucííí dneska mi teda dáváte (to zas někdo zneužije ) honím si ho tu u toho jak malej Jarda no teda si mě hooodně překvapil :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.