Evers Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ja na to prdim...mara kritiku nezvladá a už jednou sem ho donutil složit funkci Ja dneska taky , je nejakej precitlivjelej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) edit Editováno: 13. Červen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Drááždííš hada bosou nohou ješte je furt u klíčové dirky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) edit Editováno: 13. Červen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Jdu na oběd,tak si taky nechcte čvachtat kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 nedráždím ,prdim na něj... :-) ... stejně bude zase brečet a bude nabízet funkci.. :D njn ... vzdyt ho znas ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 tak jsem po o,co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Já taky,teď čekám až nam uvaříš kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 spine mě se šlehačkou prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 A chceš ve spreji, nebo čepovanou z pytliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Já taky,teď čekám až nam uvaříš kafe no dobrej nápad tak se jde udělat kafe a to všichni aby nám spolu chutnalo víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 spine mě se šlehačkou prosím a pro mlsnou Žanetku udělám tedy domací,ručně šlehanou.......no musím se podívat jestli nebudou už starý vejce :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Tak já mám uvaříno,co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 no tak už mám i dopito ...a nikdo nikde Tak kde mám ty zdejší prasáky?? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Sem si byl zdřimnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Teď jsi spal??Nejseš v praci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Jinak dneska to počasí teda mazec,před hodinou dešť jak prase a kosa,pak jen kosa no a teď slunko jak u Jadranu a teplo taky...no už mě asi nic nepřekvapí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ..Evers: místní svůdce žen tu už je pán "Dadáááák"...tak jem se přeorientoval (nic se sexuální orientací - pro rejpaly ) .. No už jsem si říkal kol5 lol PS: tak mi naposledky řekla myslím jakási slečna na infolince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Já jsem se předchozí 4 stránky řezal smíchy :worthy fakt dobrý hoši aji máti se musela jít podívat o co de.. sem ji říkal, že by si to musela přečíšt.. že žádný obrázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 A kafe než pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 tak nějak to tady umřelo v pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Se nediv,když si nasříkal hostům tu tvojí šlehačku do kávy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Se nediv,když si nasříkal hostům tu tvojí šlehačku do kávy no to né,to kdybych udělal tak jsou všichni happy :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 jsem zde...a mám náladu na prd..tak žádný vtipkování..jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.