Červen 12, 200916 r ja na to prdim...mara kritiku nezvladá a už jednou sem ho donutil složit funkci Ja dneska taky , je nejakej precitlivjelej
Červen 12, 200916 r nedráždím ,prdim na něj... :-) ... stejně bude zase brečet a bude nabízet funkci.. :D njn ... vzdyt ho znas )))
Červen 12, 200916 r Já taky,teď čekám až nam uvaříš kafe no dobrej nápad tak se jde udělat kafe a to všichni aby nám spolu chutnalo víc
Červen 12, 200916 r spine mě se šlehačkou prosím a pro mlsnou Žanetku udělám tedy domací,ručně šlehanou.......no musím se podívat jestli nebudou už starý vejce :kol-98:
Červen 12, 200916 r Jinak dneska to počasí teda mazec,před hodinou dešť jak prase a kosa,pak jen kosa no a teď slunko jak u Jadranu a teplo taky...no už mě asi nic nepřekvapí
Červen 12, 200916 r ..Evers: místní svůdce žen tu už je pán "Dadáááák"...tak jem se přeorientoval (nic se sexuální orientací - pro rejpaly ) .. No už jsem si říkal kol5 lol PS: tak mi naposledky řekla myslím jakási slečna na infolince
Červen 12, 200916 r Já jsem se předchozí 4 stránky řezal smíchy :worthy fakt dobrý hoši aji máti se musela jít podívat o co de.. sem ji říkal, že by si to musela přečíšt.. že žádný obrázky
Červen 12, 200916 r Se nediv,když si nasříkal hostům tu tvojí šlehačku do kávy no to né,to kdybych udělal tak jsou všichni happy :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.