Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

ještě se mě ale nikdo nezeptal jestli ji chci....protože když vidim co funkce udělá s člověkem tak moc po tom netoužim.radši budu urejpanej podřízenej... :palec2:

a to je přesně ono...rejpat, kecat ale odpovědnost to neee....typiše čechyše...a když je průser, kdo to řeší? No jasně ten blbej vedoucí...... :help: a ptát se Tě? proč, vždyť jsi na to nadrženej....Nic...prdím na to.....

Editováno: , autor: Marek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je jasny spravně si to zhodnotil....radši budu rejt než abych byl................. :smich: ..... a ohledně řešení pruserů vím svý vždy za to může někdo jinej jen ty dokonalí vedoucí jsou ředitelé zeměkoule a vždycky najdou někoho na koho svy neschopný rozhodnutí nebo bordel v papírech svedou.

ano vedoucí je blbec, ale většinou průser způsobí někdo jako Ty, něco posere při např. opravě......a pak za nic nemůže...tohle na vedoucího nehodíš...pak správně dojde k tomu, že dostaneš přes prsty...a pak je vedoucí idoiot....JAK LOGICKÉ.....

NIC KONČÍM S TEBOU DEBATU NA TÉMA VEDOUCÍ......

Odkaz ke komentáři

ajooooo, já měl v práci třebas hodně fajn vedoucího, pili sme spolu do rána -_- zval na různej chlast lol a pak druhej den v práci, jakože nic.. Když už sem tam nedělal, tak mě zval na firemní oslavy.. a to se myslím cení ;) po té, co jsem 2x nabídku "odhodil" tak už se mi neozývá, ale to nezazlívám.

Takže pokud vedoucí není hajzl, tak je beru jako jiné zaměstnance :p a občas bych to i hodnotil z pohledu otho vedoucího, jak mu je..

Odkaz ke komentáři

ajooooo, já měl v práci třebas hodně fajn vedoucího, pili sme spolu do rána -_- zval na různej chlast lol a pak druhej den v práci, jakože nic.. Když už sem tam nedělal, tak mě zval na firemní oslavy.. a to se myslím cení ;) po té, co jsem 2x nabídku "odhodil" tak už se mi neozývá, ale to nezazlívám.

Takže pokud vedoucí není hajzl, tak je beru jako jiné zaměstnance :p a občas bych to i hodnotil z pohledu otho vedoucího, jak mu je..

Já mám heslo: V HOSPODĚ SE CHLASTÁ, V PRÁCI MAKÁ A V POSTELI ŠUKÁ.....

Odkaz ke komentáři

Já mám heslo: V HOSPODĚ SE CHLASTÁ, V PRÁCI MAKÁ A V POSTELI ŠUKÁ.....

No jo, ale když se to přežene.. tak se jenom ujistil jestli jsem došel a akorát zamnou všichni chodili, co sme podnikali, že se nějak stáhl do ústraní (šéf) já se pokoušel pracovat dle největšího svědomí a sil co jsem měl.. naštěstí moc zboží nebylo..

Odkaz ke komentáři

a já nechci končit když vidim jak se čertíš a jak tě bolí když někdo má jinej nazor než TY....každopádně moh bych uvist plno příkladu kdy to je obraceně,ale to nema smysl.

samozřejmě jsou i ty tvy připady.kdy se něco nepovede mě a ne jednou nikdo nejsme dokonalí a spoliham že to šefik ututlá a nebude z toho nějakej postih...ale na rozdil od pánů dokonalych ja to dokážu přiznat že nejsem 100%.

a další věc proč nedělam šefika je ten že bohužel nejsem ničí mazlik - přibuznej atd. a i když už sem byl u pár případu kdy se vybíral nějakej mistřik tak vždy vybrali nějakyho většího leštiče a tu příležitost osvědčit se jako si měl ty nikdy nedostanu..kapíto ...... :smich::smich::smich:

.....já už ututlal mraky věcí, takovejch jako ty.....nikdy jsem za to nic nechtěl...jen zase pořádnou práci, ale donekonečna to nejde...a pak zvednu varovnej prst a hned jsem hajzl...pitomec a kdoví co ještě.....

a dostat se k místu s něčí pomocí je dnes zcela normální...a jinak to ani nejde....jestli chceš do důchodu makat rukama a drtit šichty je jen tvůj problém....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...