Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 nedráždím ,prdim na něj... :-) ... stejně bude zase brečet a bude nabízet funkci.. já jí nabídl před časem a to definitivně...jen to Standis nějak neřeší....ale já to popoženu a už konečně budeš taky vedoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Zduř chlapi,tak jak zámky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 no to né,to kdybych udělal tak jsou všichni happy :smich: J8 si dal pěkně s "mlíčkem" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Zduř chlapi,tak jak zámky? Zámky zamykaj? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 zrovna na jeden pojedu.,. ale je to jenom "zámeček" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) edit Editováno: 13. Červen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) ještě se mě ale nikdo nezeptal jestli ji chci....protože když vidim co funkce udělá s člověkem tak moc po tom netoužim.radši budu urejpanej podřízenej... a to je přesně ono...rejpat, kecat ale odpovědnost to neee....typiše čechyše...a když je průser, kdo to řeší? No jasně ten blbej vedoucí...... a ptát se Tě? proč, vždyť jsi na to nadrženej....Nic...prdím na to..... Editováno: 12. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Zdar bando, tak co vyzkoušel někdo ty zámky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) edit Editováno: 13. Červen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 to je jasny spravně si to zhodnotil....radši budu rejt než abych byl................. ..... a ohledně řešení pruserů vím svý vždy za to může někdo jinej jen ty dokonalí vedoucí jsou ředitelé zeměkoule a vždycky najdou někoho na koho svy neschopný rozhodnutí nebo bordel v papírech svedou. ano vedoucí je blbec, ale většinou průser způsobí někdo jako Ty, něco posere při např. opravě......a pak za nic nemůže...tohle na vedoucího nehodíš...pak správně dojde k tomu, že dostaneš přes prsty...a pak je vedoucí idoiot....JAK LOGICKÉ..... NIC KONČÍM S TEBOU DEBATU NA TÉMA VEDOUCÍ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ty woe, vy jste jak dva kohouti na jednom smetišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ne ne Míro.....jen jeden...a druhej je racíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 A já se hlavně furt nechytám o jakýho vedoucího jde jestli v práci, tak se zavřete v kanclu, ožerte se a v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Dady..všeobecně....prostě s racou se neschodnem...pro něj je každej vedoucí blbec.....a podle mě ne....a furt jen rejpe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ajooooo, já měl v práci třebas hodně fajn vedoucího, pili sme spolu do rána zval na různej chlast a pak druhej den v práci, jakože nic.. Když už sem tam nedělal, tak mě zval na firemní oslavy.. a to se myslím cení po té, co jsem 2x nabídku "odhodil" tak už se mi neozývá, ale to nezazlívám. Takže pokud vedoucí není hajzl, tak je beru jako jiné zaměstnance a občas bych to i hodnotil z pohledu otho vedoucího, jak mu je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Vždyt o nic nejde, ne? Kašli na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Do mě se rejpe zase v Brněnský knajpě tady je zatím prostředí více než dobré, takže jedno pro každýho na mě (moc vás tu není, naštěstí ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 pitrys: tys došel po, ty si platíš ze svýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ajooooo, já měl v práci třebas hodně fajn vedoucího, pili sme spolu do rána zval na různej chlast a pak druhej den v práci, jakože nic.. Když už sem tam nedělal, tak mě zval na firemní oslavy.. a to se myslím cení po té, co jsem 2x nabídku "odhodil" tak už se mi neozývá, ale to nezazlívám.Takže pokud vedoucí není hajzl, tak je beru jako jiné zaměstnance a občas bych to i hodnotil z pohledu otho vedoucího, jak mu je.. Já mám heslo: V HOSPODĚ SE CHLASTÁ, V PRÁCI MAKÁ A V POSTELI ŠUKÁ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Já mám heslo: V HOSPODĚ SE CHLASTÁ, V PRÁCI MAKÁ A V POSTELI JE TO FUŠKA..... Co to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 To nebude na pivko.. to bude na něco tvrdšího? whisky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Já mám heslo: V HOSPODĚ SE CHLASTÁ, V PRÁCI MAKÁ A V POSTELI ŠUKÁ..... No jo, ale když se to přežene.. tak se jenom ujistil jestli jsem došel a akorát zamnou všichni chodili, co sme podnikali, že se nějak stáhl do ústraní (šéf) já se pokoušel pracovat dle největšího svědomí a sil co jsem měl.. naštěstí moc zboží nebylo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 a já nechci končit když vidim jak se čertíš a jak tě bolí když někdo má jinej nazor než TY....každopádně moh bych uvist plno příkladu kdy to je obraceně,ale to nema smysl.samozřejmě jsou i ty tvy připady.kdy se něco nepovede mě a ne jednou nikdo nejsme dokonalí a spoliham že to šefik ututlá a nebude z toho nějakej postih...ale na rozdil od pánů dokonalych ja to dokážu přiznat že nejsem 100%. a další věc proč nedělam šefika je ten že bohužel nejsem ničí mazlik - přibuznej atd. a i když už sem byl u pár případu kdy se vybíral nějakej mistřik tak vždy vybrali nějakyho většího leštiče a tu příležitost osvědčit se jako si měl ty nikdy nedostanu..kapíto ...... .....já už ututlal mraky věcí, takovejch jako ty.....nikdy jsem za to nic nechtěl...jen zase pořádnou práci, ale donekonečna to nejde...a pak zvednu varovnej prst a hned jsem hajzl...pitomec a kdoví co ještě..... a dostat se k místu s něčí pomocí je dnes zcela normální...a jinak to ani nejde....jestli chceš do důchodu makat rukama a drtit šichty je jen tvůj problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Co to ? woody.....proč? ......však já něco taky na tebe vyštrachám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.