Červen 12, 200916 r Autor bohužel smutná pravda...nezaleži co seš zač ale čí si zač....smutny a kolikrat když vydim ty řitolezce jak lezou komukoliv kamkoliv je mi jich líto .... a vidim že to asi ma smysl... holt nakoupim pořádnou porci indulony a zkusim to taky jen nevim jestli na to mám žaludek no hlavně taky ale na tom místě musíš něco ukázat žo to zvládneš....víš....jen indulona nestačí..k protlačení asi ano...ale dál už musíš sám svojí pílí a dobře odvedou prací....asi tak...
Červen 12, 200916 r Vyjste horší jak havíří, ti se v hospodě taky baví furt o robotě. Proč se nebavíte jako správní chlapi o
Červen 12, 200916 r Autor v to doufej..nikdo z nás nemá flek jistej.....hlavně ve firmách jako děláš ty....u českých je to lepší...
Červen 12, 200916 r Autor Vyjste horší jak havíří, ti se v hospodě taky baví furt o robotě. Proč se nebavíte jako správní chlapi o tak začni..než půjdeš za půl hodiny spát
Červen 12, 200916 r Vyjste horší jak havíří, ti se v hospodě taky baví furt o robotě. Proč se nebavíte jako správní chlapi o ale o robotě se taky dobře bavi ja pořád čekam na marka až bouchne do stolu a řekne žadná demise nebude .. bude to tak a tak a ukáže zdviženej prst ale pořád se mi ho nedaří dostatečně naladit...
Červen 12, 200916 r Autor ale o robotě se taky dobře bavi ja pořád čekam na marka až bouchne do stolu a řekne žadná demise nebude .. bude to tak a tak a ukáže zdviženej prst ale pořád se mi ho nedaří dostatečně naladit... sorry..do stolu nebouchám...a slovo držím....
Červen 12, 200916 r ale o robotě se taky dobře bavi ja pořád čekam na marka až bouchne do stolu a řekne žadná demise nebude .. bude to tak a tak a ukáže zdviženej prst ale pořád se mi ho nedaří dostatečně naladit... Ty woe, ty ho tak vytočíš, že sekne s funkcí v hospodě a ještě dá i výpověď v práci jsem zvědav, jak bys potom rypal do nezaměstnaného
Červen 12, 200916 r Tak to jo Míro..to se musíš vyhajat...já to doháním o víkendu..... Já o víkendu pracuji A jak mám volno přes týden, tak vztávám v 6,30 a mažu s malou do školky
Červen 12, 200916 r Míro klid......takovej racíčků už bylo a já je všechny "pohřbil" Nemusíš je pohřbívat, stačí jak mu jen přistříhneš křidélka
Červen 12, 200916 r Autor Nemužu,jdu nakoupit, vařím, uklízím a dokonce jsem se naučil i paličkovat a drhat na stavu šikulka...docela partie...
Červen 12, 200916 r Autor oh silný slova... herr fuhrer -TOHLE NEPOUŽÍVEJ....TO MI MOC VADÍ....!!!!!!!!!!! No snad jsi ty uvozovky pochopil...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.