Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

bohužel smutná pravda...nezaleži co seš zač ale čí si zač....smutny a kolikrat když vydim ty řitolezce jak lezou komukoliv kamkoliv je mi jich líto .... a vidim že to asi ma smysl... holt nakoupim pořádnou porci indulony a zkusim to taky jen nevim jestli na to mám žaludek

no hlavně taky ale na tom místě musíš něco ukázat žo to zvládneš....víš....jen indulona nestačí..k protlačení asi ano...ale dál už musíš sám svojí pílí a dobře odvedou prací....asi tak... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyjste horší jak havíří, ti se v hospodě taky baví furt o robotě. Proč se nebavíte jako správní chlapi o :prc::palec2:

ale o robotě se taky dobře bavi ja pořád čekam na marka až bouchne do stolu a řekne žadná demise nebude .. bude to tak a tak a ukáže zdviženej prst ale pořád se mi ho nedaří dostatečně naladit... :smich:

Odkaz ke komentáři

ale o robotě se taky dobře bavi ja pořád čekam na marka až bouchne do stolu a řekne žadná demise nebude .. bude to tak a tak a ukáže zdviženej prst ale pořád se mi ho nedaří dostatečně naladit... :smich:

Ty woe, ty ho tak vytočíš, že sekne s funkcí v hospodě a ještě dá i výpověď v práci lol jsem zvědav, jak bys potom rypal do nezaměstnaného :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...