raca Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) edit Editováno: 13. Červen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 bohužel smutná pravda...nezaleži co seš zač ale čí si zač....smutny a kolikrat když vydim ty řitolezce jak lezou komukoliv kamkoliv je mi jich líto .... a vidim že to asi ma smysl... holt nakoupim pořádnou porci indulony a zkusim to taky jen nevim jestli na to mám žaludek no hlavně taky ale na tom místě musíš něco ukázat žo to zvládneš....víš....jen indulona nestačí..k protlačení asi ano...ale dál už musíš sám svojí pílí a dobře odvedou prací....asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) edit Editováno: 13. Červen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Vyjste horší jak havíří, ti se v hospodě taky baví furt o robotě. Proč se nebavíte jako správní chlapi o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 v to doufej..nikdo z nás nemá flek jistej.....hlavně ve firmách jako děláš ty....u českých je to lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Vyjste horší jak havíří, ti se v hospodě taky baví furt o robotě. Proč se nebavíte jako správní chlapi o tak začni..než půjdeš za půl hodiny spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Náhodou, já chodím spát nejdřív v 9,00 a když jdem špásovat, tak dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 a to vstáváš ráno v kolik...v 7...já ve 4:45h.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Mějte se, odjíždím a v 5 možná tak dojedu dom (v tom lepším případě..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Vyjste horší jak havíří, ti se v hospodě taky baví furt o robotě. Proč se nebavíte jako správní chlapi o ale o robotě se taky dobře bavi ja pořád čekam na marka až bouchne do stolu a řekne žadná demise nebude .. bude to tak a tak a ukáže zdviženej prst ale pořád se mi ho nedaří dostatečně naladit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 čus...a nevožer se ..ať víš..s kým spíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 a to vstáváš ráno v kolik...v 7...já ve 4:45h.. 4,40 ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ale o robotě se taky dobře bavi ja pořád čekam na marka až bouchne do stolu a řekne žadná demise nebude .. bude to tak a tak a ukáže zdviženej prst ale pořád se mi ho nedaří dostatečně naladit... sorry..do stolu nebouchám...a slovo držím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Tak to jo Míro..to se musíš vyhajat...já to doháním o víkendu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ale o robotě se taky dobře bavi ja pořád čekam na marka až bouchne do stolu a řekne žadná demise nebude .. bude to tak a tak a ukáže zdviženej prst ale pořád se mi ho nedaří dostatečně naladit... Ty woe, ty ho tak vytočíš, že sekne s funkcí v hospodě a ještě dá i výpověď v práci jsem zvědav, jak bys potom rypal do nezaměstnaného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Míro klid......takovej racíčků už bylo a já je všechny "pohřbil" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Tak to jo Míro..to se musíš vyhajat...já to doháním o víkendu..... Já o víkendu pracuji A jak mám volno přes týden, tak vztávám v 6,30 a mažu s malou do školky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ale pak můžeš jít do pelechu znovu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Míro klid......takovej racíčků už bylo a já je všechny "pohřbil" Nemusíš je pohřbívat, stačí jak mu jen přistříhneš křidélka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ale pak můžeš jít do pelechu znovu..... Nemužu,jdu do hospody a dám si snídani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 to pak může mluvit...víš..nejlepší je radikální a konečné řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Nemužu,jdu nakoupit, vařím, uklízím a dokonce jsem se naučil i paličkovat a drhat na stavu šikulka...docela partie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 oh silný slova... herr fuhrer -TOHLE NEPOUŽÍVEJ....TO MI MOC VADÍ....!!!!!!!!!!! No snad jsi ty uvozovky pochopil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.