Červen 12, 200916 r Autor Ty, vedoucí neser mě, bo na tebe pošlu Rácu pokud nebude votravovat za voknem a neposere mi auto..klidně
Červen 12, 200916 r Víš co je nejhorší, že jíá koupil kožený komplet za 1300 s poštou a teď ho sháním kolegovi a sehnal jsem za 1100 ty woe, ja jsem taky ko..t
Červen 12, 200916 r Jo, ono to tak dopada, jak člověk koupí hned to co vidí a nehledá levnější, ale mě to neva, bo jdu spát, ahoj
Červen 13, 200916 r Autor dobrý ránko..................je sobota...těsně před 6h ranní a snad bude hezky...
Červen 13, 200916 r Autor nemůže jdu na zahradní mejdánek...sice i s malou, ale i tak...a ty se v práci pořádně zapoť.......
Červen 13, 200916 r tak si nezapomen vzit deštník a pláštěnku :-)) ty přející dobráku..... :D :D :D ... ted už sem chvíli pracoval tak mam doufam do šesti splnino
Červen 13, 200916 r Dobré ráno pracujicím i odpočívajícím. Marku,škoda že jsem v práci, bo jinač bych přijel na ten váš srazik, abys tam zas nebyl sám
Červen 13, 200916 r čus...a nevožer se ..ať víš..s kým spíš... Já nepiju právě ani moc ale druhou část věty jaksi to ..
Červen 13, 200916 r Brno = krásně za chvilku musím sjet do Auto Kelly a odpo pěkně na zahradní párty.. sice country, ale to se přežije
Červen 13, 200916 r Autor Dobré ráno pracujicím i odpočívajícím. Marku,škoda že jsem v práci, bo jinač bych přijel na ten váš srazik, abys tam zas nebyl sám pěkná podpásovka Míro ...jinak dnešní garden párty: piva nepočítaje...lahev becherovky a lahev ferneta citruse...obě 0,7...ve třech.....a domů jsem došel po svých s manželkou a naší malou....takže den super...a ještě jsem postavili u toho pergoulu / materiál byl připravenej /....a púočasí SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR....
Červen 13, 200916 r Autor ahoj woodys...on mára jede na nějakej srazík??? že bych si vzal v práci volno a jel ho rozveselit????? :-)))))) KDO NENÍ VÍTÁN, NENÍ VPUŠTĚN...VÍŠ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.