Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ty, vedoucí neser mě, bo na tebe pošlu Rácu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Tak čus Míro...ať se Ti dobře spí ...je 21h...nejvyšší čas..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ty, vedoucí neser mě, bo na tebe pošlu Rácu pokud nebude votravovat za voknem a neposere mi auto..klidně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 A nejdu, sháním kolegovi koženou ručku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ale pro mě už tu nejsi....bo jsi to sám říkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 KONČÍM..JDU POSLOUCHAT MUZIKU.....ČUS...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Víš co je nejhorší, že jíá koupil kožený komplet za 1300 s poštou a teď ho sháním kolegovi a sehnal jsem za 1100 ty woe, ja jsem taky ko..t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 chceš to doplatit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 A kdo mi to dopletí? Vedoucí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ne já.....když tak pláčeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Jo, ono to tak dopada, jak člověk koupí hned to co vidí a nehledá levnější, ale mě to neva, bo jdu spát, ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 čus..mizím též... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 dobrý ránko..................je sobota...těsně před 6h ranní a snad bude hezky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 dobrý dobrý.... at klidně prší aspon nebudu v rachotě nasranej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 nemůže jdu na zahradní mejdánek...sice i s malou, ale i tak...a ty se v práci pořádně zapoť....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 tak si nezapomen vzit deštník a pláštěnku :-)) ty přející dobráku..... :D :D :D ... ted už sem chvíli pracoval tak mam doufam do šesti splnino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Dobré ráno pracujicím i odpočívajícím. Marku,škoda že jsem v práci, bo jinač bych přijel na ten váš srazik, abys tam zas nebyl sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 (editace) edit Editováno: 13. Červen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Se podivej je to o 3 příspěvky niže, KARLOVARSKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 (editace) edit Editováno: 13. Červen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 čus...a nevožer se ..ať víš..s kým spíš... Já nepiju právě ani moc ale druhou část věty jaksi to .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Brno = krásně za chvilku musím sjet do Auto Kelly a odpo pěkně na zahradní párty.. sice country, ale to se přežije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Dobré ráno pracujicím i odpočívajícím. Marku,škoda že jsem v práci, bo jinač bych přijel na ten váš srazik, abys tam zas nebyl sám pěkná podpásovka Míro ...jinak dnešní garden párty: piva nepočítaje...lahev becherovky a lahev ferneta citruse...obě 0,7...ve třech.....a domů jsem došel po svých s manželkou a naší malou....takže den super...a ještě jsem postavili u toho pergoulu / materiál byl připravenej /....a púočasí SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 ahoj woodys...on mára jede na nějakej srazík??? že bych si vzal v práci volno a jel ho rozveselit????? :-)))))) KDO NENÍ VÍTÁN, NENÍ VPUŠTĚN...VÍŠ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Dobré sobotní odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.