Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 SNAD PODVEČÍR... a k tomu srazu..já to chrěl dát do hromady už 2x ale nikdo se k ničemu nemá...vždy na poslední chvíli 2h ped srazen......tak už na ně prdím a radší taky pojedu třeba k Romanovi d o HK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 pěkná podpásovka Míro ...jinak dnešní garden párty: piva nepočítaje...lahev becherovky a lahev ferneta citruse...obě 0,7...ve třech.....a domů jsem došel po svých s manželkou a naší malou....takže den super...a ještě jsem postavili u toho pergoulu / materiál byl připravenej /....a púočasí SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR.... Jaká podpásovka, já jsem chtel jet takovou dálku, abych viděl "kamaráda" a ty tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 proč Ti Míro nevěřím....jinak kdyby jsi chtěl výlet s rodinkou na západ čech , není problém..ozvi se a domluvíme se..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 SNAD PODVEČÍR... Já mám odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 proč Ti Míro nevěřím....jinak kdyby jsi chtěl výlet s rodinkou na západ čech , není problém..ozvi se a domluvíme se..... Protože to mám daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 (editace) Hoši, viděli jste to http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=69324&hl= jsem se už dlouho tak nenasmál, za tu cenu neprodejné A všimnětesi jeho profilu, má tam uvedenou přesnou adresu i s číslem popisným To aspoň budou mít čorkaři jednoduché najit tak krásny kousek Editováno: 13. Červen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Protože to mám daleko ne protože lžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Hoši, viděli jste to http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=69324&hl= jsem se už dlouho tak nenasmál, za tu cenu neprodejné A všimnětesi jeho profilu, má tam uvedenou přesnou adresu i s číslem popisným To aspoň budou mít čorkaři jednoduché najit tak krásny kousek jak napsat slušně : DEBIL..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 ne protože lžeš Nelžu, čestné pionyrské Já nedostanu dovolenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 jak napsat slušně : DEBIL..... Ale musíš uznat, fabka krásná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 (editace) jo to jo..ale ta cena 450......on je bláhový.....za to mám funglofku.....1,9TDI Editováno: 13. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 jo to jo..ale ta cena 450......on je bláhový.....za to mám funglofku.....1,9TDI [/quotePředevčírem jsem byl v autosalonu a byla tam Ocavia tour 1,6 74 kw s klímou centrál, el okna špígle atd za 309000 kč A druhá tourka v plné palbě tdi 420000 kč a on za fabku 450tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 asi..tak.....i OII v základu je levnější..s 1,4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 http://news.auto.cz/aktuality/fabia-octavi...dition-100.html Nová stála před 3 roky 472000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 (editace) edit Editováno: 13. Červen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Zdar rácku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 nazdarek sem tu sice jen na skok ale už mam happy naládu .. v práci nam od 11 nešel net tak to musim dohnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 to sem rád že můžu přijed taky tě rád uvidim ... jupíííííí no přijed můžeš pokud sem trefíš, ale nikdo se s Tebou nebude bavit ... včetně mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 On tam nepřijede, ale přiletí a pokadí ti auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 no proto není vítán...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 (editace) edit Editováno: 13. Červen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 (editace) Se dívám co to máš v podpisu Fa@ ROM se nedivím, že tu lidi nechodí, bo mají strach, že dostanou po hubě Editováno: 13. Červen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 neboj já tam nepojedu za tebou ... ja si kamarady vybíram a mezi ně typy jako ty rozhodně nepatří.nemam pro tebe dostatek indulony a taky hodně silnej žaludek... ... víš já se bavím jen s tím s kým chci...a s Tebou bych si asi neměl co říct.... to víš já manager a ty dělňas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Se dívám co to máš v podpisu Fa@ ROM se nedivím, že tu lidi nechodí, bo mají strach, že dostanou po hubě zapomněl jsi jedno O.....ale kvůli Tobě podpis změním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.