Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

SNAD PODVEČÍR... a k tomu srazu..já to chrěl dát do hromady už 2x ale nikdo se k ničemu nemá...vždy na poslední chvíli 2h ped srazen......tak už na ně prdím a radší taky pojedu třeba k Romanovi d o HK...

pěkná podpásovka Míro :help::aggressive: ...jinak dnešní garden párty: piva nepočítaje...lahev becherovky a lahev ferneta citruse...obě 0,7...ve třech.....a domů jsem došel po svých s manželkou a naší malou....takže den super...a ještě jsem postavili u toho pergoulu / materiál byl připravenej /....a púočasí SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR.... :palec2::palec2::palec2:

Jaká podpásovka, já jsem chtel jet takovou dálku, abych viděl "kamaráda" a ty tak :help:

• Autor

proč Ti Míro nevěřím....jinak kdyby jsi chtěl výlet s rodinkou na západ čech , není problém..ozvi se a domluvíme se.....

SNAD PODVEČÍR...

Já mám odpoledne :p

proč Ti Míro nevěřím....jinak kdyby jsi chtěl výlet s rodinkou na západ čech , není problém..ozvi se a domluvíme se.....

Protože to mám daleko ;)

Hoši, viděli jste to http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=69324&hl= jsem se už dlouho tak nenasmál, za tu cenu neprodejné :smich::smich::smich:

A všimnětesi jeho profilu, má tam uvedenou přesnou adresu i s číslem popisným :smich: To aspoň budou mít čorkaři jednoduché najit tak krásny kousek :palec2:

Upraveno od Woody

• Autor
Protože to mám daleko ;)

ne protože lžeš :smich:

• Autor
Hoši, viděli jste to http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=69324&hl= jsem se už dlouho tak nenasmál, za tu cenu neprodejné :smich::smich::smich:

A všimnětesi jeho profilu, má tam uvedenou přesnou adresu i s číslem popisným :smich: To aspoň budou mít čorkaři jednoduché najit tak krásny kousek :palec2::palec2:lol

jak napsat slušně : DEBIL..... :smich:;)

ne protože lžeš :smich:

Nelžu, čestné pionyrské :kol-130: Já nedostanu dovolenou lol

jak napsat slušně : DEBIL..... :smich:;)

Ale musíš uznat, fabka krásná kol5

• Autor

jo to jo..ale ta cena 450......on je bláhový.....za to mám funglofku.....1,9TDI

Upraveno od Marek

jo to jo..ale ta cena 450......on je bláhový.....za to mám funglofku.....1,9TDI

[/quotePředevčírem jsem byl v autosalonu a byla tam Ocavia tour 1,6 74 kw s klímou centrál, el okna špígle atd za 309000 kč

A druhá tourka v plné palbě tdi 420000 kč a on za fabku 450tis :smich::smich::smich:

• Autor

asi..tak.....i OII v základu je levnější..s 1,4...

edit

Upraveno od raca

Zdar rácku kol5

nazdarek sem tu sice jen na skok ale už mam happy naládu .. v práci nam od 11 nešel net tak to musim dohnat

• Autor
to sem rád že můžu přijed taky tě rád uvidim ... jupíííííí

no přijed můžeš pokud sem trefíš, ale nikdo se s Tebou nebude bavit ... ;) včetně mě... :p

On tam nepřijede, ale přiletí a pokadí ti auto :smich:

• Autor

no proto není vítán......

edit

Upraveno od raca

Se dívám co to máš v podpisu Fa@ ROM se nedivím, že tu lidi nechodí, bo mají strach, že dostanou po hubě :smich:

Upraveno od Woody

• Autor
neboj já tam nepojedu za tebou ... ja si kamarady vybíram a mezi ně typy jako ty rozhodně nepatří.nemam pro tebe dostatek indulony a taky hodně silnej žaludek... :p:p ...

víš já se bavím jen s tím s kým chci...a s Tebou bych si asi neměl co říct....

to víš já manager a ty dělňas.... ;)

• Autor
Se dívám co to máš v podpisu Fa@ ROM se nedivím, že tu lidi nechodí, bo mají strach, že dostanou po hubě :smich:

zapomněl jsi jedno O.....ale kvůli Tobě podpis změním...

edit

Upraveno od raca

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.