Červen 13, 200916 r Autor SNAD PODVEČÍR... a k tomu srazu..já to chrěl dát do hromady už 2x ale nikdo se k ničemu nemá...vždy na poslední chvíli 2h ped srazen......tak už na ně prdím a radší taky pojedu třeba k Romanovi d o HK...
Červen 13, 200916 r pěkná podpásovka Míro ...jinak dnešní garden párty: piva nepočítaje...lahev becherovky a lahev ferneta citruse...obě 0,7...ve třech.....a domů jsem došel po svých s manželkou a naší malou....takže den super...a ještě jsem postavili u toho pergoulu / materiál byl připravenej /....a púočasí SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR.... Jaká podpásovka, já jsem chtel jet takovou dálku, abych viděl "kamaráda" a ty tak
Červen 13, 200916 r Autor proč Ti Míro nevěřím....jinak kdyby jsi chtěl výlet s rodinkou na západ čech , není problém..ozvi se a domluvíme se.....
Červen 13, 200916 r proč Ti Míro nevěřím....jinak kdyby jsi chtěl výlet s rodinkou na západ čech , není problém..ozvi se a domluvíme se..... Protože to mám daleko
Červen 13, 200916 r Hoši, viděli jste to http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=69324&hl= jsem se už dlouho tak nenasmál, za tu cenu neprodejné A všimnětesi jeho profilu, má tam uvedenou přesnou adresu i s číslem popisným To aspoň budou mít čorkaři jednoduché najit tak krásny kousek Upraveno Červen 13, 200916 r od Woody
Červen 13, 200916 r Autor Hoši, viděli jste to http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=69324&hl= jsem se už dlouho tak nenasmál, za tu cenu neprodejné A všimnětesi jeho profilu, má tam uvedenou přesnou adresu i s číslem popisným To aspoň budou mít čorkaři jednoduché najit tak krásny kousek jak napsat slušně : DEBIL.....
Červen 13, 200916 r Autor jo to jo..ale ta cena 450......on je bláhový.....za to mám funglofku.....1,9TDI Upraveno Červen 13, 200916 r od Marek
Červen 13, 200916 r jo to jo..ale ta cena 450......on je bláhový.....za to mám funglofku.....1,9TDI [/quotePředevčírem jsem byl v autosalonu a byla tam Ocavia tour 1,6 74 kw s klímou centrál, el okna špígle atd za 309000 kč A druhá tourka v plné palbě tdi 420000 kč a on za fabku 450tis
Červen 13, 200916 r http://news.auto.cz/aktuality/fabia-octavi...dition-100.html Nová stála před 3 roky 472000
Červen 13, 200916 r nazdarek sem tu sice jen na skok ale už mam happy naládu .. v práci nam od 11 nešel net tak to musim dohnat
Červen 13, 200916 r Autor to sem rád že můžu přijed taky tě rád uvidim ... jupíííííí no přijed můžeš pokud sem trefíš, ale nikdo se s Tebou nebude bavit ... včetně mě...
Červen 13, 200916 r Se dívám co to máš v podpisu Fa@ ROM se nedivím, že tu lidi nechodí, bo mají strach, že dostanou po hubě Upraveno Červen 13, 200916 r od Woody
Červen 13, 200916 r Autor neboj já tam nepojedu za tebou ... ja si kamarady vybíram a mezi ně typy jako ty rozhodně nepatří.nemam pro tebe dostatek indulony a taky hodně silnej žaludek... ... víš já se bavím jen s tím s kým chci...a s Tebou bych si asi neměl co říct.... to víš já manager a ty dělňas....
Červen 13, 200916 r Autor Se dívám co to máš v podpisu Fa@ ROM se nedivím, že tu lidi nechodí, bo mají strach, že dostanou po hubě zapomněl jsi jedno O.....ale kvůli Tobě podpis změním...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.