Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ty woe, ani nemluv, malá já už je měl 2 x tak mám strach taky i když je dostaneš prý jen jednou, doktorka nechápala, jak jsem ta¨m přišel podruhé Já jí nechal očkovat proti zarděnkám, příušnicím, černýmu kašli a neštovicím za 1900 a teď jdeme na přeočkování.....zase 1900....ale nic z toho nedostane...tedy možná třeba jen 1-2 neštovičky....takže pohoda....sice prachy ale jistota...snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Kamáráde, ty jsi první agent na nakažení, dám ti pivo do štucku od malé klidně..já už měl všechny dětské nemoci...takže dám malý klidně hubáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Marku dívej co jsem objevil http://www.skoda-forum.cz/viewtopic.php?t=1158 to je paráda, co a ta barva , akorát podezřelá cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 já to viděll..barva je super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Zduř chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Zdař buch Pitrys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Dneska to vypadá na fajn počasí.Akorát tak na odpolední šichtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Dobré modré ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 http://www.novinky.cz/ekonomika/171255-bic...bri-pokuty.html konečně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 nějaké novinky přes víkend co jsem tu nebyl?? samo že mě zajímají jen prasečinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 zdarec hospodo! dneska mam ještě volno tak snad bude ještě hezky at si ho užiju .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Zdravicko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ahoj .....nějak pozdě ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Sem si vařil kafe no -.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Jo kafe..tak to jo....a CO JÁ?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Kdo zaváha, tak ten cooo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Nepije kafe.....no stejně by bylo asi hnusný...jako všechny ty Tvoje blafy svačináři.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 AAA tady je nekdo kysela prdel po ránu... jestlipak jsme vstavali levou nohou ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 AAA tady je nekdo kysela prdel po ránu... jestlipak jsme vstavali levou nohou ?? Ne pravou, ale to máš za to, že jsi se napřed nezeptal, jestli někdo nechce kafíčko...víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ty woe, teď jsem přijel s malou od doktorky a co se tam nestalo , mezi mnou a OII stála pobouchaná filcka a taková supr paní chtěla vyjet tak couvala a couvala a naráz křup a vOII ďura v SPZ jak c.p a paní nic, zařadila 1 a začela vyjíždět, tak já hup do auta abych jí udělal místo a ona vyjela a jela pryč, teď mě sere, že jsem ji neskočil pod kola a nezastavil, chudák s OII má ďuru v nárazníku kvuli p..i co neumí jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 ....ahoj klucí, jsem zpet z výletu, co je tady novýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 (editace) a bude to na tebe jako spolupachatale ..měl jsi tomu z tý OII dát za stěrač její RZ.......pokud tam není kamerovej systém...je baba z obliga..bohužel.. Editováno: 15. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Na dědině kamerový systém kamaráde, tady jsou jen místní drbny a to je lepší než kamery, ale bohužel tam nebyla ani jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 ....ahoj klucí, jsem zpet z výletu, co je tady novýho? kdepak jsi byl...to jsi měl zimáče na autě ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Na dědině kamerový systém kamaráde, tady jsou jen místní drbny a to je lepší než kamery, ale bohužel tam nebyla ani jedna no jo já zapomně, že bydlíš na konci země nezemě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.