Duben 28, 200916 r klasika , me to je jasny, kdybych se zvednul a jel pryc tak sem akorat nekdo zavola a je to
Duben 28, 200916 r nazdar pánové ...tak sem na chvíli taky zde.Po dnešním blaznivym dnu si jedno dvě zasloužim.Oběh sem dva doktory,dostal dvě injekce+odběr krve a dostal papíry na vyšetření u dalších dvou Mudrů.To je hrůza!!!že sem se na tu preventyvku nevysr..l :-((((
Duben 28, 200916 r Autor jen aby.....objeví se nákaza a ty upalujes na preventivku..není v tom skrytý zámer?
Duben 28, 200916 r to asi ne...ja už se na ní chystal skoro dva roky ale nějak sem se nedokopal....dokud sem doma neřek že mam o dost prošvihlou tetanovku
Duben 28, 200916 r tak to nezbejva než tiše zavidět..... i když ???? ....holt si to zejtra oběhnu a to sem ještě dostal v práci papír na roční prohlídku k závodní lékařce....to se to sešlo pěkně
Duben 28, 200916 r Hoši panaka ne, dneska jsem se snažil polepit sloupky na autě mez skly černou folii a dopadlo to tak, že 200 za matroš v pip, jedna lišta kolem oken v pip a tak jsem se zítr objednal do reklamky, takže mě a cypovinka vyjde skoro na litr, a to jen proto, že jsem chtěl ušetřit. Tak jen dva piva, na víc mi už nezbyvá . A ještě baba ma hlupe řeči
Duben 28, 200916 r ja si sloupky lepil sam a stoji to taky za prd ale dlabu nato trochu to nesedlo dole kde je přechod na dvere
Duben 28, 200916 r ja si sloupky lepil sam a stoji to taky za prd ale dlabu nato trochu to nesedlo dole kde je přechod na dvere
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.