Evers Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 klasika , me to je jasny, kdybych se zvednul a jel pryc tak sem akorat nekdo zavola a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Nic panove , prdim na to mazu dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Nazdárek hosí..jsem tu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 nazdar pánové ...tak sem na chvíli taky zde.Po dnešním blaznivym dnu si jedno dvě zasloužim.Oběh sem dva doktory,dostal dvě injekce+odběr krve a dostal papíry na vyšetření u dalších dvou Mudrů.To je hrůza!!!že sem se na tu preventyvku nevysr..l :-(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 no tak já se odsedávám..abych jeste nechytnul nejakej ten ajc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 nebo nedej bože syfilis..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 jo ten taky...ale co ted rádí ta prasecí chripka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 tu prej ne..... ja spíš tu ptačí...... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 jen aby.....objeví se nákaza a ty upalujes na preventivku..není v tom skrytý zámer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 to asi ne...ja už se na ní chystal skoro dva roky ale nějak sem se nedokopal....dokud sem doma neřek že mam o dost prošvihlou tetanovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 ja mam zdravotni herecku, takze jsem neustale pod kontrolou :-)..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 tak to nezbejva než tiše zavidět..... i když ???? ....holt si to zejtra oběhnu a to sem ještě dostal v práci papír na roční prohlídku k závodní lékařce....to se to sešlo pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 no jeste na gyndu a snad budes mit vse :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Zdar hoši, mužu si přisednout k vám, musím si jedo dát, bo mám dneska ku.va den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 a copa....trable...tak se prisedni a nalej se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 to asi bude nejlepší ,co mužu dneska udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 tak pij...a múzeme dát i panáka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 jenom bacha na vrchniho!! je nějakej divnej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 a opilec je tu s nama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 ja piju jen simbolicky :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Hoši panaka ne, dneska jsem se snažil polepit sloupky na autě mez skly černou folii a dopadlo to tak, že 200 za matroš v pip, jedna lišta kolem oken v pip a tak jsem se zítr objednal do reklamky, takže mě a cypovinka vyjde skoro na litr, a to jen proto, že jsem chtěl ušetřit. Tak jen dva piva, na víc mi už nezbyvá . A ještě baba ma hlupe řeči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 ja ti jedno zaplatim...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 hm, dík tady máš číslo učtu xxx...x...x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 ja si sloupky lepil sam a stoji to taky za prd ale dlabu nato trochu to nesedlo dole kde je přechod na dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 ja si sloupky lepil sam a stoji to taky za prd ale dlabu nato trochu to nesedlo dole kde je přechod na dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.