Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

nene..jen musí být všude včas...a je manager...tak pěšky neeeee...

jasne preci reprezentuje :) , no dneska to v praci asi bude dobrej vopruz... deje se pendrek

Pánové,dívali jste se včera na MOTO GP???

dobrý den :)

• Autor
jasne preci reprezentuje :) , no dneska to v praci asi bude dobrej vopruz... deje se pendrek

za hodinu padlááááááááááááááááááááááááááá :p:p

Fakt jako at jsou do prdele s tema cenama benzinu ... seru na to ja snad vletim do LPG

maucta :kol-50:

• Autor
Fakt jako at jsou do prdele s tema cenama benzinu ... seru na to ja snad vletim do LPG

čoveče já mám LPG zafixovaný se 120 a žigulem...do novejch aut mi to nesedí :help: ...ale už jsem viděl i hodně drahý auta na LPG :kuk: a jeho cena taky poleze...sice bude furt levnější ale.......prostě bomba v autě...nic pro mě... :feve:

tjn .... ale covece dene delam 88km , a jestli to vyjde

benal na : 157,- nebo LPG 80,- to uz mi prijde kurva rozdil ...

• Autor

to máš pravdu..já jen že to pro mě není....akorát připočti pořizovačku....ale pořád pak budeš levnější..to jo...

nehodlam se tu hadat na tema LPG ... to je na jinej topic :) Tyhle sracky do Hospy nepatrej ... ;)

co sem to tak pocital tak za rok cca rok to je zpatky ..

• Autor

to není hádání..klid....pohoda.....já mažu domůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

to není hádání..klid....pohoda.....já mažu domůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

pooohooodaa .. ja jen aby so toho nejakej hnup nechyt :) tak cus

• Autor

čůůůůůůůůůůůůůůůs

čůůůůůůůůůůůůůůůs

pááááčččko

dobrý den :)

To už vstáváme?? :smich:

kua ja mam takovy vokno ze snad ani nevim co sem vcera delal :)

tak pánove dneska sem se činil ...dodělany už jen kosmeticky úpravy na mi přijezdový cestě...už je ze mě hotovej dláždič ...   :smich: .. ted ještě sehnat někde trochu hliny na upravu nerovností ale to snad nebude problem

a pak takova mala prkotinka do auta kde soudruzi z boleslavy šetřili a nedali mi do auta osvětlení zavazadlovyho prostoru...tak sem si vyrobil takovej home made,ale bohatě stačí a funkci splní

Ráco : děláš mi radost ty kluku :palec2: z tebe něco bude. Moc šikovnej :palec2:

Ráca, máte pěkné brambory :smich:

Ráco : děláš mi radost ty kluku :palec2: z tebe něco bude. Moc šikovnej :palec2:

díky .. není to uplně dokonaly ale snad ta cesta vydrží až mi přijede nakladak se dřevem a trochu to zatíží... :feve: ...to bych asi moc nadšenej nebyl kdyby se to zvlnilo.. :help:

Ráca, máte pěkné brambory :smich:

brambory jsou základ!!!   :smich: ...  ted už mame jen zahradku ale mejvali sme trochu větší pole a to byl opruz když sem na něj musel chodit pomáhat:vokurky,brambory,obilí,burgan.vojtěška ....no hnus velebnosti

Upraveno od raca

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.