Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 nene..jen musí být všude včas...a je manager...tak pěšky neeeee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 jasne preci reprezentuje , no dneska to v praci asi bude dobrej vopruz... deje se pendrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Pánové,dívali jste se včera na MOTO GP??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 http://www.novinky.cz/ekonomika/171267-sta...719-876-kc.html http://www.novinky.cz/ekonomika/171257-ben...a-31-korun.html samá dobrá zpráva.... Valentino je borec..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 dobrý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 jasne preci reprezentuje , no dneska to v praci asi bude dobrej vopruz... deje se pendrek za hodinu padlááááááááááááááááááááááááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Fakt jako at jsou do prdele s tema cenama benzinu ... seru na to ja snad vletim do LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 maucta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Fakt jako at jsou do prdele s tema cenama benzinu ... seru na to ja snad vletim do LPG čoveče já mám LPG zafixovaný se 120 a žigulem...do novejch aut mi to nesedí ...ale už jsem viděl i hodně drahý auta na LPG a jeho cena taky poleze...sice bude furt levnější ale.......prostě bomba v autě...nic pro mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 tjn .... ale covece dene delam 88km , a jestli to vyjde benal na : 157,- nebo LPG 80,- to uz mi prijde kurva rozdil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 to máš pravdu..já jen že to pro mě není....akorát připočti pořizovačku....ale pořád pak budeš levnější..to jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 nehodlam se tu hadat na tema LPG ... to je na jinej topic Tyhle sracky do Hospy nepatrej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 co sem to tak pocital tak za rok cca rok to je zpatky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 to není hádání..klid....pohoda.....já mažu domůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 to není hádání..klid....pohoda.....já mažu domůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů pooohooodaa .. ja jen aby so toho nejakej hnup nechyt tak cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 čůůůůůůůůůůůůůůůs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 čůůůůůůůůůůůůůůůs pááááčččko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 http://www.novinky.cz/ekonomika/171267-sta...719-876-kc.htmlhttp://www.novinky.cz/ekonomika/171257-ben...a-31-korun.html samá dobrá zpráva.... Valentino je borec..... jj je to machr a šoumen ,co ti dva s Jorgem předváděli...prostě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 dobrý den To už vstáváme?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 kua ja mam takovy vokno ze snad ani nevim co sem vcera delal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 tak pánove dneska sem se činil ...dodělany už jen kosmeticky úpravy na mi přijezdový cestě...už je ze mě hotovej dláždič ... .. ted ještě sehnat někde trochu hliny na upravu nerovností ale to snad nebude problem a pak takova mala prkotinka do auta kde soudruzi z boleslavy šetřili a nedali mi do auta osvětlení zavazadlovyho prostoru...tak sem si vyrobil takovej home made,ale bohatě stačí a funkci splní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ráco : děláš mi radost ty kluku z tebe něco bude. Moc šikovnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ráca, máte pěkné brambory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ráco : děláš mi radost ty kluku z tebe něco bude. Moc šikovnej díky .. není to uplně dokonaly ale snad ta cesta vydrží až mi přijede nakladak se dřevem a trochu to zatíží... ...to bych asi moc nadšenej nebyl kdyby se to zvlnilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 (editace) Ráca, máte pěkné brambory brambory jsou základ!!! ... ted už mame jen zahradku ale mejvali sme trochu větší pole a to byl opruz když sem na něj musel chodit pomáhat:vokurky,brambory,obilí,burgan.vojtěška ....no hnus velebnosti Editováno: 15. Červen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.