Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 (editace) No ta stena napravo , tam ses ale moc nevytahnul Editováno: 15. Červen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 No ta stena napravo , tam ses ale moc nevytahnul myslíš tu zed??...no to je problem i ta protější stěna....i když se to nezda tak je to pozustatek opevnění naší obce a jen tak lehce se to zbourat neda kvuli pamatkářům tak se to necha pomalu chatrat až to spadne a pak se postaví nová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Jooo táák ja myslel žes to stavil nalitej v tom pripade pohoda , labuzo na zahradce koukas na pamatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 no pamatka je už jen ta zed a jenom tady kolem nás....jinak všichni okolo už to bud zbourali nebo to spadlo....já na to ještě dlabu příde mi to hezčí než pravidelna klasicka cihlova zed,ale v jednom místě už to vypadá nebezpečně a bojim se abych jednou neměl zasypanou cestu a nedostal se do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 brambory jsou základ!!! ... ted už mame jen zahradku ale mejvali sme trochu větší pole a to byl opruz když sem na něj musel chodit pomáhat:vokurky,brambory,obilí,burgan.vojtěška ....no hnus velebnosti To znám, ještě že naši už dostali rozum a vykašlali se nato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 přesně woodys..já na tom byl stejně neměli jsme nějakou těžkou techniku na pomoc...takže nic moc...já v puberte a musel jezdit na pole strašny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 tjn .. taky sme mivali na chalupe "policko" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 dneska se to pole moc nevyplatí.... když si spočitam tu dřinu a naklady tak se to vyplatí koupit....neřeknu když jsme mejvali pašíky ty toho sežrali ale ty už taky nemame tak sme pole pustili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 tak tak , dneska to musis delat bude ve velkym bo se na to v*y*s*r*a*t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 asi tak ... ted stači zahradka....nějaky bramburky,rajčatka trocha okurek a cibulky a sem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Hlavne ty rajčátka , normalne mám problém nakoupit rajčata poslední 3 mesíce. Musim kupovat ty miniaturní. Páč normalní rajčata jsou všude hnustný jak cep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 fakt?já ani nevim jaky se prodavaj...ja si trham přimo s keřiku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 no fakt hnus ... jediny co je tam pouzitelny jsou ty biosrajdy ( znalci prominou ) , ale ty nekrestansky hodnoty za to davat fakt nehodlam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 biosajrajty :-)))))) já hnojim rozmíchanym kuřincem a to je fakt lahudka :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 vzdyt je to uplne sumak stejne to pak skonci v hajzlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 dneska se to pole moc nevyplatí.... když si spočitam tu dřinu a naklady tak se to vyplatí koupit....neřeknu když jsme mejvali pašíky ty toho sežrali ale ty už taky nemame tak sme pole pustili Raco kolik jste měli pašíku, my nejvíc 4 najednou a segra měla dokonce 19 ks hovězího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 woody: mi jsme měli jen pro sebe dva - tři... zas takovy kulaci jsme nebyli a do chlivku se jich víc nevešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 vzdyt je to uplne sumak stejne to pak skonci v hajzlu že by zarodek oblibeneho fekal tematu????..... ...... je to fakt ne nadarmo se rajčatum říka kompostová zelenina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Segra už to taky vzdala, teď už má jen dva koně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Segra už to taky vzdala, teď už má jen dva koně na maso???? konskej salamek atd??..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Tady se zas projevil labuznik .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 na maso???? konskej salamek atd??..... No jasně, na guláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Tady se zas projevil labuznik .-) nene konika nejim .... sice jednou sem baštil onen salamek ale to sem si myslel že to je normalní salam .. pak mi to někdo řek co je zač a ee už sem nějak neměl chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Koník je EE , koníka nežrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 koniky,pejsky ani kočičky nebrat....ja jen prasatko - kravičku - a když je krize tak i slepičku můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.