Červen 15, 200916 r No ta stena napravo , tam ses ale moc nevytahnul Upraveno Červen 15, 200916 r od Evers
Červen 15, 200916 r No ta stena napravo , tam ses ale moc nevytahnul myslíš tu zed??...no to je problem i ta protější stěna....i když se to nezda tak je to pozustatek opevnění naší obce a jen tak lehce se to zbourat neda kvuli pamatkářům tak se to necha pomalu chatrat až to spadne a pak se postaví nová
Červen 15, 200916 r Jooo táák ja myslel žes to stavil nalitej v tom pripade pohoda , labuzo na zahradce koukas na pamatky
Červen 15, 200916 r no pamatka je už jen ta zed a jenom tady kolem nás....jinak všichni okolo už to bud zbourali nebo to spadlo....já na to ještě dlabu příde mi to hezčí než pravidelna klasicka cihlova zed,ale v jednom místě už to vypadá nebezpečně a bojim se abych jednou neměl zasypanou cestu a nedostal se do práce
Červen 15, 200916 r brambory jsou základ!!! ... ted už mame jen zahradku ale mejvali sme trochu větší pole a to byl opruz když sem na něj musel chodit pomáhat:vokurky,brambory,obilí,burgan.vojtěška ....no hnus velebnosti To znám, ještě že naši už dostali rozum a vykašlali se nato
Červen 15, 200916 r přesně woodys..já na tom byl stejně neměli jsme nějakou těžkou techniku na pomoc...takže nic moc...já v puberte a musel jezdit na pole strašny
Červen 15, 200916 r dneska se to pole moc nevyplatí.... když si spočitam tu dřinu a naklady tak se to vyplatí koupit....neřeknu když jsme mejvali pašíky ty toho sežrali ale ty už taky nemame tak sme pole pustili
Červen 15, 200916 r asi tak ... ted stači zahradka....nějaky bramburky,rajčatka trocha okurek a cibulky a sem spokojenej
Červen 15, 200916 r Hlavne ty rajčátka , normalne mám problém nakoupit rajčata poslední 3 mesíce. Musim kupovat ty miniaturní. Páč normalní rajčata jsou všude hnustný jak cep
Červen 15, 200916 r no fakt hnus ... jediny co je tam pouzitelny jsou ty biosrajdy ( znalci prominou ) , ale ty nekrestansky hodnoty za to davat fakt nehodlam
Červen 15, 200916 r dneska se to pole moc nevyplatí.... když si spočitam tu dřinu a naklady tak se to vyplatí koupit....neřeknu když jsme mejvali pašíky ty toho sežrali ale ty už taky nemame tak sme pole pustili Raco kolik jste měli pašíku, my nejvíc 4 najednou a segra měla dokonce 19 ks hovězího
Červen 15, 200916 r woody: mi jsme měli jen pro sebe dva - tři... zas takovy kulaci jsme nebyli a do chlivku se jich víc nevešlo
Červen 15, 200916 r vzdyt je to uplne sumak stejne to pak skonci v hajzlu že by zarodek oblibeneho fekal tematu????..... ...... je to fakt ne nadarmo se rajčatum říka kompostová zelenina
Červen 15, 200916 r Segra už to taky vzdala, teď už má jen dva koně na maso???? konskej salamek atd??.....
Červen 15, 200916 r Tady se zas projevil labuznik .-) nene konika nejim .... sice jednou sem baštil onen salamek ale to sem si myslel že to je normalní salam .. pak mi to někdo řek co je zač a ee už sem nějak neměl chut
Červen 15, 200916 r koniky,pejsky ani kočičky nebrat....ja jen prasatko - kravičku - a když je krize tak i slepičku můžu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.