Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 taky husicku a kruticku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Husa je nic moc, lepčí kačenka je šťavnatější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 sakra nějak sem dostal hlad sem zvědavej co herečka vytvořila k baště... ham ham ham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Jestli je tak akční jako ta moje ... tak zas budeš vo hladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 nestraš!!! udělam smutny oči a snad to zabere na něco lepšího než topinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Hoši, nechci se chlubit, ale já mam na obidek nové brambůrky zelí z kelerubů a uzené kolinko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 tak se nechlub :-)))) já to vidim že mě čeka nějaky nic moc oběd :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 tak se nechlub :-)))) já to vidim že mě čeka nějaky nic moc oběd :-( Smutny oko nezabralo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Smutny oko nezabralo ?? no moc ne .... ... co se dá dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 no moc ne .... ... co se dá dělat Jít na oběd do hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Jít na oběd do hospody na to možná taky dojde herečka jde za chvili do práce tak se možná pujdu do hospody obětovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Asi budu volat operátora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 jasny woody jen ji brnkni a nezapomen bejt pěkně vostrej.... :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Já ji zprdnu, že ti nenavaří a ty musíš chodit do hospody na jídlo. Už se těším, až pojedete na tu dovču a já si sní promluvím osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Já ji zprdnu, že ti nenavaří a ty musíš chodit do hospody na jídlo. Už se těším, až pojedete na tu dovču a já si sní promluvím osobně to bych byl asi potom po smrti ,nene žádny osobní setkaní nebude.....a dneska uvařila sice takovou rychlovku kterou mam taky moc rád,ale řízek to není :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 čaj s citrónem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Cooo máááro netááhne tam u klíííčoovééé dirky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 čau kluci a popř holky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 CAO stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 čau Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Tak nějak dneska nestíhám,co je tu nového?? nějaký prasečinky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 No tak , Raca se priznal ze zere kone.... Marek si prej holi zadek .. jinak zadny perličky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 hmm koukám to je samá husička,kachnička....a co labutě to byste si taky dali?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 to akorat Raca jmenoval pribuzenstvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 No tak , Raca se priznal ze zere zadek .... Marek si prej holi koně.. jinak zadny perličky no tedaaaa :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.