Červen 15, 200916 r sakra nějak sem dostal hlad sem zvědavej co herečka vytvořila k baště... ham ham ham
Červen 15, 200916 r Hoši, nechci se chlubit, ale já mam na obidek nové brambůrky zelí z kelerubů a uzené kolinko
Červen 15, 200916 r tak se nechlub :-)))) já to vidim že mě čeka nějaky nic moc oběd :-( Smutny oko nezabralo ??
Červen 15, 200916 r Jít na oběd do hospody na to možná taky dojde herečka jde za chvili do práce tak se možná pujdu do hospody obětovat ...
Červen 15, 200916 r Já ji zprdnu, že ti nenavaří a ty musíš chodit do hospody na jídlo. Už se těším, až pojedete na tu dovču a já si sní promluvím osobně
Červen 15, 200916 r Já ji zprdnu, že ti nenavaří a ty musíš chodit do hospody na jídlo. Už se těším, až pojedete na tu dovču a já si sní promluvím osobně to bych byl asi potom po smrti ,nene žádny osobní setkaní nebude.....a dneska uvařila sice takovou rychlovku kterou mam taky moc rád,ale řízek to není :-(
Červen 15, 200916 r No tak , Raca se priznal ze zere kone.... Marek si prej holi zadek .. jinak zadny perličky
Červen 15, 200916 r hmm koukám to je samá husička,kachnička....a co labutě to byste si taky dali?? :smich:
Červen 15, 200916 r No tak , Raca se priznal ze zere zadek .... Marek si prej holi koně.. jinak zadny perličky no tedaaaa :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.