Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Co jste kdo udělali Markovi že kouká jen přes klíčovou dírku lol

A to dáváš Mirku do černý??

EE, přestalo se mi to líbit ;)

dobrý rano! pánové a dámo :-))))

čau Jindro

ahoj ahoj.... koukam že sem ještě o nic nepřišel...  já ted teprv vylez z postele nevim jestli se ma stydet nebo bejt naštvanej že před noční sem takhle brzo vylez

tak to ti neporadím, zaleží jak se cítíš, ale pokud máš před noční, tak to jsi poměrně brzo vstal

Zdravím zdravím :)

Kucííííí, pánové, nemáte ěnkdo známýho (výše postavenýho) na MMB (magistrát města Brna), čistě náhodou..?

tak to ti neporadím, zaleží jak se cítíš, ale pokud máš před noční, tak to jsi poměrně brzo vstal

no já to kdyžtak doženu v práci ... :smich: ... a co je u tebe novyho ??? dlouho si tu nebyl

Zdravím zdravím :)

Kucííííí, pánové, nemáte ěnkdo známýho (výše postavenýho) na MMB (magistrát města Brna), čistě náhodou..?

ahoj..prosím prosím ... já bych chtěl říct že v brně neznam ani nohu.. :palec2::palec2::smich::smich:

Raca: já si to myslel :smich: i když moc mi ted do smíchu není :feve:

aaa to promin... :feve: ... třeba se někdo najde

u mě nic, pořád v práci, ale začínám při pěkném počasí malinko sportovat

fakt stando?? hmmmm a jakymu sportu se věnuješ??? třeba chytnu inspiraci.ja sportuju jen přez zimu a v letě se nějak nedonutim

copak?? nějaký přestupeček??

Standis: jj :) naštěstí jenom prřestupek, taky jsem dneska mohl stát před soudní "tribunou" .. Těžko říct, jestli to hrát dál a nebo zaplatit a mlčet, což jsem měl asi udělat hned ze startu a né "dělat své teorie". Díky tomu si na mě, za "jeho 20let" praxe prý udělal názor a proto žádá nejtvrdší trest a to prý no miliarda keců okolo..

fakt stando?? hmmmm a jakymu sportu se věnuješ??? třeba chytnu inspiraci.ja sportuju jen přez zimu a v letě se nějak nedonutim

po 2 letech jsem si konečně koupil šlapky k podomácku dělané silničce a malinko jezdím po okolí (zatím jsem začal minulý týden) a s mladou jezdíme na bruslích, byl jsem vyzkoušet stezku na jihu čech a paráda, dali jsme si 20 km a celkem pohoda

standis: no ty brdo 20 kilaku na kolečkovejch to nevim nevim jestli by byla pohoda :-))

Standis: jj :) naštěstí jenom prřestupek, taky jsem dneska mohl stát před soudní "tribunou" .. Těžko říct, jestli to hrát dál a nebo zaplatit a mlčet, což jsem měl asi udělat hned ze startu a né "dělat své teorie". Díky tomu si na mě, za "jeho 20let" praxe prý udělal názor a proto žádá nejtvrdší trest a to prý no miliarda keců okolo..

tak zaleží co jsi udělal, nikdy nevíš, co máš udělat. to pak zjišťuješ až pak, jestli si to neměl udělat jinak

Jindro není to tak strašný, jak to vypadá. pokud je pěkná stezka, tak to jede samo a ani ti to tak nepřipadá

no asi máš pravdu..ale zni to hodně bolavě... já se přemlouvam že bych do práce jezdil na kole,ale nějak to nemuže padnout na ornou pudu :-)

na kole je to taky pohoda, minulý týden jsme se švagrem zkoušeli jen takovou malou trasu a ve finále z toho vylezlo 25 km

tak to musim zkontrolovat bicikl abych tady nedělal ostudu...a měl ze mě i sportak kibi radost :-)

no asi máš pravdu..ale zni to hodně bolavě... já se přemlouvam že bych do práce jezdil na kole,ale nějak to nemuže padnout na ornou pudu :-)

Kup si radši :scooter: .....já jsem max.spokojenej a radši než autem jedu na :scooter::palec2:

jindro tak toho jsem už tady neviděl ani nepamatuju, kluka jednoho ušatýho :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.