Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Co jste kdo udělali Markovi že kouká jen přes klíčovou dírku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 A to dáváš Mirku do černý?? EE, přestalo se mi to líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 že by měl nějakou nemoc a nechce nás tady nakazit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 dobrý rano! pánové a dámo :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 EE, přestalo se mi to líbit takže do barvy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 čau Jindro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 čau Jindro ahoj ahoj.... koukam že sem ještě o nic nepřišel... já ted teprv vylez z postele nevim jestli se ma stydet nebo bejt naštvanej že před noční sem takhle brzo vylez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak to ti neporadím, zaleží jak se cítíš, ale pokud máš před noční, tak to jsi poměrně brzo vstal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Zdravím zdravím Kucííííí, pánové, nemáte ěnkdo známýho (výše postavenýho) na MMB (magistrát města Brna), čistě náhodou..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak to ti neporadím, zaleží jak se cítíš, ale pokud máš před noční, tak to jsi poměrně brzo vstal no já to kdyžtak doženu v práci ... ... a co je u tebe novyho ??? dlouho si tu nebyl Zdravím zdravím Kucííííí, pánové, nemáte ěnkdo známýho (výše postavenýho) na MMB (magistrát města Brna), čistě náhodou..? ahoj..prosím prosím ... já bych chtěl říct že v brně neznam ani nohu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Raca: já si to myslel i když moc mi ted do smíchu není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Raca: já si to myslel i když moc mi ted do smíchu není aaa to promin... ... třeba se někdo najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 u mě nic, pořád v práci, ale začínám při pěkném počasí malinko sportovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 fakt stando?? hmmmm a jakymu sportu se věnuješ??? třeba chytnu inspiraci.ja sportuju jen přez zimu a v letě se nějak nedonutim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Raca: já si to myslel i když moc mi ted do smíchu není copak?? nějaký přestupeček?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Standis: jj naštěstí jenom prřestupek, taky jsem dneska mohl stát před soudní "tribunou" .. Těžko říct, jestli to hrát dál a nebo zaplatit a mlčet, což jsem měl asi udělat hned ze startu a né "dělat své teorie". Díky tomu si na mě, za "jeho 20let" praxe prý udělal názor a proto žádá nejtvrdší trest a to prý no miliarda keců okolo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 fakt stando?? hmmmm a jakymu sportu se věnuješ??? třeba chytnu inspiraci.ja sportuju jen přez zimu a v letě se nějak nedonutim po 2 letech jsem si konečně koupil šlapky k podomácku dělané silničce a malinko jezdím po okolí (zatím jsem začal minulý týden) a s mladou jezdíme na bruslích, byl jsem vyzkoušet stezku na jihu čech a paráda, dali jsme si 20 km a celkem pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 standis: no ty brdo 20 kilaku na kolečkovejch to nevim nevim jestli by byla pohoda :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Standis: jj naštěstí jenom prřestupek, taky jsem dneska mohl stát před soudní "tribunou" .. Těžko říct, jestli to hrát dál a nebo zaplatit a mlčet, což jsem měl asi udělat hned ze startu a né "dělat své teorie". Díky tomu si na mě, za "jeho 20let" praxe prý udělal názor a proto žádá nejtvrdší trest a to prý no miliarda keců okolo.. tak zaleží co jsi udělal, nikdy nevíš, co máš udělat. to pak zjišťuješ až pak, jestli si to neměl udělat jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jindro není to tak strašný, jak to vypadá. pokud je pěkná stezka, tak to jede samo a ani ti to tak nepřipadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no asi máš pravdu..ale zni to hodně bolavě... já se přemlouvam že bych do práce jezdil na kole,ale nějak to nemuže padnout na ornou pudu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 na kole je to taky pohoda, minulý týden jsme se švagrem zkoušeli jen takovou malou trasu a ve finále z toho vylezlo 25 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak to musim zkontrolovat bicikl abych tady nedělal ostudu...a měl ze mě i sportak kibi radost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no asi máš pravdu..ale zni to hodně bolavě... já se přemlouvam že bych do práce jezdil na kole,ale nějak to nemuže padnout na ornou pudu :-) Kup si radši .....já jsem max.spokojenej a radši než autem jedu na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jindro tak toho jsem už tady neviděl ani nepamatuju, kluka jednoho ušatýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.