Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Kup si radši .....já jsem max.spokojenej a radši než autem jedu na to není ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 nad tou sem spine taky přemejšlel ale mam řidičak jen na tu nejmenší nejslabši a do ty se mi moc nechtělo...ta by mi asi moc vitr ve vlasech neudělala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jindro tak toho jsem už tady neviděl ani nepamatuju, kluka jednoho ušatýho no chodi sem máálo a spíš večer...je to lump a syčák s takovou docházkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no chodi sem máálo a spíš večer...je to lump a syčák s takovou docházkou to je, a ještě ke všemu je to orgán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 to je, a ještě ke všemu je to orgán jejej a jakej vystavní ¨ .... to bude ran vumlem už mě bolí hrb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jdu si na chvilku odskočit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jen běž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 na rychlou pětiminutovku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 snad takovyho experta na dovoleny nepotkam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 ahoj hospodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 nad tou sem spine taky přemejšlel ale mam řidičak jen na tu nejmenší nejslabši a do ty se mi moc nechtělo...ta by mi asi moc vitr ve vlasech neudělala To si jen myslíš,já mám taky 50cm3 ale není problém jet80-90km/h,pokud dáš kit tak i 130km/h jen musíš vybrat slušnou značku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no já tomu mo nerozuměl.....tak sem si pravě řikal že to nema moc cenu kupovat...ale kdyby to dračilo alespon těch 100 tak to by se dalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jsem zpět vtipálci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 pěkně vylitej pán :smich: :smich: jinak na tom kruháči jsme loni jeli taky , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jj pán se pěkně vylil :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no já tomu mo nerozuměl.....tak sem si pravě řikal že to nema moc cenu kupovat...ale kdyby to dračilo alespon těch 100 tak to by se dalo pokud dáš kitovej válec70cm3 tak to jede 120/130 v poho a to už vítr ve vlasech máš......já teda ne páč mám oholenou hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jj pán se pěkně vylil :-))) a i ta taneční vložka vypadala :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 když budeš jezdit na kole, tak ti budou taky vlát vlasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 pokud dáš kitovej válec70cm3 tak to jede 120/130 v poho a to už vítr ve vlasech máš......já teda ne páč mám oholenou hlavu no já holou hlavu ještě nemam ale už se k tomu poctivě dopracovávam :-)... tak začínam na nějakej prskolet do práce šetřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 když budeš jezdit na kole, tak ti budou taky vlát vlasy no obávám se že mě asi néé,jedině snad vousy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no já holou hlavu ještě nemam ale už se k tomu poctivě dopracovávam :-)... tak začínam na nějakej prskolet do práce šetřit no já si ji holím,jinak bych vlasy měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no já holou hlavu ještě nemam ale už se k tomu poctivě dopracovávam :-)... tak začínam na nějakej prskolet do práce šetřit no počítej slušnější stroj tak od 30 000,- a více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no já si ji holím,jinak bych vlasy měl já si ji neholim ale moc jich nemam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 a bude to horší a horší já už pomalu šedivím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 A jak si tu hlavu holíš ? Až po koule, nebo jen vrch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.