Červen 16, 200916 r nad tou sem spine taky přemejšlel ale mam řidičak jen na tu nejmenší nejslabši a do ty se mi moc nechtělo...ta by mi asi moc vitr ve vlasech neudělala
Červen 16, 200916 r jindro tak toho jsem už tady neviděl ani nepamatuju, kluka jednoho ušatýho no chodi sem máálo a spíš večer...je to lump a syčák s takovou docházkou
Červen 16, 200916 r no chodi sem máálo a spíš večer...je to lump a syčák s takovou docházkou to je, a ještě ke všemu je to orgán
Červen 16, 200916 r to je, a ještě ke všemu je to orgán jejej a jakej vystavní ¨ .... to bude ran vumlem už mě bolí hrb
Červen 16, 200916 r nad tou sem spine taky přemejšlel ale mam řidičak jen na tu nejmenší nejslabši a do ty se mi moc nechtělo...ta by mi asi moc vitr ve vlasech neudělala To si jen myslíš,já mám taky 50cm3 ale není problém jet80-90km/h,pokud dáš kit tak i 130km/h jen musíš vybrat slušnou značku
Červen 16, 200916 r no já tomu mo nerozuměl.....tak sem si pravě řikal že to nema moc cenu kupovat...ale kdyby to dračilo alespon těch 100 tak to by se dalo
Červen 16, 200916 r no já tomu mo nerozuměl.....tak sem si pravě řikal že to nema moc cenu kupovat...ale kdyby to dračilo alespon těch 100 tak to by se dalo pokud dáš kitovej válec70cm3 tak to jede 120/130 v poho a to už vítr ve vlasech máš......já teda ne páč mám oholenou hlavu
Červen 16, 200916 r pokud dáš kitovej válec70cm3 tak to jede 120/130 v poho a to už vítr ve vlasech máš......já teda ne páč mám oholenou hlavu no já holou hlavu ještě nemam ale už se k tomu poctivě dopracovávam :-)... tak začínam na nějakej prskolet do práce šetřit
Červen 16, 200916 r když budeš jezdit na kole, tak ti budou taky vlát vlasy no obávám se že mě asi néé,jedině snad vousy
Červen 16, 200916 r no já holou hlavu ještě nemam ale už se k tomu poctivě dopracovávam :-)... tak začínam na nějakej prskolet do práce šetřit no já si ji holím,jinak bych vlasy měl
Červen 16, 200916 r no já holou hlavu ještě nemam ale už se k tomu poctivě dopracovávam :-)... tak začínam na nějakej prskolet do práce šetřit no počítej slušnější stroj tak od 30 000,- a více
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.