Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nad tou sem spine taky přemejšlel ale mam řidičak jen na tu nejmenší nejslabši a do ty se mi moc nechtělo...ta by mi asi moc vitr ve vlasech neudělala

Vloženo
jindro tak toho jsem už tady neviděl ani nepamatuju, kluka jednoho ušatýho :smich:

no chodi sem máálo a spíš večer...je to lump a syčák s takovou docházkou

Vloženo
nad tou sem spine taky přemejšlel ale mam řidičak jen na tu nejmenší nejslabši a do ty se mi moc nechtělo...ta by mi asi moc vitr ve vlasech neudělala

To si jen myslíš,já mám taky 50cm3 ale není problém jet80-90km/h,pokud dáš kit tak i 130km/h jen musíš vybrat slušnou značku :palec2:

Vloženo
no já tomu mo nerozuměl.....tak sem si pravě řikal že to nema moc cenu kupovat...ale kdyby to dračilo alespon těch 100 tak to by se dalo

pokud dáš kitovej válec70cm3 tak to jede 120/130 v poho a to už vítr ve vlasech máš......já teda ne páč mám oholenou hlavu :smich:

Vloženo
pokud dáš kitovej válec70cm3 tak to jede 120/130 v poho a to už vítr ve vlasech máš......já teda ne páč mám oholenou hlavu :smich:

no já holou hlavu ještě nemam ale už se k tomu poctivě dopracovávam :-)...  tak začínam na nějakej prskolet do práce šetřit

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...