cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 woody čtu že malá má neštovice tak at se toho brzo zbaví,nás to teprve čeká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 A jak si tu hlavu holíš ? Až po koule, nebo jen vrch že by rychlopruh od břicha nahoru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 A jak si tu hlavu holíš ? Až po koule, nebo jen vrch Halvu si holím celou a no a ty koule jednou za čas :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak ti jich pár pošlu v obálce , má to i na jazyku vypadá to hrozně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 že by rychlopruh od břicha nahoru??? Dva jsou prý rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak sem si udělal teď malou radost koupil jsem si novej bag na tenis http://www.qtenis.cz/tenisove-tasky-na-zad...six-bag-limited Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 přeju dobrou chut kdo se chystá na obídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak ti jich pár pošlu v obálce , má to i na jazyku vypadá to hrozně čeho myslíš?vlasů nebo chlupů z koulí :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 hmm pěknej batužek ... kdyby i mě se vešli všechny věci co potřebuju na sport do tohodle to by byla paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 čeho myslíš?vlasů nebo chlupů z koulí a dopr. mě je blbě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Taky všem dobrou chuť,pomalounku se chystám taky se jít napapat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 a dopr. mě je blbě... noo možná i pár chloupků z prdele by se našlo pro kamaráda...co klucííí??? :kol-98: :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 noo možná i pár chloupků z prdele by se našlo pro kamaráda...co klucííí??? to už je po desaty večer??? to je hnus..... ještě bys měl upřesnit jestli před utřenim nebo po.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak sem zpatky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 čeho myslíš?vlasů nebo chlupů z koulí :kol-98: mám dojem že byla řeč o neštovicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 boha jeho ... akorat sem se chystal zrat a tady todle ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 čeho myslíš?vlasů nebo chlupů z koulí :kol-98: Woe, ty si dávej pozor ať si ho při holení hlavy neufikneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 snad nikdo nemáte k obědu chlupatý knedlíky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 ja chtěl taky obědvat ale asi to ještě odložim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak a je po vsem ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 všichni asi zvrací :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 aspon se v klidku najim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jestli nebudete už jíst, tak já bych si ty vaše obědy vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 pešek ... dožráááno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 já sem ještě čekatel co dostanu je ve hvězdách... a bojim se aby to nebyly ony chlupaty knedliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.