cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 fůůůůůůůůůůůůůůj ,co to tady dneska je ??blééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 :smich: Chudááák pilot to ma za krkem .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 :smich: Chudááák pilot to ma za krkem .) jj a i ta slečna vedle to trošku schytala :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 slečna si měla vzít kinedryl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 to by jí asi moc nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 to by jí asi moc nepomohlo hm to asi ne,no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak sem myslel že se to tu trochu zlepší než se vratim ale to sem se teda šeredně splet .... ani jedno sem si pro jistotu nepustil stačí mi bohatě ty uvodní obrázky .-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak sem myslel že se to tu trochu zlepší než se vratim ale to sem se teda šeredně splet .... ani jedno sem si pro jistotu nepustil stačí mi bohatě ty uvodní obrázky .-( právě pak se to krásně rozjede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no sem si všim že co sem zmizel se to ještě víc zvrtlo ... tfuj a to sem měl na něco chut....ted už ani moc ne-e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no sem si všim že co sem zmizel se to ještě víc zvrtlo ... tfuj a to sem měl na něco chut....ted už ani moc ne-e si měl chuť určo na že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 (editace) http://www.stream.cz/video/5/236998-zdenek...dry-schybi-vtip Proč mi nejde vložit video Editováno: 16. Červen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 (editace) z youtube to jde přes flash video ,ale z toho streamu Tak mi to taky nejde Editováno: 16. Červen 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Myslíš takhle?? Invalid Video Link Co to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Co to? no taky teda čumím proč to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 si měl chuť určo na že?? to ani ne sem doma ted sam tak to nema smysl...spíš mě zhoní mlsna a v mrazaku je míša...jdu na něj http://www.stream.cz/video/5/236998-zdenek...dry-schybi-vtip Proč mi nejde vložit video protože to neumíš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Vod Zdeňka je dobrej Manďák : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Už jsem to dělal, a naráz nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 to ani ne sem doma ted sam tak to nema smysl...spíš mě zhoní mlsna a v mrazaku je míša...jdu na nějprotože to neumíš..... joo tahle Míša..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ráco to máš v mrazáku teda pěkný věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 joo tahle Míša..... no kéž by,ale tu bych neměl v mrazáku,mě musí stačit toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Míííša je nej, včera sem zrovna tláskal vaničku ... akorat mě z toho nějak bolí v krku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jj přesně zlata česká klasika,kam se hrabou ty sračky od algidy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 (editace) tak tak ... akora mi sere ze v te vane neni ta super cokolada ... jen pitomy kakaooo :-) Editováno: 16. Červen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 nic .. ja valim do spitalu ... tak se mejte panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no já do toho storuham čoko na vaření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.