raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 nic .. ja valim do spitalu ... tak se mejte panove ahooj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 no já do toho storuham čoko na vaření to ale vubec neni blbej napad ... stavim se v samosce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 joo tahle Míša..... ty woe, ty jsi nekrofil, že ji máš v mrazáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 nic .. ja valim do spitalu ... tak se mejte panove jedeš dávat sperma??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 :D ... prohlížet časáky a koukat na p-éčko v nemocnici to musí bejt zážitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Škoda, že odběr neprovádí nějaká šikovná sestřička, bych šel taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 to by byla i pravidelna docházka :-)))... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Teda pánové vy jste ale prasáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Já se taky loučím jedu taky asi do té nemocnice ...teda vlastně jedu na tenis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Já se taky loučím jedu taky asi do té nemocnice ...teda vlastně jedu na penis. No jo, zas budou jezdit všici do špitálu na penis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 No jo, zas budou jezdit všici do špitálu na penis já o tenisu radši už nic psát nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 já o penisu radši už nic psát nebudu Bodejť bys něco psala, vždyť máš jiny vercajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak už sem v práci a očekavám samí slušny temata aby mi to pěkně uteklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Hm, tak se chyť práce, ať ti to sletí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 ale woodaku .. mě to utika i bez práce :-)) ... dneska se necejtim na nějakou hnusnou opravu.....spíš jen na nějaky seřízení - nastavení sem tam senzurek,prostě nic náročnyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Takže nebude, pouze drobná ruční práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 ... jj přesně na nějaky extra vykony bych to dneska neviděl.... idealní by bylo poradenství od stolu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 ale woodaku .. mě to utika i bez práce :-)) ... dneska se necejtim na nějakou hnusnou opravu.....spíš jen na nějaky seřízení - nastavení sem tam senzurek,prostě nic náročnyho Co to robíš? servis man, ale kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tenis Zajdem někdy zahráti? Ale jsem lama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Co to robíš? servis man, ale kde? u japoncu tady u nás, taková střední firma..dělame expanzní ventily do klimatizací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Nebude-li vadit, přisednu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ne, seš vítany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 No snad jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 mě to nevadí...já sem neřikal nikomu že není vítanej...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 ale já namyslel někoho konnkrétního..to bylo jen tak do placu...protože jsem tu celej den nebyl...tak jestli zapadnu..do diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.