Červen 16, 200916 r no já do toho storuham čoko na vaření to ale vubec neni blbej napad ... stavim se v samosce
Červen 16, 200916 r Já se taky loučím jedu taky asi do té nemocnice ...teda vlastně jedu na penis. No jo, zas budou jezdit všici do špitálu na penis
Červen 16, 200916 r No jo, zas budou jezdit všici do špitálu na penis já o tenisu radši už nic psát nebudu
Červen 16, 200916 r já o penisu radši už nic psát nebudu Bodejť bys něco psala, vždyť máš jiny vercajk
Červen 16, 200916 r ale woodaku .. mě to utika i bez práce :-)) ... dneska se necejtim na nějakou hnusnou opravu.....spíš jen na nějaky seřízení - nastavení sem tam senzurek,prostě nic náročnyho
Červen 16, 200916 r ... jj přesně na nějaky extra vykony bych to dneska neviděl.... idealní by bylo poradenství od stolu ....
Červen 16, 200916 r ale woodaku .. mě to utika i bez práce :-)) ... dneska se necejtim na nějakou hnusnou opravu.....spíš jen na nějaky seřízení - nastavení sem tam senzurek,prostě nic náročnyho Co to robíš? servis man, ale kde?
Červen 16, 200916 r Co to robíš? servis man, ale kde? u japoncu tady u nás, taková střední firma..dělame expanzní ventily do klimatizací
Červen 16, 200916 r Autor ale já namyslel někoho konnkrétního..to bylo jen tak do placu...protože jsem tu celej den nebyl...tak jestli zapadnu..do diskuze
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.