Woody Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Domr dáno všem :smich: Až večer Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Sem si nevšim možná jezdíš pomalu, tak je nervozní a třepe se Spis je linej a klepe se abych mu nenalozil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Já mám 3hrnek a ten se klepe už od přírody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Treba ja uz taky, nevim .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Já má 3 hrnky taky a neklepou se....chovám se k nim slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Bacha na foru se objevil špijon...sporťák alias HANS KLÁTIL...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Banzáááčeek ... hmmm tak to aby jsme se zase uklidnili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 zdravím všechny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Čao Žanet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 máme smutek..umřel nám pes v rodině dalo se to čekat,byl už 15 let starý,ale stejně je to rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 žanet to je smutný..já mám 13 let kokra a taky čekám kdy odejde....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 máme smutek..umřel nám pes v rodině dalo se to čekat,byl už 15 let starý,ale stejně je to rána Tak dej nějakou fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 zdravím všechny.. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Čao Žanet ahojky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Ahoj ahoj woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Ahoj nepodlejzej..máš doma ženu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 žanet to je smutný..já mám 13 let kokra a taky čekám kdy odejde....... odešel člen rodiny ale umřel ve spánku,tak alespon tak,že se netrápil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 nepodlejzej..máš doma ženu.... Nemám je v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 dej mi na mí číslo a já jí zavolám co provádíš když jsi puštěnej ze řetězu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 dej mi na mí číslo a já jí zavolám co provádíš když jsi puštěnej ze řetězu 0609 tři jedničky tři dvojky zavolej jí do klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 dej mi na mí číslo a já jí zavolám co provádíš když jsi puštěnej ze řetězu Jo a že to říkáš zrovna ty Co vy tady s Romanem provádíte to je ... nic proti 4% občanů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 nedám Ti číslo, ale má jedničky max. dvojky ale to jsem nechtěl vědět.....i když taky důležitá informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Tak tto přidej kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Jo a že to říkáš zrovna ty Co vy tady s Romanem provádíte to je paráda...chci se přidat....můžu? Jo můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Tak tto přidej kamaráde co já, Ty.....to není z mojí hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.