Červen 17, 200916 r Sem si nevšim možná jezdíš pomalu, tak je nervozní a třepe se Spis je linej a klepe se abych mu nenalozil
Červen 17, 200916 r máme smutek..umřel nám pes v rodině dalo se to čekat,byl už 15 let starý,ale stejně je to rána
Červen 17, 200916 r máme smutek..umřel nám pes v rodině dalo se to čekat,byl už 15 let starý,ale stejně je to rána Tak dej nějakou fotku
Červen 17, 200916 r žanet to je smutný..já mám 13 let kokra a taky čekám kdy odejde....... odešel člen rodiny ale umřel ve spánku,tak alespon tak,že se netrápil
Červen 17, 200916 r dej mi na mí číslo a já jí zavolám co provádíš když jsi puštěnej ze řetězu 0609 tři jedničky tři dvojky zavolej jí do klubu
Červen 17, 200916 r dej mi na mí číslo a já jí zavolám co provádíš když jsi puštěnej ze řetězu Jo a že to říkáš zrovna ty Co vy tady s Romanem provádíte to je ... nic proti 4% občanů
Červen 17, 200916 r Autor nedám Ti číslo, ale má jedničky max. dvojky ale to jsem nechtěl vědět.....i když taky důležitá informace
Červen 17, 200916 r Autor Jo a že to říkáš zrovna ty Co vy tady s Romanem provádíte to je paráda...chci se přidat....můžu? Jo můžeš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.