Evers Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Ahoj Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 to nevím Luky, musím do Satelic pro stahovačku a v 8 musím být v Letňanech, dovézt konečně věci na lakování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Ahoj Stando čau Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 aha, to máš nabitej program........tak příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 ale chvilku se tam zdržím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak jak kucíííííí jaká bude májka,já musím 1 do práce tak to bude do pulnoci tak dvě tři a pak nealko,ale aspoň mě nebude hlava a pajšl od (pardooon) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Za mě , vožrat jak kůň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 já půjdu taky do práce, takže taky nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Standis: tak domluveno, čekej u silnice v místě kde tramvaj se kříži s vozovkou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 ok, za chvíli půjdu na tramvaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 jj, ale pospíchat nemusíš, stačí tam bejt na 16.45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 budu tam cca 16:40, chvilku počkám, to mi nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak jsem zase tadýýýýý...a udelal jsem si malinkatou radost...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Pěkny bude pod hlavu nebo jenom jako dekorace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 tak panove ...hlasim se z práce tak snad budu mit klid a zvladnu z kouknout i hokejiček.....jeeee máro a kam ho placneš??že by do auto na plato hned vedle krajkovy dečky po babičce????.... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 woe...na plate mám ovecku...ten bude plácnutej na sedacky...polstarek i ovecka jsou na hrani pro malou...to jen pro rejpálky / viť Raco :-) /a nebo když budu cekat na herecku u obchodu, dam si pod hlavu..a dachnu si :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 aha no ale tuhle sem někde viděl pěknou krajkovou dečku a bylo to mrdozní........ :D :D ....zkus popřemejšlet :-)))......že by si taky nechaval nakupovat samotnou herečku????to se děla??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 nekdy jo..když me na.ere...:-)a co mas ty na plate....tu decku :-) nebo jezevcíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 no zatim jenom drobky a prach...... ....mam na patych dveřích folie tak by jezevčík stejne nebyl moc vidět :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 aha folie...to jsi sebral nekomu na zahrade z foliovníku :-) nebo tam más tu tmavou co se používá na jahody..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 no spíš to je jak z futralu na mrtvoly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 copak žádná ftipná poznámka nebo něco o deb.lovi ? Kdepak jsi..herečka Tě zase honí od PC ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 a vůbec co se Ti nelíbí na mém polštářku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 nene nikdo mě nehoní sem v práci a těžce makam....zrovna se snažim něco nastudovat tak sem se pozapoměl .-))))...... vždyt mě se líbí ale něco mi řika že moje poznamka nebyla zcela pochopena..... ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 já vím...takže zase vytváříš hodnoty? a hlavně napij ten močopud nebo jak se to jmenuje co tam máte v práci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.