Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ahoj Stando

to nevím Luky, musím do Satelic pro stahovačku a v 8 musím být v Letňanech, dovézt konečně věci na lakování

aha, to máš nabitej program.....:(...tak příště

Tak jak kucíííííí jaká bude májka,já musím 1 do práce tak to bude do pulnoci tak dvě tři a pak nealko,ale aspoň mě nebude hlava a pajšl od :ble (pardooon)

Za mě , vožrat jak kůň :)

Standis: tak domluveno, čekej u silnice v místě kde tramvaj se kříži s vozovkou....

jj, ale pospíchat nemusíš, stačí tam bejt na 16.45

• Autor

Tak jsem zase tadýýýýý...a udelal jsem si malinkatou radost...... ;)

post-82-1241022133_thumb.jpg

Pěkny bude pod hlavu nebo jenom jako dekorace.

tak panove ...hlasim se z práce tak snad budu mit klid a zvladnu z kouknout i hokejiček.....jeeee máro a kam ho placneš??že by do auto na plato hned vedle krajkovy dečky po babičce????.... :D :D :D :D

• Autor

woe...na plate mám ovecku...ten bude plácnutej na sedacky...polstarek i ovecka jsou na hrani pro malou...to jen pro rejpálky / viť Raco :-) /a nebo když budu cekat na herecku u obchodu, dam si pod hlavu..a dachnu si :-)

aha no ale tuhle sem někde viděl pěknou krajkovou dečku a bylo to mrdozní........ :D :D :D :D ....zkus popřemejšlet :-)))......že by si taky nechaval nakupovat samotnou herečku????to se děla???

• Autor

nekdy jo..když me na.ere...:-)a co mas ty na plate....tu decku :-) nebo jezevcíka

no zatim jenom drobky a prach...... ;)....mam na patych dveřích folie tak by jezevčík stejne nebyl moc vidět :-(

• Autor

aha folie...to jsi sebral nekomu na zahrade z foliovníku :-) nebo tam más tu tmavou co se používá na jahody.....

no spíš to je jak z futralu na mrtvoly... ;)

• Autor

copak žádná ftipná poznámka nebo něco o deb.lovi ? Kdepak jsi..herečka Tě zase honí od PC ? :-)

• Autor

a vůbec co se Ti nelíbí na mém polštářku?

nene nikdo mě nehoní sem v práci a těžce makam....zrovna se snažim něco nastudovat tak sem se pozapoměl .-))))......

vždyt mě se líbí ale něco mi řika že moje poznamka nebyla zcela pochopena..... ;) .....

• Autor

já vím...takže zase vytváříš hodnoty? a hlavně napij ten močopud nebo jak se to jmenuje co tam máte v práci :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.