Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj Stando

to nevím Luky, musím do Satelic pro stahovačku a v 8 musím být v Letňanech, dovézt konečně věci na lakování

aha, to máš nabitej program.....:(...tak příště

Tak jak kucíííííí jaká bude májka,já musím 1 do práce tak to bude do pulnoci tak dvě tři a pak nealko,ale aspoň mě nebude hlava a pajšl od :ble (pardooon)

Za mě , vožrat jak kůň :)

Standis: tak domluveno, čekej u silnice v místě kde tramvaj se kříži s vozovkou....

jj, ale pospíchat nemusíš, stačí tam bejt na 16.45

• Autor

Tak jsem zase tadýýýýý...a udelal jsem si malinkatou radost...... ;)

post-82-1241022133_thumb.jpg

Pěkny bude pod hlavu nebo jenom jako dekorace.

tak panove ...hlasim se z práce tak snad budu mit klid a zvladnu z kouknout i hokejiček.....jeeee máro a kam ho placneš??že by do auto na plato hned vedle krajkovy dečky po babičce????.... :D :D :D :D

• Autor

woe...na plate mám ovecku...ten bude plácnutej na sedacky...polstarek i ovecka jsou na hrani pro malou...to jen pro rejpálky / viť Raco :-) /a nebo když budu cekat na herecku u obchodu, dam si pod hlavu..a dachnu si :-)

aha no ale tuhle sem někde viděl pěknou krajkovou dečku a bylo to mrdozní........ :D :D :D :D ....zkus popřemejšlet :-)))......že by si taky nechaval nakupovat samotnou herečku????to se děla???

• Autor

nekdy jo..když me na.ere...:-)a co mas ty na plate....tu decku :-) nebo jezevcíka

no zatim jenom drobky a prach...... ;)....mam na patych dveřích folie tak by jezevčík stejne nebyl moc vidět :-(

• Autor

aha folie...to jsi sebral nekomu na zahrade z foliovníku :-) nebo tam más tu tmavou co se používá na jahody.....

no spíš to je jak z futralu na mrtvoly... ;)

• Autor

copak žádná ftipná poznámka nebo něco o deb.lovi ? Kdepak jsi..herečka Tě zase honí od PC ? :-)

• Autor

a vůbec co se Ti nelíbí na mém polštářku?

nene nikdo mě nehoní sem v práci a těžce makam....zrovna se snažim něco nastudovat tak sem se pozapoměl .-))))......

vždyt mě se líbí ale něco mi řika že moje poznamka nebyla zcela pochopena..... ;) .....

• Autor

já vím...takže zase vytváříš hodnoty? a hlavně napij ten močopud nebo jak se to jmenuje co tam máte v práci :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.