Duben 29, 200916 r to nevím Luky, musím do Satelic pro stahovačku a v 8 musím být v Letňanech, dovézt konečně věci na lakování
Duben 29, 200916 r Tak jak kucíííííí jaká bude májka,já musím 1 do práce tak to bude do pulnoci tak dvě tři a pak nealko,ale aspoň mě nebude hlava a pajšl od (pardooon)
Duben 29, 200916 r Standis: tak domluveno, čekej u silnice v místě kde tramvaj se kříži s vozovkou....
Duben 29, 200916 r tak panove ...hlasim se z práce tak snad budu mit klid a zvladnu z kouknout i hokejiček.....jeeee máro a kam ho placneš??že by do auto na plato hned vedle krajkovy dečky po babičce????.... :D :D
Duben 29, 200916 r Autor woe...na plate mám ovecku...ten bude plácnutej na sedacky...polstarek i ovecka jsou na hrani pro malou...to jen pro rejpálky / viť Raco :-) /a nebo když budu cekat na herecku u obchodu, dam si pod hlavu..a dachnu si :-)
Duben 29, 200916 r aha no ale tuhle sem někde viděl pěknou krajkovou dečku a bylo to mrdozní........ :D :D ....zkus popřemejšlet :-)))......že by si taky nechaval nakupovat samotnou herečku????to se děla???
Duben 29, 200916 r Autor nekdy jo..když me na.ere...:-)a co mas ty na plate....tu decku :-) nebo jezevcíka
Duben 29, 200916 r no zatim jenom drobky a prach...... ....mam na patych dveřích folie tak by jezevčík stejne nebyl moc vidět :-(
Duben 29, 200916 r Autor aha folie...to jsi sebral nekomu na zahrade z foliovníku :-) nebo tam más tu tmavou co se používá na jahody.....
Duben 29, 200916 r Autor copak žádná ftipná poznámka nebo něco o deb.lovi ? Kdepak jsi..herečka Tě zase honí od PC ? :-)
Duben 29, 200916 r nene nikdo mě nehoní sem v práci a těžce makam....zrovna se snažim něco nastudovat tak sem se pozapoměl .-))))...... vždyt mě se líbí ale něco mi řika že moje poznamka nebyla zcela pochopena..... .....
Duben 29, 200916 r Autor já vím...takže zase vytváříš hodnoty? a hlavně napij ten močopud nebo jak se to jmenuje co tam máte v práci :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.