Červen 17, 200916 r Brý ránko teda spíš brý poledne dobrou chut k obědu (já teda se podívám co se dá sehnat na snídani..). Kašel děsnej, přijde mi, že se to horší a ne lepší takže dneska max tak do knihovny a pak zase pod peřinu Pěkně jste se zase rozjeli s citacema akorát čím víc se směju, tím víc to bolí, tak to mírněte díky čertí ahoj. Evers: zdrávas pane, nového nic? zataženo, klima příjemné, já na odpis ps: rokle je tu tak jedna a jmenuje se čertova končí tam tramvaj a v noci tama jít je zajímavý => nic nového..
Červen 17, 200916 r Je to zasrana hysterka ...... Nechapu ty vole .... - ona si de sednou s kamaradkama no problem a kdyz ja si vymyslim program bez ni ... tak to se muze posrat.
Červen 17, 200916 r Autor čoveče tehle neznám.....fakt...u nás je to v poho.....tak se nenervuj.....a buď v klidu.......a vysvětli jí to politicky..večer...sexík a je to... asi Tě chce mít jen pro sebe Upraveno Červen 17, 200916 r od Marek
Červen 17, 200916 r Autor zatím.........ne ale musíš jí vydusit....tak tedy žádný píchání.......ani miliskování.....jen odpovědět na pozdrav a je to
Červen 17, 200916 r Autor zasraná hysterka?? tady teda lítaj láskyplný slova koukám.. no víš někdo to je potřeba....stejně to dělají i ženský....
Červen 17, 200916 r no víš někdo to je potřeba....stejně to dělají i ženský.... tak člověk si nějak ulevit musí že
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.