Evers Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 co budete potahovat ?? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Brý ránko teda spíš brý poledne dobrou chut k obědu (já teda se podívám co se dá sehnat na snídani..). Kašel děsnej, přijde mi, že se to horší a ne lepší takže dneska max tak do knihovny a pak zase pod peřinu Pěkně jste se zase rozjeli s citacema akorát čím víc se směju, tím víc to bolí, tak to mírněte díky čertí ahoj. Evers: zdrávas pane, nového nic? zataženo, klima příjemné, já na odpis ps: rokle je tu tak jedna a jmenuje se čertova končí tam tramvaj a v noci tama jít je zajímavý => nic nového.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 co budete potahovat ?? .) Asi sedadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 wody: a ze zahradnictví v autě nic? chjo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 tak ja sem po O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 co bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Moje stara je krava a je mi lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Já mám doma itálii...špagetky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Moje stara je krava a je mi lip ???????????????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Je to zasrana hysterka ...... Nechapu ty vole .... - ona si de sednou s kamaradkama no problem a kdyz ja si vymyslim program bez ni ... tak to se muze posrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 (editace) čoveče tehle neznám.....fakt...u nás je to v poho.....tak se nenervuj.....a buď v klidu.......a vysvětli jí to politicky..večer...sexík a je to... asi Tě chce mít jen pro sebe Editováno: 17. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 zadny pichani nebude , dokud se neprobere ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 co je dostala ránu je v limbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 ja zensky nebiju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 zatím.........ne ale musíš jí vydusit....tak tedy žádný píchání.......ani miliskování.....jen odpovědět na pozdrav a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 ja zensky nebiju.... oni bijou mě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 zase zacinas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 zasraná hysterka?? tady teda lítaj láskyplný slova koukám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 sem totis pruďas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 zase zacinas neeeeeeeeeeeeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 zasraná hysterka?? tady teda lítaj láskyplný slova koukám.. no víš někdo to je potřeba....stejně to dělají i ženský.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 sem totis pruďas tak když tě prudí vlastní ženská.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 tak když tě prudí vlastní ženská.. mám jí teda plácnout jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 no víš někdo to je potřeba....stejně to dělají i ženský.... tak člověk si nějak ulevit musí že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 mám jí teda plácnout jo ? záleží jak a kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.