Červen 17, 200916 r Kristova nooho tydle ty teorie snad ani nerozjizdet ... bo to zmerci ondra a bude pruser
Červen 17, 200916 r Marku, nevím jestli si to četl, tak to píšu znova. Ta potahová látka vyjde na necelé 300 kč za m, dobrá cena, co?
Červen 17, 200916 r Autor Vnitřky sedadel, předek i zadek a kdo ti to potáhne?.....aby to bylo k světu?
Červen 17, 200916 r Autor Aha makačka..já letím domů z práce...se mějte.....mám hlad...budou špagetky...itááááááááálie
Červen 17, 200916 r Aha makačka..já letím domů z práce...se mějte.....mám hlad...budou špagetky...itááááááááálie U nas bude taky italie ale trochu jinak
Červen 17, 200916 r Aha makačka..já letím domů z práce...se mějte.....mám hlad...budou špagetky...itááááááááálie pá marečku
Červen 17, 200916 r a kdo ti to potáhne?.....aby to bylo k světu? Manželka pry mi to spíchne za dobry sex a já nevím kde ho sehnat
Červen 17, 200916 r Dnes teda vůbec nestíhám sem chodit ,jak bude chvilku vše si musím přečíst co je zde nového
Červen 17, 200916 r A taky jsem vyfotil Ondru s tou vyholenou hlavou no koukám teda že si sem dal fotky z mý plavby po Karibiku :smich:
Červen 17, 200916 r já myslel sedadla Já mám sedadla jak nové, chci pouze změnit vnitřní vzor, není to nic složitého, jen to sundat vypárat vystříhnout a našít
Červen 17, 200916 r Je to zasrana hysterka ...... Nechapu ty vole .... - ona si de sednou s kamaradkama no problem a kdyz ja si vymyslim program bez ni ... tak to se muze posrat. Musíš být nekompromisní
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.