Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Dobrý skoro podvečer přeje cestovatel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Ahoj Romane, ty ještě žiješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Woody: čáuky! Jj...už jsem v klidu domova...rozdil teplot 25 st...docela masakr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Woody: čáuky! Jj...už jsem v klidu domova...rozdil teplot 25 st...docela masakr! čáááu Romi,jak bylo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Rakousko: dobry ale Taba mazec luxusní-40 stupnu-nádhera.Večer dám fotečky do myho vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 A tos tam byl služebně, nebo dovolená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 zdravim..... z roboty.... woody maska pěkná hmmm a ten lesk jak psí k...y :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Zdravím..... Míro: vypadá to pěkně Romariooo: tak jak bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 a kdo ti to potáhne?.....aby to bylo k světu? To je jasný ne? .... ... babička a jako bonus pár květináčů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 ja uz mam asi 150 caj nejak me boli v krku des Asi se to dá chytnout i přes net? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 ... babička a jako bonus pár květináčů těšim se,že pro kolegy vytvoříš nějakej pěknej fotoserial z instalace teto převratné novinky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Raca: neříkej dvakrát, nebo zaúkoluju rodinku (včetně tety).. dopo dojedu na chatu a odpo vyjíždí zahradnickej vůz navíc to mohu konzultovat se zahradníkem fora (Kubik) pohybujícím se v Brněnské lokalitě, akorát on si prosazuje zásadně izolačku.. to nevím jak je vhodné A pro tunery budu dělat pěstovnu ....... za tmavými skly (v Oktě kombiku) . Za tečky si doplňte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Raca: neříkej dvakrát, nebo zaúkoluju rodinku (včetně tety).. dopo dojedu na chatu a odpo vyjíždí zahradnickej vůz navíc to mohu konzultovat se zahradníkem fora (Kubik) pohybujícím se v Brněnské lokalitě, akorát on si prosazuje zásadně izolačku.. to nevím jak je vhodné A pro tunery budu dělat pěstovnu brambor za tmavými skly (v Oktě kombiku) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 wody: copak se ti nezdá na bramborách? to je naopak fajn nápad sazeničky a jede se, všude je budeš mít při ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Romi tak tedy vítej doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Rakousko bylo služebně a odtud nečekaně se vyskytla možnost na Tabu.Sice jen pár dni ale all incl.Nemělo to chybu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Foto a hlavně co jsi nám...vlastně mě dovezl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Foto a hlavně co jsi nám...vlastně mě dovezl.... Máro: vůbec nic...jelikož to bylo fakt nečekany tak měl jsem co dělat abych dal dokupy 600 doláču. A jak jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Raca: neříkej dvakrát, nebo zaúkoluju rodinku (včetně tety).. dopo dojedu na chatu a odpo vyjíždí zahradnickej vůz navíc to mohu konzultovat se zahradníkem fora (Kubik) pohybujícím se v Brněnské lokalitě, akorát on si prosazuje zásadně izolačku.. to nevím jak je vhodné A pro tunery budu dělat pěstovnu ....... za tmavými skly (v Oktě kombiku) . Za tečky si doplňte tak to se už nemůžu dočkat... .. asi vytrhnu rezervu hodim tam hlinu a zasadim kedluben at máš konkurenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Máro: vůbec nic...jelikož to bylo fakt nečekany tak měl jsem co dělat abych dal dokupy 600 doláču.A jak jinak? co to je dolar..to ještě platí...já myslel že se jede hlavně v Éčkách? Jinak jsem na skypu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Máro: vůbec nic...jelikož to bylo fakt nečekany tak měl jsem co dělat abych dal dokupy 600 doláču. TY nemáš mezinárodnů kreditnů kartu? Chybaaaaaaaaa, jezdím kamokoliv a klídeček Sakra už jsem asi degradovanej z bývalé práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 tak to se už nemůžu dočkat... .. asi vytrhnu rezervu hodim tam hlinu a zasadim kedluben at máš konkurenci Kedlubny nebrat, roste to až k tlumičům, je to náročný na péči najdu Ti něco jednodužšího na pěstování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Kedlubny nebrat, roste to až k tlumičům, je to náročný na péči najdu Ti něco jednodužšího na pěstování pak mě napadaj klobasky a řízečky ale chrochtika asi do hatchbacku nenarvu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 co to je dolar..to ještě platí...já myslel že se jede hlavně v Éčkách? Pokud je mi známo, tak Afrika jede výhradně na dolary $$$ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Máro: v arabském světě hlavně doláče!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.