Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 Dobrý skoro podvečer přeje cestovatel... Citovat
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 Woody: čáuky! Jj...už jsem v klidu domova...rozdil teplot 25 st...docela masakr! Citovat
cerrtinka Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 Woody: čáuky! Jj...už jsem v klidu domova...rozdil teplot 25 st...docela masakr! čáááu Romi,jak bylo?? Citovat
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 Rakousko: dobry ale Taba mazec luxusní-40 stupnu-nádhera.Večer dám fotečky do myho vlákna. Citovat
raca Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 zdravim..... z roboty.... woody maska pěkná hmmm a ten lesk jak psí k...y :-) Citovat
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Vloženo 17. Červen 2009 Zdravím..... Míro: vypadá to pěkně Romariooo: tak jak bylo Citovat
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 a kdo ti to potáhne?.....aby to bylo k světu? To je jasný ne? .... ... babička a jako bonus pár květináčů Citovat
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 ja uz mam asi 150 caj nejak me boli v krku des Asi se to dá chytnout i přes net? Citovat
raca Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 ... babička a jako bonus pár květináčů těšim se,že pro kolegy vytvoříš nějakej pěknej fotoserial z instalace teto převratné novinky.... Citovat
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 Raca: neříkej dvakrát, nebo zaúkoluju rodinku (včetně tety).. dopo dojedu na chatu a odpo vyjíždí zahradnickej vůz navíc to mohu konzultovat se zahradníkem fora (Kubik) pohybujícím se v Brněnské lokalitě, akorát on si prosazuje zásadně izolačku.. to nevím jak je vhodné A pro tunery budu dělat pěstovnu ....... za tmavými skly (v Oktě kombiku) . Za tečky si doplňte Citovat
Woody Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 Raca: neříkej dvakrát, nebo zaúkoluju rodinku (včetně tety).. dopo dojedu na chatu a odpo vyjíždí zahradnickej vůz navíc to mohu konzultovat se zahradníkem fora (Kubik) pohybujícím se v Brněnské lokalitě, akorát on si prosazuje zásadně izolačku.. to nevím jak je vhodné A pro tunery budu dělat pěstovnu brambor za tmavými skly (v Oktě kombiku) . Citovat
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 wody: copak se ti nezdá na bramborách? to je naopak fajn nápad sazeničky a jede se, všude je budeš mít při ruce Citovat
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 Rakousko bylo služebně a odtud nečekaně se vyskytla možnost na Tabu.Sice jen pár dni ale all incl.Nemělo to chybu! Citovat
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Vloženo 17. Červen 2009 Foto a hlavně co jsi nám...vlastně mě dovezl.... Citovat
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 Foto a hlavně co jsi nám...vlastně mě dovezl.... Máro: vůbec nic...jelikož to bylo fakt nečekany tak měl jsem co dělat abych dal dokupy 600 doláču. A jak jinak? Citovat
raca Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 Raca: neříkej dvakrát, nebo zaúkoluju rodinku (včetně tety).. dopo dojedu na chatu a odpo vyjíždí zahradnickej vůz navíc to mohu konzultovat se zahradníkem fora (Kubik) pohybujícím se v Brněnské lokalitě, akorát on si prosazuje zásadně izolačku.. to nevím jak je vhodné A pro tunery budu dělat pěstovnu ....... za tmavými skly (v Oktě kombiku) . Za tečky si doplňte tak to se už nemůžu dočkat... .. asi vytrhnu rezervu hodim tam hlinu a zasadim kedluben at máš konkurenci Citovat
Marek Vloženo 17. Červen 2009 Autor Vloženo 17. Červen 2009 Máro: vůbec nic...jelikož to bylo fakt nečekany tak měl jsem co dělat abych dal dokupy 600 doláču.A jak jinak? co to je dolar..to ještě platí...já myslel že se jede hlavně v Éčkách? Jinak jsem na skypu... Citovat
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 Máro: vůbec nic...jelikož to bylo fakt nečekany tak měl jsem co dělat abych dal dokupy 600 doláču. TY nemáš mezinárodnů kreditnů kartu? Chybaaaaaaaaa, jezdím kamokoliv a klídeček Sakra už jsem asi degradovanej z bývalé práce Citovat
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 tak to se už nemůžu dočkat... .. asi vytrhnu rezervu hodim tam hlinu a zasadim kedluben at máš konkurenci Kedlubny nebrat, roste to až k tlumičům, je to náročný na péči najdu Ti něco jednodužšího na pěstování Citovat
raca Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 Kedlubny nebrat, roste to až k tlumičům, je to náročný na péči najdu Ti něco jednodužšího na pěstování pak mě napadaj klobasky a řízečky ale chrochtika asi do hatchbacku nenarvu..... Citovat
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 co to je dolar..to ještě platí...já myslel že se jede hlavně v Éčkách? Pokud je mi známo, tak Afrika jede výhradně na dolary $$$ Citovat
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 Máro: v arabském světě hlavně doláče!!! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.