dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Žany, ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Pokud je mi známo, tak Afrika jede výhradně na dolary $$$ Přesně tak Dádo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Pokud je mi známo, tak Afrika jede výhradně na dolary $$$ Přesně tak Dádo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Přesně tak Dádo Vím ne krásné golfové hřiště a celkem "za pár šupů" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Ty woe...z toho golfového hřiště jsem uchcával!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 pak mě napadaj klobasky a řízečky ale chrochtika asi do hatchbacku nenarvu..... To uděláme nějak do sport paketu? a co takhle sedačky dolů (zadní). Pořešíme nějak ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Ty woe...z toho golfového hřiště jsem uchcával!!! Povídej, ale nepřeháněj.. a možná jako neznalci tě to uchvátilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Povídej, ale nepřeháněj.. a možná jako neznalci tě to uchvátilo? Poloprázdný hotel,super obsluha,luxusní moře a jeho podvodní svět,šnorchlování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Ty jo, mistrovské hřiště :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Francozskej hotel-Intercontinentál-pětihvězda přes kámoše.Celé mě to stálo cca 11 tisic šest noci.Ted se mnou manželka nějak nechce komunikovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Romčo, proč? Jinka cena.. no nevím, dá se i levněj na last ale kdybych to ted koupil jako klasiku golf zájezd, bude to dražší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Levněji??? Zapomen! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Romčo, řekl bych že jo máti takhle jezdívá každej rok dá se 14dní do 15tis takže to máš něco přes litr za den.. kdežto tys byl skoro za 2na den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 no dobré ráno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 No dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 No dobré ahojda..tak co malá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 bré ráno kamarádí okřídleného šípu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Dobre rano, Žanet nevim,jsem v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Mirku máš v tématu práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 no dobré ráno.. No dobré Dobré ráno bré ráno kamarádí okřídleného šípu Aby bylo? Ale přeji všem dopré ráno, někomu ještě dobrou noc a těm čilejším už dobrý dopo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 už něco víš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Standis: to bylo na mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Jsem také zde...nazdárek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Standis: to bylo na mě? jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.