Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ávě proběhla bramborová kašička a nějaké to maso z kruty...all incl.to sice neni ale aspon něco no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ty ses nejakej rozmlsanej Romčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Nazdar ve spolek bando,tak ještě 6hod a začíná mi dovča až do 15tyho července chá chá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 A to naaaam tim jako musis kazit ctvrtek jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balki Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 serus bando jeden na zasmiate Príde manželský pár za manželským poradcom, pretože v manželstve to začína škrípať. Po analýze problému hovorí poradca: - Ukážem vám, čo vaša žena potrebuje. Potom ju položí na gauč a vezme si ju vo všetkých možných polohách. Keď je hotový, hovorí: - Tak, toto potrebuje vaša žena každý deň. Manžel sa opýta: - A musím sem zakaždým aj ja kvôli tomu chodiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Kuwa...já bych jel hned zpátky kuci moje milovany!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Nebuď citlivka Ale to já zase jako joooo A oběd? Nebyl žádnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 řekni žandě Tak já jsem po o a jsem docela plnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 to budeme hrát sami mezi sebou.......já umírám po výronu...v první minutě teda Máro a to takhle veřejně napíšeš :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 teda Máro a to takhle veřejně napíšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Jááá zatim taky nic... lenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ondro dnes jsou v Praze Limp Bizkit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) Limp Bizkit říkáš Editováno: 18. Červen 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 A když mě naserete tak Vám sem dám fotečky jak jsem si tam žral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak já jsem po o a jsem docela plnej no vidiš , žanda prázdnáááá tak se to dááá skloubit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Jááá zatim taky nic... lenost co jako myslíš...žádnej výron?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) Já když seru.... tak Vám sem dám fotečky chcete?. nikoho to nezajímá...to neeeeeeee Editováno: 18. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ondro dnes jsou v Praze Limp Bizkit kuava proč je to všechno v Praze??? proč to není v našem hlavním městě...Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Limp Bizkit říkáš jj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Nazdar ve spolek bando,tak ještě 6hod a začíná mi dovča až do 15tyho července chá chá. ty woe Vlasťo...to není dovča to jsou prázdniny co?? :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 nikoho to nezajímá...to neeeeeeee Já vím a proto to sem ani nedávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tak jsem zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Nazdar ve spolek bando,tak ještě 6hod a začíná mi dovča až do 15tyho července chá chá. pofrčíte někam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tak jsem zpět a jak bylo Stando tam?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Já vím a proto to sem ani nedávám ale já bych se rád podíval na nějaký dobrůtky a místní speciality Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.