Červen 18, 200916 r ávě proběhla bramborová kašička a nějaké to maso z kruty...all incl.to sice neni ale aspon něco no
Červen 18, 200916 r Nazdar ve spolek bando,tak ještě 6hod a začíná mi dovča až do 15tyho července chá chá.
Červen 18, 200916 r serus bando jeden na zasmiate Príde manželský pár za manželským poradcom, pretože v manželstve to začína škrípať. Po analýze problému hovorí poradca: - Ukážem vám, čo vaša žena potrebuje. Potom ju položí na gauč a vezme si ju vo všetkých možných polohách. Keď je hotový, hovorí: - Tak, toto potrebuje vaša žena každý deň. Manžel sa opýta: - A musím sem zakaždým aj ja kvôli tomu chodiť?
Červen 18, 200916 r to budeme hrát sami mezi sebou.......já umírám po výronu...v první minutě teda Máro a to takhle veřejně napíšeš :smich:
Červen 18, 200916 r Tak já jsem po o a jsem docela plnej no vidiš , žanda prázdnáááá tak se to dááá skloubit
Červen 18, 200916 r Autor Já když seru.... tak Vám sem dám fotečky chcete?. nikoho to nezajímá...to neeeeeeee Upraveno Červen 18, 200916 r od Marek
Červen 18, 200916 r ondro dnes jsou v Praze Limp Bizkit kuava proč je to všechno v Praze??? proč to není v našem hlavním městě...Brně
Červen 18, 200916 r Nazdar ve spolek bando,tak ještě 6hod a začíná mi dovča až do 15tyho července chá chá. ty woe Vlasťo...to není dovča to jsou prázdniny co?? :palec2:
Červen 18, 200916 r Nazdar ve spolek bando,tak ještě 6hod a začíná mi dovča až do 15tyho července chá chá. pofrčíte někam?
Červen 18, 200916 r Já vím a proto to sem ani nedávám ale já bych se rád podíval na nějaký dobrůtky a místní speciality
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.