raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 zatim sem v praci vytvořil .... no to radši nebudu psat :-))) ....mysliš toi toi-e??? kolega mě už laka že na jeden skočime a zatim se odolal ale nevim nevim celkem mi to chutna tak asi neodolam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 (editace) to bych chtěl vyzkoušet.......prosím prosím.....vyfoť to ať vím jak to vypadá Editováno: 29. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 tady máš,ale pozor doporučuju konzumovat v blízkosti wc .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 tak to jsem nikde neviděl...kde..kterej market to má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 to nevim ...já to taky nikde neviděl u nás to cpou v práci do automatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 pošli mi basičku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 (editace) a co celej napojak....... jinak to stoji dvanact kaček tak to celkem jde....ps:ja ti pošlu basu a ty zkončiš na urologii to siu nemužu vzit na svědomí Editováno: 29. Duben 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 mám doma herečku - sestřičku, pamatuješ? Ta se postará? S bažantem to umí...by si koukal... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Hoši, zdar, platím vám rundu, dneska jsem prodal svojeho maleho mazlíka skutříka, tak prosím, uctěme ho minutou ticha. Už teď mi je po něm smutno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 smutním...a dám si na žal ferneta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 mám doma herečku - sestřičku, pamatuješ? Ta se postará? S bažantem to umí...by si koukal... :-) jen aby tě necevkovala..... Hoši, zdar, platím vám rundu, dneska jsem prodal svojeho maleho mazlíka skutříka, tak prosím, uctěme ho minutou ticha. Už teď mi je po něm smutno. ahoj....no snad je ted v dobrých rukach a přejme mnoho dalších km.....tak piju pivo - šampus - fernet - vodečka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 hoš, minuta pominula, tak pijem . A co jinač, jak jste se měli, co jste dnes kutili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Raca: cévkování ji neděl problém...slouží totiž na ÁRU...tam vozí takový hezký případy...bouračky...už jsem tam viděl pár nechutností...třeba mýho kolegu na kole srazila sanitka....a když ho tam dovezli a přendavali z lůžka na lůžko..zůstala jí jeho naho v rukou....on bohužel nepřežil.....sorry za tu nechutnost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 mě woody ani nemluv dneska sem zas obyhal doktory...včera sem byl na preventivce a dneska obyhal ekg-rentgen-závodní lekařku strašny připadal sem si jak důchodce že sem se nechal doma ukecat příště na to prdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 hoš, minuta pominula, tak pijem . A co jinač, jak jste se měli, co jste dnes kutili v práci jsme se jen celej den radili o tom pak zase o tom a nakonec o ničom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 ale marku: to sem radši ani nepiš neděla mi tohle dobře...lidem ktery tyhle připady ošetřujou ale i hasičum apod patři hluboka poklona.já bych to asi nezvlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 také je obdivuju...a když jsem s manželkou herečkou...su klidný...jinak mají super primáře...fakt borec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 no to je vyhoda že se o tebe postara......ja bych taky uvital zdravotnici jak sem šikovnej tak věčne pořezanej nebo popalenej .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 mě woody ani nemluv dneska sem zas obyhal doktory...včera sem byl na preventivce a dneska obyhal ekg-rentgen-závodní lekařku strašny připadal sem si jak důchodce že sem se nechal doma ukecat příště na to prdim Ale vždyť to je prasečí chřipka, ne? Ta ptačí už je pryč A že sis připadal jak duchdce? Ja jsem před loni měl problmy, píchalo mě za hrudní kosti, tak mě poslali na vyšetření srdce a tam bylo nejmladšímu pacientovi tak 70 . A ještě nejlepší bylo, jak se dva snad devadesatiletí dědci bavili, že umřel jejich kolega, taky mlady byl, vžyť mu bylo necelych 70 , myslel jsem, že pujdu do lolen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 hoši dneska hokej...raco...kde budeš sledovat..když nemáš v rpáci TV..přes net? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Ale vždyť to je prasečí chřipka, ne? Ta ptačí už je pryč A že sis připadal jak duchdce? Ja jsem před loni měl problmy, píchalo mě za hrudní kosti, tak mě poslali na vyšetření srdce a tam bylo nejmladšímu pacientovi tak 70 . A ještě nejlepší bylo, jak se dva snad devadesatiletí dědci bavili, že umřel jejich kolega, taky mlady byl, vžyť mu bylo necelych 70 , myslel jsem, že pujdu do lolen no tak to sem dneska u srdcaře taky viděl ,ještě že sem tam nemusel čekat a vzali mě dřiv...tam byl tedy nejmladši cca 60 hoši dneska hokej...raco...kde budeš sledovat..když nemáš v rpáci TV..přes net? no to nevim telka tu není..ale mam odkaz na nějaky piratsky vysilaní sice trochu nekvalitni a seka se to ale aspon něco...kdyby ste věděli o nějaky strance s onlajnem přenosem tak mi sem hodte odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 máš webovku? natočím Ti svůj NTB na mojí TV :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 webovku nepotřebuju stači skype nebo tak něco...ale to už bych si moh asi rovnou pustit rejdiou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 jasně SKYPE já truhlík....ale když nechceš...si trhni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 ja něřek že nechci......jen bych nechtěl obtěžovat-otravovat apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.