Červen 18, 200916 r a jak bylo Stando tam?? :smich: na pikaču, hodinu jsem strávil v koloně a to jsem jel jen 800 m
Červen 18, 200916 r sem tak přežranej že si asi půjdu zasouložit nebo udělat kafe....no jesště teda nevím co radši
Červen 18, 200916 r sem tak přežranej že si asi půjdu zasouložit nebo udělat kafe....no jesště teda nevím co radši tak to jsme dva, jen mě zbyde jen si udělat kávu
Červen 18, 200916 r sem tak přežranej že si asi půjdu zasouložit nebo udělat kafe....no jesště teda nevím co radši no ondro říká se,to nejlepší nakonec.....takže....
Červen 18, 200916 r evers:žes nebyl zticha.ondra ted škemrá po skypu Hehe , hoď nááám komunikaci do ééééteru ať se taky pobavííííme
Červen 18, 200916 r tak to jsme dva, jen mě zbyde jen si udělat kávu no si udělej kafe ....no a pak jedině samopříprava teda
Červen 18, 200916 r evers:žes nebyl zticha.ondra ted škemrá po skypu jak škemrá sem se jen slušně zeptal jestli joooo :smich:
Červen 18, 200916 r no ondro říká se,to nejlepší nakonec.....takže.... jako že prvně ta a pak to kafe?
Červen 18, 200916 r To sou zase diskuze.. ale jako aby mi někdo poslal kus žvance, to ne dádo,jako něco do huby bych tu dobrýho měl...ale spíše pro slečny
Červen 18, 200916 r To sou zase diskuze.. ale jako aby mi někdo poslal kus žvance, to ne myslíš že jako ta červená nebo oranžová je dobrá??
Červen 18, 200916 r Pááánovééé tak to pozor středa byla včera takže žáádnýý co jako myslíš tímto...tomu nějak nerozumím :rolleyes:
Červen 18, 200916 r pofrčíte někam? No jak se to vezme,malej je teprv 10měsícu tak sme pobyt mimo domov vzdaly,ale bydlíme na šumavě tak uděláme několik vyletíku,tak aby jsme večer byly doma.Holky měly jet před 14dni samy na 5dni na chalupu taky na šumavu s kámoškama s jejich ratolestama,a malá den před odjezdem omarodila,takže prachy za pobyt v čudu a ani jsme nesehnaly někoho kdo by narychlo mohl jet.Tak to prozatím vyřešíme vejletama a příští rok už něco naplánujem.Taky musím doma sem tam něco opravit,už pul roku mě doma nahání na uklid sklepa tak to teď musím konečně udělat.A taky potřebuju tak dva dni na autí koupil jsem mu k mym včerejším narozkám pružiny -35 tady z fora od JohnyS tak mám co dělat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.