Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 a jak bylo Stando tam?? :smich: na pikaču, hodinu jsem strávil v koloně a to jsem jel jen 800 m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 sem tak přežranej že si asi půjdu zasouložit nebo udělat kafe....no jesště teda nevím co radši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 evers:žes nebyl zticha.ondra ted škemrá po skypu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 sem tak přežranej že si asi půjdu zasouložit nebo udělat kafe....no jesště teda nevím co radši tak to jsme dva, jen mě zbyde jen si udělat kávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 sem tak přežranej že si asi půjdu zasouložit nebo udělat kafe....no jesště teda nevím co radši no ondro říká se,to nejlepší nakonec.....takže.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 evers:žes nebyl zticha.ondra ted škemrá po skypu Hehe , hoď nááám komunikaci do ééééteru ať se taky pobavííííme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 no ondro říká se,to nejlepší nakonec.....takže.... a to je podle tebe, co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tak to jsme dva, ale jáá půjdu hulit trááávu Strana zelených na tebe bude hrdááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 taky jsem jí volil ctím barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Strana zelených na tebe bude hrdááá no hulení taký prý není špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tak to jsme dva, jen mě zbyde jen si udělat kávu no si udělej kafe ....no a pak jedině samopříprava teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 evers:žes nebyl zticha.ondra ted škemrá po skypu jak škemrá sem se jen slušně zeptal jestli joooo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 To sou zase diskuze.. ale jako aby mi někdo poslal kus žvance, to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Zelenou nebrat!!! Brrr!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 no ondro říká se,to nejlepší nakonec.....takže.... jako že prvně ta a pak to kafe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Zelenou nebrat!!! Brrr!!! jasný romane, modrá je nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 To sou zase diskuze.. ale jako aby mi někdo poslal kus žvance, to ne dádo,jako něco do huby bych tu dobrýho měl...ale spíše pro slečny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 To sou zase diskuze.. ale jako aby mi někdo poslal kus žvance, to ne myslíš že jako ta červená nebo oranžová je dobrá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Pááánovééé tak to pozor středa byla včera takže žáádnýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 dádo,tady se bude brzo rozdávat šlehačka... ale to asi smlsnu jen jáááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 dádo,tady se bude brzo rozdávat šlehačka... ale to asi smlsnu jen jáááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Pááánovééé tak to pozor středa byla včera takže žáádnýý co jako myslíš tímto...tomu nějak nerozumím :rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 pofrčíte někam? No jak se to vezme,malej je teprv 10měsícu tak sme pobyt mimo domov vzdaly,ale bydlíme na šumavě tak uděláme několik vyletíku,tak aby jsme večer byly doma.Holky měly jet před 14dni samy na 5dni na chalupu taky na šumavu s kámoškama s jejich ratolestama,a malá den před odjezdem omarodila,takže prachy za pobyt v čudu a ani jsme nesehnaly někoho kdo by narychlo mohl jet.Tak to prozatím vyřešíme vejletama a příští rok už něco naplánujem.Taky musím doma sem tam něco opravit,už pul roku mě doma nahání na uklid sklepa tak to teď musím konečně udělat.A taky potřebuju tak dva dni na autí koupil jsem mu k mym včerejším narozkám pružiny -35 tady z fora od JohnyS tak mám co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Pááánovééé tak to pozor středa byla včera takže žáádnýý na středu se už nehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 co jako myslíš tímto...tomu nějak nerozumím :rolleyes: kol1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.