Červen 18, 200916 r To sou zase diskuze.. ale jako aby mi někdo poslal kus žvance, to ne Mužu Ti poslat file s brambourem,ještě jsem se do něj nestačil zakousnout.
Červen 18, 200916 r to sem už tak nadrženej že některý příspěvky vidím 2x ?????? Dej si pivko to te probereeee !!! : )
Červen 18, 200916 r Vlasto : kurna ty to vzdycky narves... davkuj nam to po kouskach Dobvá omezím to na max 1000 uhozů.
Červen 18, 200916 r Mužu Ti poslat file s brambourem,ještě jsem se do něj nestačil zakousnout. Už se tu cpu párkama s rohlíkem, teda rohlík to není, je to to sladký pečivo, takový to jak MC burgery hodím do toho dycky hořčicu a jsem spokojenej Ale díky
Červen 18, 200916 r Dej si pivko to te probereeee !!! : ) jsem spíše na vínko...i když takovej Budvárek to já rád
Červen 18, 200916 r Proč mi ovšem tohle nikdo nechce věřit? Já mam středu kdykoliv si vzpomenu,třeba loni jsem si nevzpoměl vůbec.
Červen 18, 200916 r dádo,jako něco do huby bych tu dobrýho měl...ale spíše pro slečny Tak já si klidně vystačím i s tebou a dojedu dostačilo už dopoledne myslíš že jako ta červená nebo oranžová je dobrá?? Zásadně a jen oranžová nevím proč, ale Ivetka ju nějak upřednostňuje (nemotat do toho politické spektrum..)
Červen 18, 200916 r jsem spíše na vínko...i když takovej Budvárek to já rád Na ten se jde večer Brněnský malý non auto alkoholik sraz někdo teda i autama na sodovku..
Červen 18, 200916 r jsem spíše na vínko...i když takovej Budvárek to já rád Mužu obojí na žízen je pivečko pro chuťové buňky červené vinečko,jednou doufám v dovču na Moravě vyhled na vinici posedět ve sklíbku to by byla paráda.
Červen 18, 200916 r Na ten se jde večer Brněnský malý non auto alkoholik sraz někdo teda i autama na sodovku.. kdybych neměl trenál tak bych snad i dojel na chvíli
Červen 18, 200916 r dádo,tady se bude brzo rozdávat šlehačka... ale to asi smlsnu jen jáááá Tak to ne, buď se rozdělíme poctivě 50/50 a nebo se budu soudit :aggressive:
Červen 18, 200916 r Mužu obojí na žízen je pivečko pro chuťové buňky červené vinečko,jednou doufám v dovču na Moravě vyhled na vinici posedět ve sklíbku to by byla paráda. Tejden yb ti stačil a pak by ses Moravě vyhejbal obloukem lol
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.