Vlasta Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 To sou zase diskuze.. ale jako aby mi někdo poslal kus žvance, to ne Mužu Ti poslat file s brambourem,ještě jsem se do něj nestačil zakousnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Vlasto : kurna ty to vzdycky narves... davkuj nam to po kouskach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 to sem už tak nadrženej že některý příspěvky vidím 2x ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 kol1 ondro,zrovna ty abys nevěděl,co se dělá ve středu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 to sem už tak nadrženej že některý příspěvky vidím 2x ?????? Dej si pivko to te probereeee !!! : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 na středu se už nehraje tak tak,tady je každej den středa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jasný romane, modrá je nej A ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Vlasto : kurna ty to vzdycky narves... davkuj nam to po kouskach Dobvá omezím to na max 1000 uhozů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tak tak,tady je každej den středa Proč mi ovšem tohle nikdo nechce věřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tak tak,tady je každej den středa jak se to vezme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Mužu Ti poslat file s brambourem,ještě jsem se do něj nestačil zakousnout. Už se tu cpu párkama s rohlíkem, teda rohlík to není, je to to sladký pečivo, takový to jak MC burgery hodím do toho dycky hořčicu a jsem spokojenej Ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Dej si pivko to te probereeee !!! : ) jsem spíše na vínko...i když takovej Budvárek to já rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Proč mi ovšem tohle nikdo nechce věřit? Já mam středu kdykoliv si vzpomenu,třeba loni jsem si nevzpoměl vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 To je nejaka místní specialita?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 dádo,jako něco do huby bych tu dobrýho měl...ale spíše pro slečny Tak já si klidně vystačím i s tebou a dojedu dostačilo už dopoledne myslíš že jako ta červená nebo oranžová je dobrá?? Zásadně a jen oranžová nevím proč, ale Ivetka ju nějak upřednostňuje (nemotat do toho politické spektrum..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jak se to vezme no jak by se to bralo že? do pravý nebo do levý a pak šup to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jsem spíše na vínko...i když takovej Budvárek to já rád Na ten se jde večer Brněnský malý non auto alkoholik sraz někdo teda i autama na sodovku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 To je nejaka místní specialita?? co myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jsem spíše na vínko...i když takovej Budvárek to já rád Mužu obojí na žízen je pivečko pro chuťové buňky červené vinečko,jednou doufám v dovču na Moravě vyhled na vinici posedět ve sklíbku to by byla paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Doplnovat tekutiny se ma celej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Na ten se jde večer Brněnský malý non auto alkoholik sraz někdo teda i autama na sodovku.. kdybych neměl trenál tak bych snad i dojel na chvíli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 dádo,tady se bude brzo rozdávat šlehačka... ale to asi smlsnu jen jáááá Tak to ne, buď se rozdělíme poctivě 50/50 a nebo se budu soudit :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Mužu obojí na žízen je pivečko pro chuťové buňky červené vinečko,jednou doufám v dovču na Moravě vyhled na vinici posedět ve sklíbku to by byla paráda. Tejden yb ti stačil a pak by ses Moravě vyhejbal obloukem lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak jdu cinknout do skodovky ... co je s mojim novym HTPckem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak jdu cinknout do skodovky ... co je s mojim novym HTPckem tak prej mam počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.