cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 čau měj se hezky,ale né líp jako já mít se líp než ty Ondro??to snad ani nejde ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 No tak místo auta mám hovno STANDO : to plexi se solo neprodava !! Jak to?nic nenašli soudruzi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Jak to?nic nenašli soudruzi?? neprisli na to .... tak potrebujou prej vic casus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Kéž by to tak bylo vždycky.Dělá .íčoviny a odesere si to sám. http://www.novinky.cz/krimi/171595-motorka...redjizdeni.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Čus Pitrys, nechceš jít s nama v neděli na chip motoru? Do Ostravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 se loučím,valím na tenis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 zdravim hospodo..... dneska sem se nějak nemoh po ty noční probrat...zejtra mě čeka přesčas a víkend zas už du na svoje směny.....už at je dovolena..... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Čus Pitrys, nechceš jít s nama v neděli na chip motoru? Do Ostravy. Co ,kdy ,kde za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 se loučím,valím na tenis Co ten tenis semnou a co zámeček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Čus Pitrys, nechceš jít s nama v neděli na chip motoru? Do Ostravy. TAky by mě zajímalo né, že bych hnedka běžel.. ale na přelomu měsíců se bud týden zdržovat v Ostravě bychom mohli dát srazík Ale netuším, kdo je z dané lokality.. Ubatovanej budu ve strašným luxusu :smich: vysokoškolské koleje snad tam někoho potkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ty woe, dneska den jak c.p . Jedu z roboty a všici na mě blikaju, tož vylezu a nesvicu mi světla. Byly tam Osram cool blue, obě v pérdeli. 500 kč v pytlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 wody: není to jen konektor? a proto asi nekupuju žádný spešl drahý žírovky ted tam mám asi za 250kč, ale to jenom proto, že servis neví na čem vydělávat a platila to pojištovna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Konektor to není jsou obě spálené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Asi moc svítíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Zdar bando...Míro / WOODY/ poslal jsem Ti mejlem tu pergolu-altánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Konektor to není jsou obě spálené jo to se stává dost často....svítíš a najednou obě v p.dely..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 To že se to na fabii "pálí" jsem se dozvěděl a aji zažil.. zajímavé ovšdem je, že obě zaráz.. Mě dycky jenom jedna v rozptylu cca 2tis km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 woody: a ty nemáš kontrolku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Marku, pergolka parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 woody: a ty nemáš kontrolku? Woe, já mám klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Přeměř si pro jistotu dobíjení.Tchánovi na mé staré feldě taky prdly obě stejně a nakonec jsem zjistil,že přebíjí altík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Woe, já mám klasika tak aspon symbolicky by to mohlo i v clasicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Woe, já mám soc edition To nevadí...příííííííííště bude lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Marku, už zase? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.