Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tak aspon symbolicky by to mohlo i v clasicu Tak kontrolku tam mám jen to zapojit a jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Marku, už zase? Tak bacha.............. ...ne snad už ne...to bylo jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak kontrolku tam mám jen to zapojit a jednotku Ty tam máš i nějaký kontrolky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak bacha.............. ...ne snad už ne...to bylo jen tak Dobře dobře víš jak, ráno zapnu forum a čural bych smíchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Jak se čůrá smíchy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 a votom to je ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Jak se čůrá smíchy? dada sem dá home video.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 dada sem dá home video.. Tak něco by se našlo Nevěděl jsem, že pánové jsou na tyto praktiky lol Dobře, udusil bych se smíchy, to je lepší ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 a jak se dusí smíchy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 a jak se dusí smíchy? Ráno ti pořídím audio záznam.. i když ono asi netřeba možná čekat do rána poslední dobou mi kašel přechází v nějako jako chronické dušení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ráno ti pořídím audio záznam.. i když ono asi netřeba možná čekat do rána poslední dobou mi kašel přechází v nějako jako chronické dušení.. kuřák? alergik? astmatik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak něco by se našlo Nevěděl jsem, že pánové jsou na tyto praktiky lol A na tom domácím videu si sám, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 třeba ne..ale s kým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 nový druh PISSMILE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ochchch ochoch dadak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ochotská a dadak fakt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 MArku Ne, na videu opradu nejsem sám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 kuřák? alergik? astmatik? Kuřák jo, ale ne moc. Alergik možná, astmatik spíše ne, ale jsem tedka nemocnej a o tom to celé vlastně je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 MArku Ne, na videu opradu nejsem sám.. kdo..kdo..kdo...kdo muž či žena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 kdo..kdo..kdo...kdo muž či žena Asi muž, když píše, že je kuřak, ale ne moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 že by byl nekuřák,ale jen co se cigaret týče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 lidi,mě ty záběry z Matuškovýho rozloučení nějak dohnali k slzám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 No byl dobrej a pro někoho idol, ale myslím, že zbytečnej tyjátr.....kdyby tenkrát nezdrhnul za moře....nebyl by tak populární...to je naše povaha vyzdvihovat někoho, kdo tu x let nežije a pak se vrátí a je král.....MŮJ NÁZOR..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 lidi,mě ty záběry z Matuškovýho rozloučení nějak dohnali k slzám... no, mi už to leze krkem, kam se podíváš, tam je Matuška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ahoj Marku.Bohužel s Tvým názorem nesouhlasim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.