Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 otevírám pivko...beru čipsíky a jdu před TV...tak páček schledáček hoší.....po hokeji...no ještě je pak další...takže zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 nezbyva než tiše zavidět domaci hokejovou pohodu tak zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 no mám u sebe herečku:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 hm, ja jsem asi divny, ale mě hokej nezajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 to nevadi woody.....to neni choroba ...... ..... ja bych zase za dobrej přenos dneska dal nevim co :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Ja bych šel i za tebe na šichtu co děláš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 ted sedim u netu a horlivě hledam nějak web s onlajn přenosem ... jinak čekam až se u nás něco ve firme pose.e abych to opravil nebo nechal na rano .-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak to bych za tebe i vzal kdyby se něco posralo, tak bych to nechal na ráno Jinač mam to samé povolání, čekám až se něco posere, pak zavolám opraváře, ale pracuji pouze přes den, vnoci spím doma /nebo někdy v práci / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 no to by se mi taky libilo...ja chodim na směny :-(...... ale jak se dneska cejtim asi pošlu každyho do riti a nechame vše na rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 No, ja dělám 12cky pouze denní od 6do 18 h. A tři dny dělám a tři volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 jj to mam obdobny jen dva a dva akorat ty podělany noční do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak jsem kdysi dělal noční a malem mě jeblo, vždycky ráno jsem měl křeče v žaludku aa bylo mi blbě a ještě nešlo spát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 tak to ja zatim nemam problemi až nato že sem ospalej .-)))chodim na noční skoro osm let tak sem si zvyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Hm, tak to já měl asi celkem za život tak 50 nočních směn. Nepočítám ty doma A ty máš v práci net? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 jj naštěstí jo ..jinak nevim co bych dělal když je klid...takhle mrknu na net nebo kouknu na film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak to se máš ja uvažuji taky něco vykoumat, soukromě, notas nebo pda. Doufám, že tu není nikdo z firmy, ať nemám padaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 tak pda je naprd na to se neda koukat celou noční... ..... a vy nepotřebujete na nějaky opravy jako diagnostika uprava parametru atd notas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Ne ja hlídám čerpadla jestli se točí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Měj se du na noční ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) Dobrý ránko..opilcííí...jak je po hokeji... Editováno: 30. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 ahoj, jak se dneska daří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Tak uz sem taky na sichte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Evers: tak mlhovku bych pro tebe mel mít, ode dneška bude doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Oki - pocitam ze se ji chces zbavit cely ne jen slička vid ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 myslíš že sklíčko jde samostaně odendat?...já si nejsem tak jistej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.