Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

otevírám pivko...beru čipsíky a jdu před TV...tak páček schledáček hoší.....po hokeji...no ještě je pak další...takže zítra

nezbyva než tiše zavidět domaci hokejovou pohodu tak zdar!

• Autor

no mám u sebe herečku:-)

hm, ja jsem asi divny, ale mě hokej nezajímá lol

to nevadi woody.....to neni choroba ...... :D ..... ja bych zase za dobrej přenos dneska dal nevim co :-(

Ja bych šel i za tebe na šichtu :) co děláš?

ted sedim u netu a horlivě hledam nějak web s onlajn přenosem ... jinak čekam až se u nás něco ve firme pose.e abych to opravil nebo nechal na rano .-))))

Tak to bych za tebe i vzal :smich: kdyby se něco posralo, tak bych to nechal na ráno :palec2:

Jinač mam to samé povolání, čekám až se něco posere, pak zavolám opraváře, ale pracuji pouze přes den, vnoci spím doma /nebo někdy v práci / lol

no to by se mi taky libilo...ja chodim na směny :-(...... ale jak se dneska cejtim asi pošlu každyho do riti a nechame vše na rano

No, ja dělám 12cky pouze denní od 6do 18 h. A tři dny dělám :prc: a tři volno kol11

jj to mam obdobny jen dva a dva akorat ty podělany noční do toho

Tak jsem kdysi dělal noční a malem mě jeblo, vždycky ráno jsem měl křeče v žaludku aa bylo mi blbě a ještě nešlo spát.

tak to ja zatim nemam problemi až nato že sem ospalej .-)))chodim na noční skoro osm let tak sem si zvyk

Hm, tak to já měl asi celkem za život tak 50 nočních směn. Nepočítám ty doma :smich: A ty máš v práci net?

jj naštěstí jo ..jinak nevim co bych dělal když je klid...takhle mrknu na net nebo kouknu na film

Tak to se máš :palec2: ja uvažuji taky něco vykoumat, soukromě, notas nebo pda. Doufám, že tu není nikdo z firmy, ať nemám padaka :smich:

tak pda je naprd na to se neda koukat celou noční... ;) ..... a vy nepotřebujete na nějaky opravy jako diagnostika uprava parametru atd notas?

Ne :smich: ja hlídám čerpadla jestli se točí lol

Měj se du na noční :prc: ahoj :smich:

• Autor

Dobrý ránko..opilcííí...jak je po hokeji...

Upraveno od Marek

ahoj, jak se dneska daří?

Tak uz sem taky na sichte :)

Evers: tak mlhovku bych pro tebe mel mít, ode dneška bude doma

Oki - pocitam ze se ji chces zbavit cely ne jen slička vid ? .)

myslíš že sklíčko jde samostaně odendat?...já si nejsem tak jistej....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.