Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

otevírám pivko...beru čipsíky a jdu před TV...tak páček schledáček hoší.....po hokeji...no ještě je pak další...takže zítra

nezbyva než tiše zavidět domaci hokejovou pohodu tak zdar!

• Autor

no mám u sebe herečku:-)

hm, ja jsem asi divny, ale mě hokej nezajímá lol

to nevadi woody.....to neni choroba ...... :D ..... ja bych zase za dobrej přenos dneska dal nevim co :-(

Ja bych šel i za tebe na šichtu :) co děláš?

ted sedim u netu a horlivě hledam nějak web s onlajn přenosem ... jinak čekam až se u nás něco ve firme pose.e abych to opravil nebo nechal na rano .-))))

Tak to bych za tebe i vzal :smich: kdyby se něco posralo, tak bych to nechal na ráno :palec2:

Jinač mam to samé povolání, čekám až se něco posere, pak zavolám opraváře, ale pracuji pouze přes den, vnoci spím doma /nebo někdy v práci / lol

no to by se mi taky libilo...ja chodim na směny :-(...... ale jak se dneska cejtim asi pošlu každyho do riti a nechame vše na rano

No, ja dělám 12cky pouze denní od 6do 18 h. A tři dny dělám :prc: a tři volno kol11

jj to mam obdobny jen dva a dva akorat ty podělany noční do toho

Tak jsem kdysi dělal noční a malem mě jeblo, vždycky ráno jsem měl křeče v žaludku aa bylo mi blbě a ještě nešlo spát.

tak to ja zatim nemam problemi až nato že sem ospalej .-)))chodim na noční skoro osm let tak sem si zvyk

Hm, tak to já měl asi celkem za život tak 50 nočních směn. Nepočítám ty doma :smich: A ty máš v práci net?

jj naštěstí jo ..jinak nevim co bych dělal když je klid...takhle mrknu na net nebo kouknu na film

Tak to se máš :palec2: ja uvažuji taky něco vykoumat, soukromě, notas nebo pda. Doufám, že tu není nikdo z firmy, ať nemám padaka :smich:

tak pda je naprd na to se neda koukat celou noční... ;) ..... a vy nepotřebujete na nějaky opravy jako diagnostika uprava parametru atd notas?

Ne :smich: ja hlídám čerpadla jestli se točí lol

Měj se du na noční :prc: ahoj :smich:

• Autor

Dobrý ránko..opilcííí...jak je po hokeji...

Upraveno od Marek

ahoj, jak se dneska daří?

Tak uz sem taky na sichte :)

Evers: tak mlhovku bych pro tebe mel mít, ode dneška bude doma

Oki - pocitam ze se ji chces zbavit cely ne jen slička vid ? .)

myslíš že sklíčko jde samostaně odendat?...já si nejsem tak jistej....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.