Duben 29, 200916 r Autor otevírám pivko...beru čipsíky a jdu před TV...tak páček schledáček hoší.....po hokeji...no ještě je pak další...takže zítra
Duben 29, 200916 r to nevadi woody.....to neni choroba ...... ..... ja bych zase za dobrej přenos dneska dal nevim co :-(
Duben 29, 200916 r ted sedim u netu a horlivě hledam nějak web s onlajn přenosem ... jinak čekam až se u nás něco ve firme pose.e abych to opravil nebo nechal na rano .-))))
Duben 29, 200916 r Tak to bych za tebe i vzal kdyby se něco posralo, tak bych to nechal na ráno Jinač mam to samé povolání, čekám až se něco posere, pak zavolám opraváře, ale pracuji pouze přes den, vnoci spím doma /nebo někdy v práci /
Duben 29, 200916 r no to by se mi taky libilo...ja chodim na směny :-(...... ale jak se dneska cejtim asi pošlu každyho do riti a nechame vše na rano
Duben 29, 200916 r Tak jsem kdysi dělal noční a malem mě jeblo, vždycky ráno jsem měl křeče v žaludku aa bylo mi blbě a ještě nešlo spát.
Duben 29, 200916 r tak to ja zatim nemam problemi až nato že sem ospalej .-)))chodim na noční skoro osm let tak sem si zvyk
Duben 29, 200916 r Hm, tak to já měl asi celkem za život tak 50 nočních směn. Nepočítám ty doma A ty máš v práci net?
Duben 29, 200916 r jj naštěstí jo ..jinak nevim co bych dělal když je klid...takhle mrknu na net nebo kouknu na film
Duben 29, 200916 r Tak to se máš ja uvažuji taky něco vykoumat, soukromě, notas nebo pda. Doufám, že tu není nikdo z firmy, ať nemám padaka
Duben 29, 200916 r tak pda je naprd na to se neda koukat celou noční... ..... a vy nepotřebujete na nějaky opravy jako diagnostika uprava parametru atd notas?
Duben 30, 200916 r Autor Dobrý ránko..opilcííí...jak je po hokeji... Upraveno Duben 30, 200916 r od Marek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.